Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Josef Nožička: >>Sice použil jeden trochu vulgárnější výraz "primitivní hlupáci", ovšem ten byl v souvislosti s označením lidí, kteří letos vyhazovali do odpadkových košů květiny, položené na Národní třídě při příležitosti 17. listopadu, dle mého názoru zcela adekvátní.<<

To je věc názoru. Vy máte názor takový, já zas onaký. Např. se domnívám, že výraz "primitivní hlupák" se spíše než na lidi vyhazující do koše květiny (které na Národní třídu položil politik, který se tam přikradl v půl druhé v noci jako zloděj - a druhý se tam "pro jistotou" neodvážil přijít vůbec) hodí spíše např. na lidi, kteří ten výraz v této souvislosti považují za "zcela adekvátní". Ale jak jsem již předeslal - lidé jsou různí a názory mají proto různé. Já vám, pane Nožičko, neberu tento váš výše citovaný názor, ohledně té "adekvátnosti", vy mi zas proto prosím, mazáním mého příspěvku, neberte názor můj. Nebo se snad považujete za "lepšočlověka", jehož názor na to, koho "zcela adekvátně" označit za "primitivního hlupáka", je ten jediný možný a správný - a proto příspěvek každého, kdo tu "adekvátnost" vidí trochu jinak než vy, zde "musíte" smazat?

>>Tak snad mi to, když jsou ty vánoce, všichni lepšolidé i horšolidé prominou.<<

Ne, opravdu vám nic nevyčítám, pane Nožičko. Znám vás už "nějaký ten pátek" - a proto vím co od vás asi tak mohu čekat - dle mého skormného soudu jste přesně vy tím "lepšočlověkem" (o kterém tak "krásně" mluvil pan prezident), který svůj názor považuje za jedinou možnou "pravdu" - pro mě tedy nic nového pod sluncem...

0 0
možnosti
JN

Pane Veverko, já vás už také znám nějaký ten pátek, a proto si myslím, že to označení "lepšočlověk" naopak sedí na vás. Takže co s tím uděláme? ;-)

Předpokládám, že nic, a tak v této "inteligentní" debatě s vámi dále pokračovat nebudu (nikoliv proto, že jsem "lepšočlověk", ale proto, že v ní nevidím žádný smysl).

P. S. Váš předchozí příspěvek jsem smazal z toho důvodu, že byl napsaný vulgárně - tenhle nový je upravený a vcelku snesitelný, tak ho zde ponechávám.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VS

Položím jednoduchou, jasně formulovanou otázku v českém jazyce a ani napotřetí nedostanu odpověď. Namísto ní se dovídám, že jsem hloupý (změkčil jsem výrazivo ) Zemanův volič, který nechápe velikost arogance a ideovou pevnost Zemanových odpůrců.

2 2
možnosti
Foto

V92l55a45d82a 30V73a59n83e95k

31. 12. 2018 12:04

Hlavně když "chápete" zemana....to vám musí stačit ! O názory lidí kteří mají slušné vychování nelíbí se jim vulgarita sprostota a buranství se vůbec nemusíte starat;-D

5 1
možnosti
LS

Slovo lepšolidi , jsem poprvé četla v pravidelné pondělním blogu pana Mgr.Václava Klause ml. Ten je dle mého soudu jeho autorem.

0 0
možnosti
BV

Ano. Také si myslím, že ten nesmyslný výraz nevymyslel Zeman - řekl bych, že on za těch minulých 6 let nevymyslel nic opravdu originálního - jediné, v čem je skutečně "dobrý", je to, že má neskutečně dobrý "čuch" na "nehezké věci", které pak jen umí "prodat" o hodně "lépe" než jejich původní nestoudní autoři...

0 0
možnosti
VS

Lepšolidi, totiž radikální odpůrci Miloše Zemana, používají čím dál tím expesivnější výrazivo. Možná i drsnější, než sám kritizovaný Miloš Zeman. Proč?

4 7
možnosti
Foto

V20l25a18d24a 22V64a60n17e10k

30. 12. 2018 20:00

Než se stal zeman vaším prezidentem, byla sprostota , vulgarity, buranství ve vysoké veřejné funkci nemyslitelné...:-P

8 1
možnosti
MK

President prostě nazývá věci pravými jmény a to se některým "demokratům" nelíbí.

3 7
možnosti
Foto

J25a13n 64H76o25r13n26í85k

29. 12. 2018 14:47

Já myslím, že těm vašim demokratům se nerlíbí, že se s tím nemaže - věci nazývá tak, jak momentálně potřebuje.

0 0
možnosti
Foto

V65l54a81d71a 88V86a66n62e95k

29. 12. 2018 12:09

Neustále potvrzujete pravidlo, že kdo umí ten umí, kdo neumí ten učí;-D.... Je mi líto vašich žáků.....Zeman přivedl autoritou k nejvyššímu úřadu na samé dno, a jeho projevy plné žluče, vulgarit, urážek postrádají noblesu a nadhled který občané očekávají od hlavy státu... Bohužel současný prezident nemůže dodat žádné akci potřebného lesku, takže je víceméně trpěn! Smutné je, že si nedovolí ani vystoupit veřejně na jakékoliv akci v Praze a pouze poštěkáva z LDN Lány..

8 2
možnosti
JN

Pane Vanku, mně je pro změnu líto vašeho okolí, pokud je snad nuceno poslouchat stále dokola ta vaše moudra ohledně toho, jaká je Zeman nula, jak ho nikde v civilizovaném světě neberou vážně, jak jsou všichni jeho voliči hloupí, atd.

Jako učitel informatiky mohu nicméně dodat jen to, že pokud donekonočna cyklí nějaký počítačový program, tak se dá zastavit a následně i opravit chyba v algoritmu, ovšem vám bohužel asi pomoci v tomto směru nelze... :-(;-D

6 8
možnosti
Foto

Vánoční projev nemůže jít svým rozsahem do hloubky, a co se týče ekonomiky a zahraniční politiky, se omezil na pár od Zemana dobře známých floskulí. Domnívám se ale, že jako ekonom, by byl schopen detailnější analýzy současného stavu. To je oblast, které rozumí. Jinak mě osobně připadl jeho projev projev na hranici ryzí demagogie. Vezme si kauzu současné vlády. Odmysleme, že poděkoval KSČM, která je do určité míry transformovanou stranou, a už by jí pořád nevyčítala hříchy z minulosti. Ale prohlásil, že proti vládě se má demonstrovat za časů totality, když je vláda demokraticky zvolená, tak proti není ideální demostrovat. Může se jako např. Francii demonstrovat proti krokům vlády. Ve Fracnii se demostruje ale i proti vládě a možnost demonstrací proti vládě, za odstoupení kohokoliv je projevem demokracie. Navíc bylo více variant vzniku vlády, ne jen ta Babišova, to že Zeman 2 krát autoritativně řekl, že nepověří předsednictvím vlády nikoho jiného, nežli Andreje Babiše, ačkoli neměl po řadu měsíců podporu parlamentu, zablokovalo možnost vzniku dalších koalic. Propojil to ještě vhodně s vyhozenýma květinami, a učinil tak zdání, že všichni demostranti by rádi házeli květiny do koše. Atp. Stejně jako jeho podceňování možnost zahraniční špionáže, když je to spojeno se zemí jeho favorita Si Tin Pina, shazování poltiických komentátorů a žurnalistů, převážně svých kritiků kteří dle jeho názoru nidky nic nedokázali. A tak dále. Vím, že to prezdent říká z patra, ale bylo by na čase, aby mu to už někdo začal psát. Pokud možno ne Jiří Ovčáček. Oba kritizují lepšolidi, ale sami si myslí, že oni je také lepšolidé a jejich kritici horšolidé. Jen to neřeknou nahlas.

11 1
možnosti
Foto

Souhlas. a karma. Slyšel jsem Vánoční poselství v rozhlase a hned jsem věděl, že se Sorosovi lepšolidé ozvou.

5 9
možnosti
JN

Se Sorosem bych je automaticky nespojoval, ovšem že se jich vynořilo docela dost, je názorně vidět nejen v této diskusi. :-)

1 2
možnosti
KV

K54a93r72e38l 59V12a63n35ě61k

28. 12. 2018 16:21

Pane Nožičko lepšočlověkem může být jen člověk, který nemá rád diktátory, miluje svobodu, ctí lidská práva a má rád politiky s pevnou páteří. To vy jako slouha v žoldu pokroucené morálky nikdy nebudete.

10 6
možnosti
JN

Pane Vaňku, jestli je dle vás každý, kdo nesdílí stejné politické názory jako vy (tj. na rozdíl od vás volil Zemana a permanentně nekritizuje každý jeho projev), sluhou v žoldu pokroucené morálky, tak jsem v tom případě opravdu rád, že na rozdíl od vás tím lepšočlověkem nejsem.

6 6
možnosti