Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo. Když tohle divadlo prováděl Paroubek snad 5 x, potom několikrát Sobotka, tak to bylo demokratické právo opozice. Nyní je to zbytečné žvanění hloupých zoufalců. Člověče, VY by jste rozhodně neměl učit děti. Doufám alespoň, že máte tělák a zeměpis. Na Občanskou výuku jste nezralý. Nechápete princip parlamentní demokracie. Opozice má na podobný krok právo, i když (zcela logicky) je to bez šance. Pokud se takto děje pouze v závažných případech - což střet zájmů Babiše rozhodně je, je to OK. Pokud se tak děje 5 x ročně se zájmem zviditelnit se, je to na pováženou a hodno kritiky. Což se nestalo... jinak bych se k vám pak klidně s kritikou rád přidal. Dnes rozhodně pro vásRv

3 1
možnosti

Pane Konráde, především - ty laciné a jednoduché narážky na mé povolání jste si mohl ušetřit (neučím ani tělocvik, ani zeměpis, ani občanskou výchovu, ale o tom už jsem psal v diskusích mnohokrát...)

Nevím, zda jste si přečetl celý článek pozorně nebo Vás rozčilil hned jeho začátek, ale v článku vysloveně píši, že vyvolat kdykoliv hlasování o nedůvěře vlády je svaté právo každé opozice. Dělal to samozřejmě i Paroubek a Sobotka, když byla ČSSD v opozici (to v článku zmiňuji také), ale vždy dali dohromady aspoň přes 90 poslanců, kteří pro pád vlády ruku zvedli. A že je Babiš ve funkci ministra financí ve střetu zájmů, to se ví již minimálně 16 měsíců...

1 0
možnosti

Já si naopak myslím, že vysílání celé této taškařice bylo velice prospěšné a rád bych za něj ČT poděkoval. Alespoň mohli další lidé prohlédnout, co za exoty, kteří nám ještě před nedávnem vládli, máme v poslanecké sněmovně v opozici. ;-)R^

4 1
možnosti

P70a48v93e45l 31K72u96l39a

27. 5. 2015 12:50

Akorát, že tenkrát to samé dělali ti, kteří vládnou dnes, Vladánku :-/:-)

8 2
možnosti

P61e77t93r 19K87o31l96á89ř

27. 5. 2015 12:24

A výsledek? Po příštích volbách jich nebude 47 ale podstatně méně. To budou ty výrony vzteku a frustrace zase narůstat.:-)

Už teď člověk neslyší od topáků nic jiného než kvičení a zoufalé kňučení.

5 0
možnosti

Proč myslíte? Naopak já doufám, že jich bude více. ČSSD má svůj strop a u Babiše je to otázka času, možná ještě jednoho úspěchu a pak tvrdého pádu na dno. Tím jsem si jistý. ANO není strana s programem a strukturou. Rozloží se zevnitř. Je tam příliš mnoho hráčů s naprosto protichůdným viděním světa. To nemůže fungovat. :-) Třeba vznikne na pravo nová strana, ale to bude jen 1 k těm 47....

0 0
možnosti

Co to je za pravici, která řeší KOMU dotace poslouží, místo aby napadali samotný princip dotací? Dotace jsou nástrojem centrálního řízeného socialistického hospodářství.

Kdyby se sečetly všechny včerejší zbytečné náklady na mzdy a ostatní výdaje poslanců, na provoz sněmovny, na provoz veřejnoprávní ČT... tak by to asi dalo pěknou sumu, která mohla být použita daleko smysluplněji.

6 0
možnosti

"Dotace jsou nástrojem centrálního řízeného socialistického hospodářství." ;-D

Vůbec nevíte, že dotace byly dávno před VŘSR. Už za vlády anglické královny Alžběty koruna subvencovala zakládání manufaktur.

2 0
možnosti

Pane Nožičko, jaký vy vlastně máte názor na činnost pana Babiše v pozici ministra financí? Přihrává Babiš svým firmám ze státního miliardy, nepřihrává, je vám to jedno, nebo je to v pořádku?

4 2
možnosti

Pan Kalousek tvrdí, že Babiš díky podpoře bionafty dostává od státu 5 mld. ročně, pan Babiš to popírá - na čí straně je pravda, si říci netroufnu.

Že je Andrej Babiš dost často ve střetu zájmů, je samozřejmě pravda. Nicméně to ti, co ho volili, věděli a navíc obdobný problém byl v minulosti např. u bývalého ministra dopravy Řebíčka.

5 0
možnosti

J96a70n 66P35a34v87l19í24k

27. 5. 2015 11:18

Opozice pouze udělala co bylo její povinností. Určitě má smysl ukázat názorně národu, že koaliční partneři (ČSSD a KDU-ČSL) se neštítí být spolupachateli nezakrytého tunelování republiky, že se neštítí estébáckých praktik a občas si je sami střihnou. Jelikož většina médií už opět neplní svoji funkci, TV přenos toto suploval.

10 3
možnosti
Foto

Také si myslím, že to bylo jen gesto. Simbioza oligarchie a eatistů se již etablovala, ukázala se zivotaschopnou, lidem se jejich přísliby líbí...

1 0
možnosti

Jak dlouho? Jde o sliby... jenže ty prvotní - budeme šetřit - jsou už dávno v kanálu. Ušetřilo se 100 milionů na centrálních nákupech a vyhodila miliarda za navyšování mezd, vznik nových míst, navyšování investic, zřizování komisí.... atd.

0 0
možnosti

P47a65v32e25l 72K39u26l27a

27. 5. 2015 11:12

Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek, Kalousek,

0 0
možnosti

Než by produkovali ty zákony co produkujou, to ať si radši pokecají.

4 0
možnosti
Foto

Ach ano, ten arcilotr Kalousek, hrrrrrrr na něj.

7 2
možnosti

Proc zrovna arcilotr kdyz staci 'arcizbytečňák' z parlamentniho serialu 'Zbytečňákovi'.

4 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik