Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Několikrát jste lidem v diskuzi vyčetl (a tuším i přímo mě), že Váš blog navštěvují, když se jim (mě) nelíbí Vaše názory. Nerozumím tedy tomu, proč sledujete zrovna pořad 168 hodin se kterým jste ve velmi časté názorové rozepři. Dle Vaší teze, kterou jsem uvedl v první větě, Vás tedy někdo nutí se na tento pořad dívat nebo ČT nenabízí žádný jiný pořad, který byste jako její koncesionář mohl sledovat a zamlouval se Vám?

0 0
možnosti
JN

Zdravím autora blogu!

Občas sem zavítám a zdá se mi, že se společnost stále více polarizuje - ve smyslu "Kdo nejde s námi, jde proti nám!"

Jožko, nesouzním s Tvými politickými názory....ale zároveň hluboce neuznávám, pokud se tu objevují občasné výlevy oponentů stran jména, povolání, apod.! Lidi, vzpamatujte se! Diskutujte normálně, k věci a neurážejte toho, kdo má jiný názor než je ten Váš!

1 0
možnosti
PN

P36e21t55r 12N45e47d13v45ě71d

15. 9. 2020 12:54

Tak si představuji objektivitu. Když se něco povede, bez skrupulí se to pochválí. Snad to nebude jen výjimka. Myslím tím důvod pochvaly.

A ta situace v " máte covid" ? Snad tyto situace nenajdou opakování. Třeba bude konkrétně pro tyto případy k něčemu ta mnohokrát probíraná cesta našich senátorů. Včera, nebo kdy tu jeden z cestovatelů vyprávěl o přístroji schopném odhalit covid do hodiny. Snad bude dobrý a nějaké nakoupíme.

0 0
možnosti
JP

nožička nejenom že maže, ale také uráží

0 1
možnosti
PN

P23e44t80r 44N11e53d10v16ě25d

15. 9. 2020 11:48

Jiříčku, chlapče nešťastná, copak to tu zase pronášíte.

4 0
možnosti
MV

souhlas, porad "168 hodin" pochvalu zaslouzi

0 0
možnosti
Foto

Pan Flaška si přesto přišel rýpnout, tak jsem zvědavý, co vymyslí paní Jandová;-D.

6 1
možnosti
Foto

A něco k tématu článku umíte? Nebo zvládnete jen plivat na své oponenty?

0 5
možnosti
PK

VŽ to krásně sdělil : ,,ČT je fosilie uměle udržované za neuvěřitelné peníze daňových poplatníků. Tenhle mastodont přitom dnes dělá totéž, co produkují komerční televize. Ty sice nemají za povinnost dělat veřejnou službu, ale také na to nedostávají obrovské veřejné prostředky.

Když pozoruji hysterické scény kolem ČT, jak si ji Kavárna brání, protože za peníze všech má k dispozici svůj neformálně privatizovaný mocný mediální nástroj, jak šílí, když někdo jen vysloví, že veřejnoprávní televize nemusí nutně už existovat, tak to asi hned tak nebude... Ale dojde k tomu. Dříve, nebo později.

Podívejte se, jak teď, po Brexitu, dělá britská vláda ostré kroky proti oné slavné veřejnoprávní BBC, modle našich Kavčích hor. Protože nejen premiér Johnson si uvědomuje, že právě tato instituce spoluzpůsobila to strašné období mezi referendem a definitivním odchodem Británie z EU. Byla to právě BBC, která místo aby reflektovala většinový názor veřejnosti vyjádřený v referendu, snažila se vyvolat pravý opak".;-D

5 2
možnosti
Foto

V momentě, kdy lidé jako Vy začnou ČT chválit, tak je to pro mě bohužel těžký vykřičník a otázka, zda i u nás nebude muset zase začít vysílat Radio Svobodná Evropa, podobně jako v Maďarsku.

3 12
možnosti
PK

Nevím zda by to dnes lidé "hltali". Bylo by to hodně o migraci, nevděčnosti za dotace, když dnes slyším bývalou "hvězdu" paní Rakušanovou tak to za objektivní také nepovažuji.

5 0
možnosti