Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
KK

Paní Moudrá někde tvrdí, že se vyjadřuje jen na svoji obranu proti p. Flaškovi. A to jako kde? Fakt to někde vidíte?

2 0
možnosti
Foto

Byl jsem se poptat a bylo mi sděleno, že příště vyrazí Vít Klusák s A.B. jr na polévku do vaší školní jídelny. A natočí tam s Vámi reportáž, která konečně vnese do případu jasno.

Máte zajistit, aby v ten den vařili dršťkovou. ;-D

3 6
možnosti
Foto

Alešku, neboj. Třeba ti trochu nechají. ;-D

2 5
možnosti
Foto

Bezvýhradně s vámi souhlasím.

Už několik let sledujeme absurdní spektákl, co udělá otec, když jde o prachy.

2 4
možnosti
Foto

Omlouvám se, patřilo pod pana Nováka.

0 0
možnosti
AN

Klusák je Prchalův „skorošvagr“, jeho přítelkyně je sestra Prchalovy manželky.

Závěr si může udělat každý sám.

1 1
možnosti
JK

Copak my, nám je to fuk, ale hlavně že vy to máte uzavřeno. ;-)

4 0
možnosti
MH

Přesně jak jsem čekal, nikdo z příznivců Babiše mi není schopen odpovědět, proč tak slepě důvěřují mu v konfliktu se synem. Ano, určitě nelze s jistotou tvrdit, že je syn zdravý. Pravda může být taky někde mezi, jak to tak bývá. Vzhledem ke zkušenostem s chováním premiéra je ale pořád nejpravděpodobnější verze, že syn byl podvedený a dokonce opravdu vůbec nemocný není.

1 2
možnosti
JV

Pan Andrej Babiš mladší byl, pokud vím, diagnostikován MUDr. Höschlem poté, co byl převezen z havlíčkobrodské psychiatrické nemocnice do pražského psychiatrického centra; o odborné kvalifikaci MUDr. Höschla nemám pochybnost.

1 0
možnosti
OU
KK

Počítat umíte, číst také, a přesto vám unikají souvislosti. Když se brání několika útočícím diskutujícím najednou, pak má celkem logicky velké množství příspěvků. A příště se správně zařaďte.

6 0
možnosti
MR

Je celkem zvlastni, ze se nikdo nepta jak mohl zasadovy a cestny clovek souhlasit s podivnym prevodem na svoji osobu. Proc to udelal a rovnou nerekl do toho nejdu.

6 1
možnosti
OU
JN

Zdravím dodatečně všechny diskutující, z časových důvodů jsem se sem nedostal dříve, dal jsem přednost posezení s přáteli a následně pak sledování kvalifikačního fotbalového zápasu Belgie-ČR. A i když jsme bohužel prohráli 0:3, tak toho nikterak nelituji. Do diskuse proto již zasahovat nebudu, jen si neodpustím jednu poznámku: opravdu kroutím hlavou nad ubohostí výpadů pana Flašky vůči některým jiným diskutujícím a žasnu (nikoliv poprvé) nad tím, co všechno je mu zde ze strany administrace diskusí tolerováno...

Hezký den či dobrou noc.

11 3
možnosti
Foto

Jojo. Je potřeba upozornit. O něco jako být konkrétní k tématu diskuse jde až v druhé řadě. Není to od Vás poprvé.

3 7
možnosti
OZ

Určitě věřím víc panu Klusákovi, než agentovi StB, nebo soudem mnohokrát uznanému lháři z Hradu...o Nožičkovi ani nemluvěRv

7 10
možnosti
OU
MH

Už to tu bylo psáno, spousta lidí to prezentuje, jako kdyby někdo teď měsíc před volbami vytáhl Babiše ml., aby zaútočil na otce, přitom situace už trvá mnohem déle. Já opět využiju příležitosti, zeptám se zde. Vy, co tvrdíte, jak je Babiš ml. nemocný, proč ho tedy otec posílal v doprovodu kriminálníka až na Krym a neposlal ho hned radši do nějaké kvalitní léčebny? A ještě jeden dotaz. Co vás přimělo věřit v tomto sporu otci, jakožto prokázanému lháři? Děkuji za odpovědi, kterých se nejspíš opět nedočkám.

7 0
možnosti
Foto

Onn ho poslal pryč s osobní ošetřující lékařkou atestovanou v oboru psychiatrie. Takže v podstatě luxusní situace. Kdo z Vás to má?

5 4
možnosti