Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Socani kalkulovali na to, že si dovezou nové voliče, podobně jako před časem otevřeně přiznali britští labouristé. A smůla no.

4 0
možnosti
PB

..... tak neni to tak dávno, kdy jim noční ohňostroje vokomentoval Trump!,- odezva švédských politiků a médií byla taková, že soužití domorodců a migrantů probíhá v míru, pravdě a lásce a pozvali US prezidenta na návštěvu!,- ...... válka migrantskejch gangů v ulicích, se střelbou a zfajrovanejma autama, vypukla na plný pecky následně po tý pozvánce,- Trump sa na tu místní "symbiózu" kupodivu podívat nepřijel (??),- ....... a výsledek voleb nejspíše odpovídá míře "vobohacení",- žejo?!,- takže bych to nijak neškrábal VEU!

3 0
možnosti
JK

Vyptávat se na Švédskou politiku kdysi tam žijícího českého hokejisty a politické aktivistky, která tam kandidovala ve volbách a sjíždí bílou nadřazenost a konspirační teorie[1]. Příště něco od Foldyny a Vémoly? Už se těšíme.

Samozřejmě v bezpečnosti je to ve Švédsku lepší než v Itálii, Španělsku nebo Řecku[2], oblíbených to destinací českých dovolenkářů.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Katerina_Janouch

[2] https://www.visionofhumanity.org/maps/#/

4 4
možnosti
JK

V osobní bezpečnosti je na tom líp, než Česká republika.

https://www.oecdbetterlifeindex.org/topics/safety/

1 3
možnosti
JZ

Švédské volby jsou záležitostí Švédů. Oni ať rozhodují o své zemi podle svého uvážení. Je k popukání, když o této skandidávské zemi mluví ti, kteří byli nejdále v horní dolní nebo jak říkáme my u nás Budějcích, v Rudolfově na pouti. :-)

3 2
možnosti
RJ

Není ti šedesát a rusku jsi nebyl...

Netřeba být, stačí sledovat. Mimochodem kde jste byl vy, že tak z budějic rozhodujete o tom kdo má, či nemá právo komentovat. Na dovolené na Malorce, či poznávací zájezd po Španělsku?

10 0
možnosti
Foto

No jo no, výsledky voleb nelze jen tak obkecat a nelze z toho mít radost, a to platí nejen pro Švédy. Když je všechno v lajně, tak demokracie funguje, i když vlastně i v tomto případě.

3 0
možnosti
ST

Mno, nechci se mýlit, ale nakonec to může dopadnout tak, že povládnou (opět) sociální demokraté spolu s Umírněnou stranou, a ultrapravicoví Švédští demokraté budou v opozici.

2 1
možnosti
PN

P25e47t51r 11N25e40d12v16ě20d

15. 9. 2022 17:15

I flegmatickým Švédům už to začalo vadit.

4 0
možnosti
DR

No nedivte se. Lezou do NATO, ale přitom jejich hlavní soudruh nepřítel neleží na východě, ale bitevní pole mají přímo doma.

1 2
možnosti
DR

Jsem zvědavý, jaký bude názor nové vlády na jejich vstup do NATO.

0 0
možnosti
Foto

Tak co byste řekl, jaký bude mít pravicová vláda názor na vstup do NATO, co?:-)

5 1
možnosti
JD

Bylo to těsné!

Uvidíme, jak se novému směru ve Švédsku povede.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,74
  • Průměrná čtenost 3243x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik