Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Dojemná starost o ODS od přívržence hradního opilce.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MN

Lžete jako obykle, stejně jako Váš guru Miloš Zeman. Klasu jr. nebyl vyloučen z ODS kvůli jednomu výroku, ale kvůli celé řadě kroků, které šly proti ODS. A taková je "kvalita" všech Vašich článků.

7 6
možnosti
JN

Že ten výrok byl ve skutečnosti jen záminkou k tomu, aby se vedení ODS zbavilo svého názorového oponenta, který by časem mohl ohrozit i pozici předsedy Fialy, je samozřejmě věcí druhou.

7 5
možnosti
MN

A že Zeman chce vázat stranické knížky ČSSD do kůže členů ODS Vám nevadí ? Ani to, jak chce likvidovat novináře ? Z Vás ta nenávist vůči demokracii a podlézání Zemanovi a Babišovi přímo čiší.

6 6
možnosti
JN

Někdejší předseda ODS i premiér ČR Topolánek podobné výroky pronášel také (třeba jeho památný výrok "Es kommt..."), a přesto nevím o tom, že by mu některý člen ČSSD ani kterékoliv jiné politické strany přál smrt nebo dokonce nabádal k jeho podříznutí.

4 2
možnosti
MK

Je celkem s podivem,jak fungují naše média,speciálně Idnes......já napsat něco podobného,co tento "pacient",mám ban do konce života. Zde to redakce vydá,okomentuje a věnuje tomu pozornost....v jakém světě to žijem,nechám na Vás....

2 0
možnosti
ML

M44a74r14t32i58n 65L14a49n36g

10. 9. 2020 21:23

No tak Vy rozhodně žijete ve světě plném pokrytectví, kde není hnusné krást, ale kradoucí nazývat zloději, kde není hnusné odjet podporovat okupanty na okupované území, ale nazvat takového člověka vlastizrádcem, který by měl viset. Vy žijete v pozici otroka, který není schopen bránit sebe, natož své bližní, pan Novotný žije ve světě, kdy chlap klidně vezme do ruky zbraň, pokud by šlo o svobodu jeho nebo jeho bližních. Ano, je to rozdíl mezi světem otroka a svobodného muže. Co jste Vy, asi uhodnete.

2 2
možnosti
ZB

ODS má a měla ve svých řadách buď lidi naladěné na korupci, tedy ty nejhorší grázly a nebo lidi, kteří v y se měli léčit. Nechápu tedy údiv pisatele článku?

5 2
možnosti
OF

A žádný z nich nedosáhl korupčních a psychopatických kvalit Bureše.

3 0
možnosti
ZD

K vyloučení nevhodného člena, stejně jako k usměrnění výstřelků ještě před tím než začnou škodit je důležitá rozhodnost vedení - akceschopnost. To, že vidíme poškozování strany v přímém přenosu není vina pana Novotného. To je vina představitelů strany, kteří svým rozbředlým a nerozhodným způsobem ukazují potenciálním voličům, jak by se chovali ve vládních lavicích například v období krize. Frigidní diskuse před kamerami a svolávání mimořádných schůzí to jen dokazují. Volební boj pravidelně nevyhrávají politologové a glosátoři dobíhající s křížkem po funuse.

9 0
možnosti
JZ

Každému už dnes musí být zcela jasné, že důvodem vyhazovu Klause jr. z ODS opravdu nebyl jeho slovník, ale ideologické rozpory s Fialou, jehož "liberálně-progresivistické" zaměření je zjevné už dlouho.

9 2
možnosti
ZD

Také to tak chápu. To mohla být obroda, která by ODS hlasy přinesla. Pan Novotný a jiné - v blogu popisované - postavy mohou znamenat jen odliv.

3 0
možnosti
AK

Je vidět,že ODS se nepoučila za tu dobu co se odstavily od koryt.Tak ať se nediví,že lidi je nesnáší,neb všichni víme co předváděly dříve.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1600
  • Celková karma 39,58
  • Průměrná čtenost 3239x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik