Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vláda příjme nové usnesení a tím určí komu nepovolí vstup a komu ano.

Ruští tenisté - kteří hráli turnaj v Liberci - mohou, protože dlouhodobě žijí na území EU.

Netrebko - nemůže, protože dlouhodobě žije na území EU.

Ruští fotbalisté, kteří hrají v cizině mohou vstoupit.

Jinak by hrozila diskvalifikace Plzně, že neumožnila nastoupit 4 hráčům soupeře.

Ruské tenistky, které žijí v cizině - nesmí vstoupit.

Ani blázen se už už v té naší vládě nevyzná !

0 0
možnosti

Vidím, že se tady v diskuzi řeší, jak moc tato pěvkyně odsoudila ruskou invazi na Ukrajinu. Aby utnula spekulace, mohla by si vzít příklad od zpěvačky z ruské metalové skupiny Arkona a vyzdobit si profilovou stránku na sociálních sítích podobně. Otázka je, zda by to u Anny Netrebko nebylo proti jejímu přesvědčení.

https://www.facebook.com/masha.arkona

0 0
možnosti

Ona se ta Arkona nemá čím jiným pochlubit ?

0 0
možnosti
Foto

Když v roce 2014, poté co Ukrajinci svrhli proruského zrádce Janukovyče a vydali se cestou ke svobodě, pryč z ruského vlivu a zajetí, vyhlásil Kreml Ukrajině tehdy ještě pouze hybridní válku.

Na území svrchovaného státu Ukrajina vyzbrojil ruské teroristy a těžkými zbraněmi podporoval vznik separatistických "republik," a posléze už za užití vojenských sil Ruské federace zabral i další ukrajinské území, tedy poloostrov Krym.

A milá paní Nětrebko v oné době ráčila přispěchat nejen se svojí osobní veřejnou podporou teroristické organice pod názvem Doněcká lidová republika, ale přispěla i finančně, když předala šek na milion rublů, údajně na kulturu.

Abyste to milí čtenáři pochopili beze zbytku, nebude na škodu užít historické analogie. Protože je to totéž, jakoby v listopadu roku 1938 v pražském Národním divadle měla vystoupit operní zpěvačka z nacistického Německa, která podporuje Adolfa Hitlera a Konrádu Henleinovi odevzdala šek na milion říšských marek na “podporu umění” v zabraných Sudetech.

Citát z jiného blogu, který snad mluví za vše.

14 3
možnosti
Foto

Nic nového pod sluncem. V povaze ambiciózních Čechů je zakotveno být papežštější než papež. Za socialismu se v okolních soczemích dovolilo řemeslníkům podnikat, malozemědělcům rolničit. U nás se to bez výjimek vzalo šmahem, s cílem se vrchnosti co nejvíc zalíbit a co nejhlouběji jim vlézt kamsi.

3 1
možnosti
Foto

Operní pěva Netrebko odsoudila ruskou agresi tím, že si šaty s výrazným nápisem „Na Berlín“ vyzdobila ruskou válečnou svatojiřskou stuhou.

Uznávám, tohle by nevymyslel ani Jára Cimrman.

10 3
možnosti

To už, co jsem si všiml, píšete do několikáté diskuse. Nicméně, nebylo by korektní také napsat, že se tak stalo 9. 5. 2010?

4 1
možnosti

J43a96n 90P22a56v96l54í69k

20. 8. 2023 20:15

Pan autor vyjadřuje pochopení pro ty, kteří jsou proti pořádání koncertu s ruskou pěvkyní, která se zdiskreditovala s válečným zločincem a masovým vrahem Putinem, i pro ty, kteří by si rádi pěvkyni poslechli v Praze (např. v budově, v které v roce 1918 byla vyhlášena Československá republika, případně na Václavském náměstí na ohlášené akci dezolátů pod taktovkou jejich guru Jindřicha). Takže vlastně téma článku je poněkud tímto neutralizováno a zbývá pouze nelibost autora k jednomu pražskému zastupiteli, který je na straně odpůrců koncertu, jemuž klade za vinu, že podlehl diktátu ukrajinské ambasády, což si ve svém spravedlivém boji za spravedlnost vycucal z prstu. Musí ho ten prst dost bolet.

6 6
možnosti

Jo, nezapomeňte se dneska dívat ve 20 hod. na dvojku, je tam film o osvobození. Abyste si pak nestěžoval, že v České televizi nic nebylo.

3 4
možnosti

On se ještě někdo na takové věci dívá ?

1 1
možnosti

A zase se zastava rusaku...

7 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Začne to Annou Netrebko, pak pozveme Alexandrovce a nakonec budou některým lidem čouhat z ruského rekta jen paty.

4 6
možnosti

A on snad někdo někoho z těch udatných klávesnicových bijců nutí ty koncerty navštěvovat?

5 4
možnosti

Rušení 1 koncertu naprostá pitomost a vlezlodo.......

Daleko víc mi vadí hraní našich hokejistů v Rusku nebo že NHL je "v klidu" a Rušení tam v pohodě hrají.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,60
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik