Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Tak dospěl k tomu závěru každý, nebo experti? Ti asi ne, že ano... ale patrně jste ke stejnému závěru dospěl hlavně vy.

Na pitomost je jednoduše každé /i pitomé/ doporučení krátké. Odhaduji, že na těch svazích byl málokdo z exponovaných zdravotníků a těch, kterých se to onemocnění citelně dotklo v okolí.

Rozumní chápou, že přes důsledky je problematická koncentrace lidí a zbytné kontakty. Ti ostatní si to ohnou adekvátně svému intelektu a porozumění situaci. Snad jsou to i sobci, většinou to dělají i jindy. Nic efektivnějšího teď nemáme. Čekají nás zlé týdny a ta úmrtí jsou zbytečná, ti lidé ještě mohli dělat svým blízkým radost stejně jako vám lyžování.

0 0
možnosti
TH

Pane Nožičko, tohle mi nedělejte, já z toho začnu koktat. Chci zpátky fotku s červenými dlaždičkami.

0 0
možnosti
Foto

V roce 2020 umřelo o 350 lidí méně než v roce 2019. Divné.

2 2
možnosti
MK

Proč si to nedohledáte na stránkách CZSO? Ke 48. týdnu roku 2020, což je poslední údaj, je počet zemřelých o cca 10 tis. (10%) vyšší než 2019. A konečné číslo ještě naroste.

3 0
možnosti
Foto

Jsou to fakt dem*nti. Skiareály jsou zavřené, tak normálního člověka s IQ aspoň 100 by tam snad nemělo napadnout lozit...Navíc, když je to defakto soukromý pozemek a je tam velké riziko úrazu. Ať si bobujou a sáňkujou na vlastním pozemku, koupí si sněžné dělo apod. To zasněžování něco stojí, a ted to tam banda devastuje (viz odpadky a kdo ví co všechno). To na ně majitelé skiareálů nemají nějaké páky ? Přivolat MP, atd.??

1 1
možnosti
JN

Také některé takové lidi nechápu (např. toho ma...a, co někde sjížděl černou sjezdovku na lopatě...) a je jasné, že takto se na většině sjezdovek pracně nasněžený umělý sníh za chvíli zničí.

Ovšem na druhou stranu od majitelů sjezdovek těžko někdo může chtít, aby je nepřetržitě hlídali a vlastními silami bránili lidem ke vstupu na ně. A policistů také nemáme tolik, aby dozorovali nad všemi aktuálně platnými vládními nařízeními...

1 0
možnosti

PES je univerzitní ptákovina, jako bakalářská práce dobrý, pro řízení státu nepoužitelné

1 1
možnosti
AK

No a co jste čekal od těch co by to měli hlídat!!

0 0
možnosti
DV

D20a63v37i84d 13V46l57k

4. 1. 2021 11:18

Já teda k blogu nic, ale všiml jsem si , že máte novou fotku na profilu.Byl jste to před tím vůbec Vy?

0 0
možnosti
JN

Fakt Vám ten rozdíl přijde tak velký nebo Vám spíše jde jen o rýpnutí?

Tak já si teda malinko rýpnu také: když Vy jste na Vašem profilovém fotu tak spokojený, tak bych tipoval, že Vás určitě fotili po jednom z těch 56 nedělním obědů, které jste dle posledního blogu v loňském roce měl. Nebo ne? ;-)

0 0
možnosti
PV

V Karolince to byla pěkná onanie. Přitom za týden bude sníh všude. Na hřebeni Javorníků to byla pohádka s 30 cm sněhu. Místo toho, aby jste vyrazil na pěší tůru na hřeben (ze Světlé , Stanovnice nebo Vranče), tak provozujete blátosáňkování....

S dětmi není problém vyjet autem na Kasárna, Kohutku.

Nejhorší je to prochrchlávání u panáka slivovice. Proto jste tam přece byl a chrchlal jako PES....Aby jste zvýšil úroveň.

Lékaři a sestry JIP oddělení Vám opravdu nepoděkují.

I díky vám se prochrchlala další hromada lidí.

3 10
možnosti
JN

A jinak jste v pohodě? Asi ne, protože jinak byste těžko byl schopen napsat takovou snůšku nesmyslů...

Kdyby nám šlo o panáka slivovice, tak bychom opravdu kvůli tomu nejeli 90 km do Karolinky, navíc pochybuji o tom, že by dnes někdo prodával u výdajového okénka alkohol a riskoval tak mastnou pokutu.

A i po cca 10 dnech žádné "chrchlání" nemám, takže bláboly tohoto typu si když tak nechejte pro stejně jednoduché lidi jak jste vy.

7 1
možnosti
JS

Oxidant v tisni policky opet vyckal na premioveho blogera, aby se hned nahrnul do diskuse sirit svoje blaboly a klikat jako nejakej psychopat minusy.

;-D

3 2
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. A každým dalším svým komentářem dává najevo, že je extrémně zoufalý sedlák.

1 1
možnosti
PL

skoda,ze neudelali vsem na sjezdovce test na covid. ci se nezeptali jestli uz ho meli. Treba 99 procent lidi uz ho mela,a tak shlukovani pro ne neni nebezpecne.

0 0
možnosti
PK

Shlukování venku nikdy nebezpečné nebylo.

2 1
možnosti