Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OSNZ1

opuštěná struna noci za 14.90,-

8. 8. 2011 9:42
Úvaha na úrovni desetiletého žáčka

A to jsme prosím v 21. století.;-DRvodpad!

0 0
možnosti
PGS

pgjed

8. 8. 2011 8:20
Pokřivené myšlení

pana Nožičky vede k tomu, že tady plácá nesmysly jeden přes druhý. Samozřejmě, každý si může vytvořit svůj názorový mix dle libosti a ve svobodné společnosti je hlásat. jen by si měl uvědomit, což se panu Nožičkovi zjevně nedaří, že mix neslučitelnýcjh názorů a postojů, založený navíc na nesmyslné a nepravdivé argumentaci vede k nesmyslným postojům. Nejprve k názorům na křesťanství. Ano, vývojem mezináboženského dialogu se mění postoje a vztahy církví, křesťanských navzájem, křesťanských a židů, snad je s Boží pomocí na počátku lepší cesty i dialog křesťanů a muslimů. Ale rozhodně se nemění názor katolíků na postavení ženy. Vždy bylo považováno za rovnoprávné. Rozhodně se nemění názor na předmanželský sex - je nepřijatelný. Pan Nožička totiž píše o věcech které nezná a tak si vytváří i mylné názory, které pak nechytře hlásá. Podobně je tomu i se záležitostí homosexuálů. Čistě biologicky vzato, vrozená homosexualita je biologickou úchylkou.

Pokračování

0 0
možnosti
PGS

pgjed

8. 8. 2011 8:36
Re: Pokřivené myšlení

Je to dannost o které nelze diskutovat. Dále je nepochybné, že vedle vrozené homosexuality je i získaná. Lze se s ní setkat ve vězeňských komunitách, nebo v oblasti homosexuální prostituce. A nejde o zanedbatelné procento uvnitř homosexuální komunity. Požadavek pana Hájka, aby ten, kdo u sebe objeví vrozenou homosexualitu se pokusil ji volně zvládnout , není výzvou k přetvářce. Jde o panu Nožičkovi zřejmě neznámý pojem zdrženlivost., který je na místě i v případě, kdy tento sklon není zvládnut. Osobně znám lidi, homosexuální orientace, kteří berou svůj stav jako danost, kterou je třeba racionálně přijmout a racionálně s ní žít. Pokud vím, nikdo z nich necítí potřebu svou orientaci nějak veřejně demonstrovat. jsou daleci toho, aby ze svého nejintimnějšího soukromí dělali předmět veřejného obscéního tyátru. A tak to má být.

Pokračování

0 0
možnosti
G

Gašpo

8. 8. 2011 7:46
Nejak som v tom Vašom blogu nenašiel

jediný argument, ktorý by vysvetlil zmysel na verejných priestoroch konanej exhibicionistickej, eroticky jednopohlavne ladenej show s politickou podporou.

0 0
možnosti
H

hanick

8. 8. 2011 7:36
Budu pouze citovat

Chtěl jsem darovat spermie, jednak proto, že dostanu 1000 Kč (slušná částka za pár příjemných minut s přítelkyní za zástěnou) a jednak jsem uznán za perfektního dárce, když i mladým studentům prudce klesají schopnosti rozmnožit se. V lékařských podmínkách dárcovství jsem si přečetl - cituji:

"Dárcovství je ovšem omezeno i dalšími podmínkami. Muži musejí podepsat prohlášení, že nikdy nebrali drogy, neměli pohlavní styk s homosexuálem nebo že si nejsou vědomi žádné nemoci. Musí také dosáhnout minimálně středoškolského vzdělání."

Hm - tak se mi zdá, že to s tou homosexualitou nebude tak jednoznačné....

1 0
možnosti
  • Počet článků 1590
  • Celková karma 39,66
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik