Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Tak další plánovaný koncert Jarka Nohavici (plánovaný na příští týden v Uherském Brodě) byl dnes zrušen...

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/dum-kultury-v-uherskem-brode-zrusil-na-doporuceni-radnich-nohavicuv-koncert/2178429

2 0
možnosti
JF

Společně a jednotně (a schování hezky za to společně) ropu, plyn, uran od Ruska ano, medaile za kulturu osobně a na podiu a před fotografy ne !! ... nevystupuj z řady, soudruhu, buď společně a nebo nijak !! ... jakoby snad převzetí medaile od Putina nebyla osobní věc každého a měl by na to mít snad bumážku ... Wot što takoje, tovarisč, što ty spravil, u nas my vsjo demokritacnaja zemlja, krasivaja, Ceskaja ;-) ... nebo krásnaja?:-)

https://cs.wiktionary.org/wiki/bum%C3%A1%C5%BEka

https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=rT&sl=cs&tl=ru&text=rud%C3%BD&op=translate

0 0
možnosti
MJ

Politické organisaci jako Člověk v tísni již nikdy ani korunu.Rv

4 0
možnosti
RH

R71a80d92e84k 13H44o98r18á33k

13. 3. 2022 17:41

Když tak tady čtu některé úderné výkřiky obhájců "jediné správné pravdy", napadá mě jediné: Aktivisté všech zemí světa, spojte se!

Anebo to mělo být spíše tak, jak to říkal Kodet v Pelíškách? ;-D

0 0
možnosti
JK

já bych Člověka v tísni nekádroval. Je to jejich rozhodnutí a pokud by se tím cítili poškozeni, tak na to odmítnutí mají plné právo. Pan Nohavica si jistě poradí a peníze pošle přes někoho jiného.

0 0
možnosti
PB

Pane Nožičko, skutečně mažete vše, co s Vámi i slušně nesouhlasí? To je vskutku demokratické.

0 0
možnosti
MV

Vše ne, ale něco jo. Klobouček za to, že jde o první sedej proužek v diskuzi, kdy většina diskutérů s obsahem blogu nesouhlasí.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

SS

Nohavica nepřijal tu svou medajli od nějakého ruského respektovaného uskupení, ale od agresivního psychopata. Pokud to nebylo Nohavicovi jasné ve chvíli, kdy medaili přebíral, mohlo mu to být jasné dnes. Řada lidí odmítla vyznamenání převzít od Zemana, ačkoliv to bylo státní vyznamenání, ale to, od koho by je museli převzít pro ně bylo natolik nepřijatelné, že je odmítli.

Vy si tu demagogii vetkněte za klobouk, když nejste sto pochopit, že pro bojující a umírající Ukrajince by symbol odmítnutí ocenění od Putina mělo asi větší význam, než výtěžek z jednoho koncertu.

Nohavica má už dost značný škraloup z minulosti a v těchto dnech jen potvrdil, že jeho texty mají asi takovou důvěryhodnost jakoby Hitler hlásal lásku k lidem.

3 5
možnosti
JT

J59i65r19i 19T45i28c78h61y

13. 3. 2022 14:51

Vubec jsem nemel v umyslu se nejak vyjadrovat k tomuto prispevku, ale tim poslednim prirovnanim se pisatel znemoznil.

0 0
možnosti
MJ

Doporučuji najít si rozhovor se Šimonem Pánkem (ředitelem ČVT) na toto téma. Dost jasně tam vysvětluje, že pokud je sbírka otevřená, tak nemohou nikomu zabránit přispět. Takže pokud by Jarek jen poslal peníze, tak mu je nemohou vrátit. Oni s ním jen nechtěli být spojovaní - aby ten koncert byl propagován jako akce ČVT atd.

Ad absurdnum, pokud by jim poslal peníze Nejedlý s Mynářem, tak jim je taky nevrátí. Ale pokud by chtěli udělat další zabijačku a u toho vybrat miliony od lidí napojených na Rusko, které pak slavně ČVT pošlou, pokud jim k tomu poskytne ČVT záštitu, prasátko ponese logo ČVT a Pánek přijde jako čestný host, tak to prostě odmítnou.

Taková organizace musí jednoduše dbát na své dobré jméno a na to s kým je spojována. Pokud by měla oficiální sponzory pochybné pověsti a svým přístupem je vpodstatě legitimizovala, tak se jí to logicky vrátí ztrátou důvěry spousty dalších dárců.

4 1
možnosti
Foto

Je to takové až westernové. Obrovská neziskovka staví své dobré jméno proti jménu jednoho Básníka. Já mám westerny moc ráda. ;-)

4 1
možnosti
RH

R66a93d91e29k 60H60o37r59á60k

12. 3. 2022 17:13

Někteří zde diskutující blogeři, či "protřelí" diskutéři sice stojí na té správně straně "pro Ukrajinu", ale jinak jsou natolik fanaticky zaslepení, že by postavili mimo zákon snad i ruštinu, ne? Kdybyste ráčili vytáhnout hlavy z těch míst, na nichž si většina lidí sedí, tak byste zjistili, že svět není jen "rudý", anebo "černobílý". Ale chápu, že fanatici si takto své vnímání světa zjednodušují, protože jejich mozkovna prostě všechny ty ostatní barvy není schopna pobrat...

Autorovi jasně R^

14 4
možnosti
Foto

Proč ruštinu? Mnoho obyvatel Ukrajiny mluví rusky. Rusové zabíjejí své sousedy, kteří mluví stejnou řečí jako oni a jsou stejné víry jako oni a ještě si k tomu pozvou muslimy. Opravdu černobílé to není....jste scopen to pobrat?

7 3
možnosti
JV

J89a13n 60V84l33á68š29e55k

12. 3. 2022 16:49

ČvT odvádí úžasnou humanitární práci, ale jejich politická angažovanost je naprosto přes čáru. Bohužel odpovídá současné hyperkorektnosti a zároveň černobílého natírání světa kolem. Kdo není s námi je proti nám! Jak podobné chování Vladimíra Vladimíroviče vůči opozici...

1 5
možnosti