Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chata byla v minulých letech obsazována minimálně nebo vůbec. Letos z čista jasna někteří poslanci hlavně ANO zatlačili na úředníky poslanecké sněmovny, kteří to mají na starosti, že chtějí chatu využívat a ti jednali v zájmu poslanců jak jim jejich páce velí. Pekarová až následně zachraňovala situaci, když se to popíchlo v médiích. Zajímavé je, jak se na ní okamžitě sesypala kritika i od poslanců, kteří samozřejmě věděli, že za to vůbec nemůže. Asi si chtěli mediálně přikrýt záda. To, že vyrazila uprchlíky osobně uklidnit ji složí ke cti i když samozřejmě počítá s mediální pozorností.

0 3
možnosti

Poslanci z ANO zatlačili na úředníky z PS? A teď ještě tu o Červené Karkulce, jo? :-)

3 3
možnosti

Tak to vidíte, pane autore. Žádná zlá MPA. To všechno babišův poslanec. Navíc nesmíte zapomínat, že kdyby válečný zločinec putler nezaútočil na Ukrajinu, tak by se ani nemohlo stát, že MPA, skrze babiše samozřejmě, odněkud musela vyhazovat ukrajinské matky. A proti své vůli a svému přesvědčení, samozřejmě.

Takže dneska zasloužená antikarma!!

0 3
možnosti

To jsem si samozřejmě neuvědomil a proto si nyní sypu popel na hlavu. :-)

3 0
možnosti

Tak ti svědci Zieglerovi nepřišli. To je škoda, mohl jsem se dozvědět nové informace z kauzy lyžovačka.:-(:-(:-(

1 0
možnosti

Ovšem na druhou stranu mě poctili svou návštěvou v diskusi pan Valiček i pan Kindl, a pevně věřím tomu, že ti by byli ochotni panu Zieglerovi dosvědčit cokoliv. :-)

3 0
možnosti

"Včera proběhla schůzka s paní, která nabídla ubytování. Ukrajinští uprchlíci si prohlédli nové prostory a byli nadšení," řekla dnes Deníku N mluvčí Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje Jaroslava Benešová s tím, že stěhovat se budou už tuto neděli.

Nožička ovšem plivne.

https://denikn.cz/1026876/ukrajinsti-uprchlici-se-nemusi-kvuli-rekreaci-poslancu-stehovat-z-harrachova-ziskali-nahradni-ubytovani/?ref=list

1 5
možnosti

V textu mého blogu je mimo jiné napsané:

"I když dle posledních zpráv bylo díky iniciativě hejtmana Libereckého kraje Martina Půty ukrajinským ženám a dětem nalezeno náhradní ubytování přímo v Harrachově, celou věc považuji ze strany vedení Poslanecké sněmovny za ostudnou..."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=795261

Buď ho tedy Kubíček špatně četl, nebo je to naopak on, kdo si potřebuje za každou cenu plivnout. ;-)

4 1
možnosti

J57a67n 15Z44i57e83g71l32e12r

11. 12. 2022 11:29

Lyžovat tam pojedou všichni bez ohledu na strany.:-)

0 1
možnosti

A kde máte ty svědky pane Zieglere?

3 0
možnosti

J40a77n 55Z47i39e82g67l24e45r

11. 12. 2022 10:21

Podle svědků byl nejaktivnější ve vystěhování Ukrajinců poslanec Brázdí z ANO.

10 4
možnosti

Jmenujte svědky!;-D;-D;-D

4 6
možnosti

Solidarita s Ukrajinou nekončí, jen bude lidem, které z Ukrajiny vyhnalo agresivní Rusko, pomoženo jinde. Ale chápu, že vám tahle linie moc nesedí. Ti by nedošlo k "nastavení zrcadla". Klidnou adventní neděli přeju.

4 4
možnosti

Ano - pomáhat musí všichni ostatní, jen ne samotní poslanci - a hlavně ne ze svého !

:-P

3 6
možnosti

Karma.

Politruk a zástupci kočkopsa to "vysedí" časem - vánoce, prezidentské volby, atd. atd.

2 1
možnosti

Poslance jste zkritizoval obecně a jmenovité zmínění si zasloužili politici vládní koalice. Asi vám unikla informace, že téma uvolnění rekreačního střediska v Harrachově pro poslance na komisi pro práci Poslanecké sněmovny otevřel a opakovaně se o něj nejaktivněji zasazoval pan poslanec Milan Brázdil z hnutí ANO.

To jen tak, aby vaše informace byly kompletní a mohl jste i nadále postupovat stylem "padni, komu padni"...

11 0
možnosti

Z dostupných informací ale pan poslanec Brázdil nechtěl Ukrajince vystěhovat, jen vznesl dotaz, že pokud není ta chata obsazená celá, tak jestli je možno využívat volnou kapacitu ...což je dosti podstatný rozdíl ;-)

6 2
možnosti

H76o62n16z98a 12V70r80á52n71a

11. 12. 2022 9:09

Ale děte... co to je za nesmysl to že “si tam zvykli”? To jako předpokládali, že tam zůstanou na věky věků? Prostě majitel objektu ubytovací kapacitu potřebuje pro své zaměstnance (a mimochodem, nejde jen o ty vaše politiky s vysokým platem, ale hlavně o běžné zaměstnance), to je celé. Víte kolik podobných příběhů se po republice děje, kdy majitel bytu má své zájmy a ti, kdy tam dosud bydleli si prostě museli zvyknout jinde? Kolikrát vy jste se v životě stěhoval? A zvykl jste si?

4 4
možnosti

Jenže v tomto konkrétním případu jsme majitelem my všichni, protože je to státní. A pokud chce stát po krajích, obcích, občanech, aby se starali o ukrajinské uprchlíky, tak musí jít sám příkladem ;-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik