Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
ZZ

Taky jste šmírován, jen o tom ještě nevíte - a Číńané to nedělají.

;-)

1 0
možnosti
JD

Těším se na ženské sjezdové lyžování a zbytek bojkotuji!;-)

0 0
možnosti
PK

Je mi úplně jedno, kde se OH konají. Vlastně jediné, co mě v souvislosti s místem konání zajímá, je časový posun vůči ČR. Jinak to ovšem vůbec neřeším. Kupodivu mě ani nezajímá, na co bude koukat nějaký rafťák či snowboarďák.

To, že velké sportovní akce volí vždy skupina úplatných šmejdů, víme už dávno. A bohužel nevím, co se s tím dá dělat. Řekl bych že asi nic. A tak se partička odpůrců vždy zaměří na kritiku. Samozřejmě když je pozdě a už dávno není šance cokoli změnit.

Ostatně MS ve fotbale v Rusku? Následující v Kataru? Jasně. Zase se najdou kritici. OH v Soči bylo také výživné. Navíc s velkou, státem podporovanou dopingovou aférou.

Ne, vážně nemá smysl kritizovat místa konání. My to totiž fakt nezměníme. A ti, co tu moc mají, ti to rozhodně měnit nechtějí. Asi všichni víme proč. Jen politiku v tom nehledejme. Vždyť tam jde v první řadě o peníze. Pak se teprve můžeme bavit, o nějakých lidských právech.

Jen když už jsme u toho, kdopak volil OH v Pekingu? Z jakých zemí tito zainteresovaní bafuňáři jsou? Asi mi nikdo nechce tvrdit, že si ty OH nakonec zvolila Čína sama.

1 0
možnosti
Foto

Budu fandit našim sportovcům, i když se to hodně lidí snaží zhnusit. No já prostě na Mádla nemám.

5 0
možnosti
MV

MOV opravdu nemela Cine davat poradatelstvi ZOH, duvodu je nekolik - pocinaje mistem bez snehu pres zaviranim politickych veznu a konce genocidou Ujguru.

a vyjadrit se k situaci mohou vsichni - Nozicka, Madl i ja

jen nekteri se nevyjadruji tak, jak by si jini prali. zivot ale neni o pranich, je o realite: totalitni Cina zustane totalitni Cinou. bez pardonu

2 2
možnosti
PN

Zajimave je, ze Cinu zna tolik lidi, a tady vesmes ted, co tam nikdy nebyli. Ale vyjadrovat se je samozrejme mozne. Moje manzelka take "keca do vseho" a cim mene tomu rozumi, tim vic do toho keca. :-)

1 0
možnosti
PN

Kde jste byli vsichni bijci za lepsi zitrky zalezli, kdyz se olympiada konala v zemi, ktera zrovna vedla valku, a dale v zemich, kde probihala realna genocida vlastnich puvodnich obyvatel?

1 1
možnosti
Foto

V době her v SSSR jsem chodil do školy.

2 1
možnosti
JP

Jaké pocity zatím máte z her v Pekingu, které silně ovlivňují protikoronavirová opatření?

trenér hokejistek Pacina :

“Vždycky jsem si myslel, že smyslem těchto akcí je, aby se lidi sešli a vyměnili si zkušenosti. Aby si sportovci, trenéři, realizační týmy vyměnili zkušenosti. Hlavně se to hraje pro diváky. Situace je, jaká je, a já se k ní nechci víc vyjadřovat. Chci si nechat svou akreditaci a na tyhle otázky budu odpovídat, až budu v bezpečí doma v Česku.”

4 0
možnosti

To máte pane Nožičko tak. Havel jako kompetentní politik přijal přijal dalajlámu ve funkci prezidenta soukromě, v hospodě. Herman jako ministr kultury na ministerstvu kultury. Mádl a s ním nová česká vláda prý razí havlovskou politiku.

A tak revize vztahů k Číně, jak dí vládní program už, stihl ministr Lipavský se souhlasem premiéra Fialy hermanovskou politikou kvůli OH dovést k odvolání čínského velvyslance bez náhrady. Odejde nachlup přesně z odchodem Zemana. To, co započal Vystčil cestou na Tchajwan, tato vláda dovedla úspěšně do konce pár týdnů po nástupu do vlády.

Vláda i Mádl se zaklínají havlovskou politikou. No nevím, já bych spíše napsal, že razí hermanovskou politiku a důsledně. Je fakt, že je to stran ostatních zemí EU, politika „progresivní“. Nejen vůči Číně.

2 1
možnosti
OU
TC

Doporučuji učiteli ve výslužbě panu Nožičkovi zajet se podívat na olympiádu do Číny. Uvidí ji na vlastní oči a může autenticky chválit, ale i kritizovat. Může tam také počkat do dalších olympijských her.

0 8
možnosti
JN

Já jsem na rozdíl od diskutéra ve výslužbě pana Charváta přesvědčen, že k olympiádě v Číně se může vyjadřovat i ten, kdo se jí jako očitý svědek přímo neúčastní. To by se pak totiž dle Vaší logiky k ní neměli vyjadřovat ani Jiří Mádl či Josef Dostál, a případně ani kolegové blogeři Horner, Flaška či Jandová. ;-)

4 1
možnosti
JZ

Aha, takže kritizovat olympiádu v Číně se nesmí, to je špatné. Může se jenom chválit. :-)

2 7
možnosti
JP

hlavně vyjádření zemana je pro nožičku “in”

1 0
možnosti
  • Počet článků 1597
  • Celková karma 39,21
  • Průměrná čtenost 3237x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik