JP

J61a26n 34P53a28v94l20i13š

14. 6. 2024 8:59

Jen primitiv může urážet Manuel, tak i její rodiče. Vůbec mi nezajímá, že matka je ruska a otec angolan. Oba dva tady i pracují. Manuel se jim narodila v České republice. Má české občanství, mluví lépe jak někteří naši politici. Za moji osobu jí moc fandím a dále budu zcela jistě sledovat její další sportovní progres. A věřím,že bude. Na panu Nožičkovi je krásné to, že dokáže psát výborný blog, jelikož má velmi široký rozhled ve sportu, politice atd. A jsem zvědav, kolik se zde v komentářích najde takových, kteří do sportu budou tahat politiku.

PV

"... mluví lépe jak někteří naši politici.... kteří do sportu budou tahat politiku. ... " Proc mate v prispevku narazky na Babise?

Souhlas Je to milá holka a veliká naše atletická naděje. Když jsem ji v TV sledoval v detailu, má nádherný běžecký styl. Myslím, že o ní ještě hodně uslyšíme (pokud se nenechá otrávit pár burany).

ZH

A zajímavé je, že když se píše o reprezentaci Francie, Německa nebo Švýcarska, tak najednou stav, kdy za ně hrají hráči např. jiné barvy pleti, kteří se v dané zemi narodili a vyrostli, bere jako něco, kdy už ztrácí svoji identitu. Když za Němce hrávali hráči jako Özil, Gomez, Khedira nebo dnes hrají Gündogan, Musiala, Sané atd, kteří se v Německu narodili a vyrostli, tak diskutéři rádi píšou, že to není žádný německý tým. Přitom jsou to stejně Němci, jak jiní hráči. A stejně tak je Češkou Manuel.

TP

S Özilem a Gündoganem jste to myslím úplně netrefil. Pamatujete si, jak se fotili se svým prezidentem a darovali mu dresy?

Foto

Hrdinové na internetu, ukryti za klávesnicí, bez životních výsledků, si léčí svoje mindráky tím, že uráží ty, kteří něco dokázali. My ostatní jsme normální a oceníme výkon každého sportovce, který nás reprezentuje navíc s jistou dávkou hrdosti, že takové sportovce máme.

J34a88k57u73b 49Š68o74l34c

14. 6. 2024 10:42

Je otázka, jestli pak takovým hejtrům věnovat takovou mediální pozornost.

Foto

Je to další v řadě obětí českých malomyslných xenofobů. Podobně jako si to v době svého angažmá ve Slovanu Liberec užil Theodor Gebre Selassie, rodák z Velkého Meziříčí (toho kousek od Žďáru nad Sázavou, neplést s Valašským Meziříčím, které se, jak je všeobecně známo, nachází kousek od Rožnova pod Radhoštěm), popř. ve stejném klubu Filip Nguyen (rodák z Prahy), který si asi nejvíc xenofobních a rasistických urážek vyslechl od příznivců jistého klubu z Vršovic, kteří sami sebe titulují jako „intellectuals.“

KS

Mnoho lidí je prostě hloupých a zásluhou internetu jsou taky slyšet.

Foto

Proto říkám, že diskuse zde jsou zlaté oproti většinou anonymním diskusím na jiných internetových platformách. Atletika je moje srdcová záležitost a sledoval jsem téměř celé mistrovství. Naši mladí atleti se ukázali v dobrém světle a konkrétně Lurdes byla fantastická. Ti, kteří ji hejtí pro její barvu pleti lidské špíny.

MV

Rasisticky se téměř vždy vyjadřují lidé, kteří mají hlavně problémy sami se sebou. A velmi často jde o primitivy, jak píšete už v hradlinu. Dobrej text.

JN

Díky všem za dosud převážně kladné ohlasy - jsem rád, že tohle téma i ostatní vidí podobně jako já.

  • Počet článků 1600
  • Celková karma 39,30
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik