Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zde je na místě položit si otázku, zda otázkou autorovi lze očekávat zajímavou a přinosnou informaci nebo apiorní standard dosud vyjadřovaný a zda tedy tázat se či vůbec jen o otázce uvažovat, není otravnou ztrátou času, popř. též zdrojem vnitřního rozladění nad vlastní naivitou v případě očekávané odpovědi.

0 0
možnosti
ZZ

Na nesmyslné otázky je zbytečné odpovídat !

;-)

0 0
možnosti
JK

M. Jurečka se chce vrátit před rok 1989. Na demonstrace má právo každý a je jedno kvůli čemu je. A zastropováním cen energie bude mít vláda snad vystaráno do kocne volebního období? Že nebude mít ani jeden průšvih? Demonstrace se přece nekonají jen kvůli drahým energiím.

6 0
možnosti
MV

Pravdou je, že komunikace vládních kroků nebyla nejlepší, a lepší se to. Pravdou taky je, že být u moci aktuálně minulý premiér, máme nasekano dalších dluhů habaděj, lidi zacpaný pusy pár korunama a zadělano zase na x let dopředu. Vláda hledala řešení. Nepodbizela se cukrátkama. A dokud tady budou lidi typu těch na pódiu na VN - Skála, Volný a dalsi z tý party - do ty doby tady budou remcalove a takoví, kteří budou "nastavovat zrcadlo" v podobném tónů jako "Alexandrovci" svolání na pódium Václavského náměstí.

6 10
možnosti
ZZ

Už máme nasekáno stejně dluhu, jako za Covidu a to ještě není konec roku !!!

;-D

12 1
možnosti
PK

Demonstrace zde byly minulé období a nyní budou jistě také, je to běžné vyjádření občana meziobdobí mezi volbami a dnes k tomu tato vláda a její arogance zvláště velmi radostně nahrává...

10 0
možnosti
JL

Zajimava uvaha Petre. Pripomina mi to obdobi pred odchodem do ciziny. Ucily nas prijimat listiny s napisem "Vlada a strana se rozhodlana na........!!To z Cechu nevymizelo. Stale jim to musi vysvetlovat dnes a denne.

Ja i na tu vzdalenost, vim co premier rekl. Postarame se o plyn z RF za plyn odjinud. Zde je dnesni zprava v cestine. Prenasim.

"V nizozemském přístavu Eemshaven ve čtvrtek začal provoz terminálu na LNG, ve kterém má Česko pronajatou třetinu kapacity. Ta pokryje až třetinu tuzemské roční spotřeby plynu."

To je bez kecani vlady pro obcany, kteri se zajimaji.

1 1
možnosti
MB

K. Zeman v r. 1966 natočil bájo film - "Ukradená vzducholoď". Sdružení lidu pak považuji za díl 2) "Ukradená demonstrace". Tvrdím, že je mi cela lhostejné, kolik lidí se sešlo. V mase žádná racionální síla není. Ta je pouze emoční. Pak říkám, jde o RARITU č.1) po r. 1989. Jistě, jde o sbor organizátorů, řečníků a hlavně o obsah řešení nepochybné krize a potíží ...

Jako vždy, každý si událost rozebere po svém. Ohrožení lidé se vymezují proti vládě. P. Fiala sdělí, že jde o náznak společenského puče, z ruky rusofilů. Je tedy kritizován, jako necitlivý a urážející. Netrvá dlouho a L. Vrabel jeho slova veřejně podpoří. "Mým cílem bylo - omluvit se Rusku.Jsa předlužen a exekuován - již budu hodný. Uvolil jsem se, že veřejné peníze na BÚ manželky převedu na veřejný účet". Soudruh Skála se šťastně usmívá, opět by šel vítat. Ševčík perlí a hňupové létají vzduchem ...

Jak říkám, o rarity není nouze. Jde o obrácení Ferdyše Pištory. Miloš neví co dělat. Radovat se z postupu Ukrajinců, nebo naříkat? Vildumetzová je nepřekonatelná - Má na svatbě 2 kmotry + 1 agenta Stb navrch! Bizarní organizátoři ukradnou Vzducholoď. Vecpou do ní 70.000 pasažérů. Rádi by vzlétli, vzdušné proudy jim vanou příznivě - Na Východ. Je to tak komické a děsivé zároveň. Jsme národem ateistů a stále věříme tak rádi. I podivné cestovce ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Tak vláda se držela do poslední chvíle.Byt tam Babiš,ten už by zastropoval kde co a státní dluh k bilionu by bylo poslední co by ho zajímalo.A většinu lidí bohužel taky.Jista skupina lidí bude nadávat pořád.Na vše a na všechno...

9 7
možnosti
JN

Tak i taková skupina lidí se samozřejmě najde, ovšem nemyslím si, že by jich mezi kritiky současné vládní koalice byla většina - tu už kritizují i mnozí z těch, co ji volili. Přičemž druhým paradoxem jsou naopak lidé, kterým stačí ke štěstí, že už nevládne Babiš.

9 1
možnosti
MH

No jedno je jisté. Organizátorům minulé protestní akce rozhodně jakékoliv kroky této vlády stačit nebudou. Ti přestanou organizovat protesty až v momentě, kdy bude Fiala klečet před Putinem a prosit ho o plyn. A lidí ochotných jít na tyto demonstrace bude taky pořád dost. Podle průzkumů ohledně války na Ukrajině je vidět, že jsou mezi námi statisíce lidí, kteří budou nadávat pořád, dokud Česká republika nebude odebírat plyn přímo z Ruska. Ani jedno naštěstí se současnou vládou nehrozí. R^

11 2
možnosti
JN

Tak že se z Vás stane až takový "ideolog", to bych tedy nečekal... Jak to nedávno řekl i ministr Blažek: kdyby skutečně šlo o podporu Ruska, tak na tu demonstraci přijde jeden či dva tisíce osob, ale rozhodně ne 70 tisíc. Ale klidně se tím Vy i další Fialovy obhájci i nadále utěšujte... ;-)

9 5
možnosti
JK

2021: Nosit roušku?!! Očkovat se?!! Starej se o sebe a ne o mně, totalitní státe!

2022: Hééj, všechno zdražilo, postarej se o mě, státe!!

18 5
možnosti
JK

Ok. Jen se slušně zeptám. Myslíte si, že bývalá vláda pod vedením Babiše, nebo i jiná, třeba ANO+ SPD + Trikolóra, nebo jakákoliv jiná kombinace, by tuto situaci zvládla lépe? Jinak včera jste mě naštvali. No aspoň že vyrovnali.

4 2
možnosti
RK

Hamáčik by to podle voliče socanů Nožičky jistě všechno zvládl ;-)

2 4
možnosti
JN

K šedým pruhům v diskusi: pan Kubíček jakožto údajně bývalý skvělý ajťák si zde zřejmě vkládáním stále stejného příspěvku procvičuje kopírávání, ale dokud se nenaučí diskutovat slušně a bez osobních urážek, jeho příspěvky mazány budou.

5 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.