Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Pavel Skeptik

18. 9. 2009 20:21
Chybět?

Radar bude chybět všem, co četli i jiný dějepis než od soudružky učitelky ve škole!

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 9. 2009 21:36
Re: Chybět?

Jestli příkladem těch studentů je Sašenka Vondrů, tak je  jasné, že takoví studenti potřebují nutně radar, ale vyrovnaný státní rozpočet je vůbec nezajímá. ;-D;-D!!;-D

0 0
možnosti
J

jirkaknop

18. 9. 2009 7:20
Rozhodl se mistrovsky

Irán si zeď může budovat útočné jaderné zbraně bez omezení. Rusku vyklidil Východní Evropu a již nikdy v ní nezíská vliv jako měl nyní. Izrael ponechal , aby se sám staral o blízkovýchodní bezpečnost. Brzy Čína (podobně jako Japonsko,ovšem mírovou cestou) získá větší vliv v Asii spolu s Ruskem a zcela US vytlačí ze sfér jejich vlivu. O to , co američané bojovali a umírali za II.WW , ve Vietnamu , Kambodži , Iráku atd. Obama zařídil jedním rozhodnutím.

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 9. 2009 7:45
Re: Rozhodl se mistrovsky

Plácáte nesmysly. Nestrašte jadernými zbraněmi. Inkriminované oblasti si Rusko, USA a Izrael pohlídají. Důležitá je teď ekonomika. Západ se bez Ruska neobejde - ať se to někomu líbí, nebo ne. !!!!!! 

0 0
možnosti
M

maxas

18. 9. 2009 5:04
Rozhodl se správně,

dokonce se dá říci že celou situci s Iránem, radarem a raketami ve střední Evropě a hlavně s ruskou nevolí, rozlousknul mistrovsky. Je to větší lišák, než by se zdálo.

Zlobivého Iránka pohlídá Israel, techniku a flintičky na to má, případně dostane nové, Česko a Polsko se zklidní (až na pár nafrněných ODSáků), Rusko bude mnohem vstřícnější při jednání o větších "kalibrech" a hlavně ušetří se těžké miliardy za protiraketový deštník zatím pochybné funkčnosti. Řečeno lidově 4 tučné masařky na jedno plácnutí. Dost dobrý!!

0 0
možnosti
L

letitevso

18. 9. 2009 5:15
Re: Rozhodl se správně,

Hlavne se asi ten Israelskej "N" na te tajne schuzce s Rusama dohodnul o nejake spolupraci ohledne Iranu, vymenou zato zeje USA nebude drazdit v CR a v Polsku ! Ale Cesi zadnou US vojenskou pritomnost at uz v jakekoliv podobe na sve pude stejne z vetsinny nechteli, a protestovali proti ni kupodivu i takovi jako je M.Kubisova,takze vlastne by mel byt kazdy v CR happy!;-)

0 0
možnosti
FV

fouly

18. 9. 2009 0:12
Radar.

Výstavba radaru ano, a nebo ne .Emoce které to vzbudilo byly naprosto nepřiměřené.

V podstatě o nic zvláštního se nejedná .Zařízení,které se někde na kopci ,ve voj.

prostoru točí ,by před 25 lety nikoho  nezajímalo .Kolik se jich při západní hranici

točilo dnes nikdo ani neví. Hlavním důvodem protestů byla přítomnost vojáků USA

na našem území.Přitomnost amerických vojáků v Itálii a Francii zabránila komunistům převzít moc po válce!!

0 0
možnosti
JN

j.nozicka

18. 9. 2009 7:01
Re: Radar.

Před 25 lety také byla naprosto jiná mezinárodní situace než je jiní. A výroky od Václava Havla a jiných moralistů ve smyslu toho, že před těmi 25 lety u nás proti sovětským raketám nikdo nedemonstroval, mi připadají trochu laciné. Tenkrát prostě lidé svůj názor svobodně vyjadřovat nemohli.

0 0
možnosti
MP

volic_plukovnik

17. 9. 2009 23:08
Nejsem odborník v oblasti vojenství

a tím je asi řečeno vše...

0 0
možnosti
Z

zohan

17. 9. 2009 23:04
jeste si zaprotestuj tu a tam proti

vystavbe dalnice,mostu,Lidla,kaceni stromu s kurovcem a knihovny.Cesi vzdycky odmitaji neco -po desetiletich si zase muzou otevrit zobaky tak to delaji za vsech okolnosti.Jen ten svet uz na CR kasle a nebude uz nikdo kdo by s nasim politickym dobytkem uzaviral jakoukoliv smlouvu.

0 0
možnosti