Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P45e64t69r 90B97u95r10i90a48n

29. 5. 2021 13:49

Věřte, že já jsem tradiční volič ODS a z kauzy si toho sexuálního maratonce si fakt žádnou těžkou hlavu nedělám.

Zaujala mne však jiná věc. Feri se prý veřejně vehementně hlásil k hnutí Me Too. Z toho je vidět, že celé ono hnutí je jen nesmyslná bublina o ničem.

2 0
možnosti
Foto

Tétéž byste mohl napsat o o TOP 09

(ovšem každé zevšeobecňování je ošemetné);-)

1 1
možnosti
JZ

Ty spwkulace na zaver, co by kdyby nekdo jiny, jsou myslim uplne zbytecne. Tyto veci se zatim nestaly, tak nema smysl je zde nejak vykreslovat a pripojovat k nim scenare vyvoje.

0 0
možnosti
ZH

Feri podporoval Metoo a když to na něho spadlo, odstoupil. Podle pana Nožičky mu nic jiného nezbývalo.

Babiš tvrdil všeci kradnů a když to na něho spadlo v souvislosti s Čapím hnízdem, tak co udělal? Já neodstoupím, nikdy, rozumíte? Nikdy!

3 4
možnosti
Foto

Proč by měl Babiš odstupovat? Na rozdíl od Feriho se chováním svému tvrzení nezpronevěřil.

5 1
možnosti
Foto

Proč prý se k Ferimu nevyjádřila Myrka "Plačka"? Já tedy zaslechl někde, že prý se už snad ozvala, že byla na Karlově mostě s Ferim u stolu a pak někde večer. No, prý si na ni vůbec nic nedovolil! A obdobně na Fyjalu.

4 0
možnosti
PN

P41e61t53r 19N51e13d80v16ě89d

29. 5. 2021 10:44

Blahopřeji, kdo by čekal, jak se určití lidé dokáží v diskusi pod Vaším článkem odkopat. ......

3 0
možnosti
JN

To je ovšem u různých Králů, Pospěchů, Dubovských a některých dalších vcelku normální stav. :-) Jen mi přijde trochu divné, že zatímco jim zde prochází prakticky vše, některým jiným diskutérům zde bývají dávány za mnohem menší prohřešky několikaměsíční bany (aspoň ještě donedávna tomu tak bývalo...)

3 0
možnosti
OD

Nožičkův dojemný zájem o "morální soud nad klukem opáleným" je v poněkud v rozporu s významným mlčením na adresu zločinů proti ústavě, které tu páchají hoši, na které nedá dopustit.

Naopak se to hezky staví do lajny s minulým tématem, kdy nasával Hong Kongu, Tibeťanům a Ujgurům za to, že mu kazí olympiádu.

4 7
možnosti
DR

Jasná karma. A tohleto nám chce vládnout. Rv

6 1
možnosti
OD

Myšlení komouše - ve volbách si vybírám druh bagánu na krku mém.

My normální volíme zastupitele a úředníky do správy veřejné kasy.

Nojo no, chtějte od celoživotního dobrovolného mukla myšlení občana.

2 6
možnosti
Foto

Až na poslední odstavec se mi blog líbil.

Nechápu ale to zlehčování Milionu chvilek a České televize nebo konstrukt, že by v takovémto případě nebylo všem měřeno stejně.

Feri se zachoval tak, jak by se měl zachovat každý politik. To je třeba ocenit, byť má autor pravdu, že mu nic jiného nezbývalo.

To, co provedl a jak se choval vůči ženám, je ale třeba vyšetřit a následně tvrdě postihnout. A je jedno, jestli je z KSČM, SPD nebo TOP. Tahle kauza totiž není o politice TOP, ale o průšvihu frajírka, který porušoval pravidla obyčejné lidské slušnosti.

6 0
možnosti
JP

V podstatě tendenční článek, opakování výrazu "skandální chování" nemá vůbec žádné opodstatnění. Takto nařknout lze v dnešní době kohokoliv a kdykoliv. Staré události se objevily nečekaně před volbami. je to velká náhoda. Jisté je pouze to, že to nebylo znásilnění, to by se asi vyšetřovalo jinak a okamžitě. Hranice mezi slušným a neslušným je v těchto případech velmi subjektivní, stejně tak popis událostí, je to jen tvrzení proti tvrzení. Pokud dívky nenahlásily věc hned a násilí nebylo prokázáno, není se moc o čem bavit.

0 8
možnosti
AK

Je to těžké rozhodování.

Čemu dát přednost? BLS nebo MeToo?

A taky by mě zajímalo komu se znelíbil a proč.

Vždyť informace o jeho chování k dívkám přinesla levicová média, která jinak z Feriho a TOP09 mají jen záchvaty nadšení.

Že dnes může kdokoliv obvinit kohokoliv z čehokoliv je podle mého názoru důvod, proč nikdo nehodlá odstoupit jen proto, že byl obviněn.

Od doby kdy kancléř Kurz zlobil v Bruselu kvůli vakcínám na něj podala opozice tolik oznámení, že už ani sám neví kolik jich vlastně je a kvůli čemu.

Ví jen, že se ničeho nedopustil a nemá tedy důvod odstupovat.

Já osobně vidím v rezignaci Feriho spíš přiznání viny než nějak úžasně čestný postoj. Ale uvidíme jak se to vyvine dál.

8 1
možnosti
Foto

Sám Feri na Instagramu uvádí, že to není poprvé. Obdobnému obvinění čelil už před 2 lety. Tehdy ale neodstoupil, ani preventivně. Jak je to možné?

https://www.instagram.com/p/CPTIYouHYwa/

4 0
možnosti
  • Počet článků 1600
  • Celková karma 39,34
  • Průměrná čtenost 3239x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik