Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J45a98n 12Z47i79e28g13l63e41r

12. 10. 2021 15:48

Redaktor Petr Kolář kopal za Trikoloru, aby se dostala do Sněmovny. Naopak na Petra Fialu a ODS opakovaně útočil.

4 0
možnosti
Foto

I v tom, že socani nejsou v PSP Babiš sklízí to, co sám zasel.

3 0
možnosti
Foto

Babiš zaúkoloval své novináře, aby útočili na ty správné osoby. Že to byla taktická chyba, je jiná věc. Ale snažit se z toho dovodit, že vlastně ti novináři z Babišmédií jsou úplně svobodní a nezávislí je poněkud chucpe.

6 1
možnosti
JN

Já ovšem nic takového netvrdím. ;-)

3 0
možnosti
MB

Dovolím si neutrálně upozornit. věc - tyto blogy. Určitě si každý položil otázku. Jak je s obsahem nakládáno. Podobně, zda budou pokračovat? Zejména, pokud byl avizován odchod AB z politiky . Asi zažehnáno ...

Nelze nevidět i kritické blogy autorů a přispivatelů. Sám se řadím k oponentům. Mohu ovšem korektně potvrdit. Bez jakýchkoliv dopadů šikany, omezování. Občas sympatizanté naznačuji - Kde je, "Vděčnost"? Já odpovídám. Právě v té kritice. Je velice cenná! Zejména, pokud je faktická a jde i od dalších zdrojů .

To vytváří předpoklad - zevšeobecnění. Objeví se i v nejrůznějších besedách, interpelacích, setkání s voliči ap. Směr, se dá reálně odhadnout. Následně, připravit se. Souhlasím ANO udělalo i docela slušný výsledek. I překvapivé. Cítím - "Sám jsem se připodílel"! Jinými slovy - Kdo panu Babišovi fandí ? Kritizujme jej, ještě více. Výsledky to nese a pomáhá to ! ... :-)

1 2
možnosti
MB

Kluci, proboha už to pochopte. Vaše mínusy Babišovi nepomůžou. Svých velebujících má dost, profíky. On potřebuje kritiku. Na této se roste. Dá se z toho čerpat. Zevšeobecňovat. Říká se tomu i "Analytický monitoring". Co furt máte ? Pomozte mu , kritizujte ! :-)

2 2
možnosti
TC

Trochu mi uniká smysl tohoto příspěvku. Proč hledat důvod Burešova debaklu ?

Koblihy si to zavinili sami svojí arogancí (Bureš, Vondráček, Brabec), svojí chamtivostí (Bureš, Vondráček), svým morálním selháním (Bureš, Brabec), svojí neschopností (Schillerová, Havlíček) a svojí sebestředností (všichni). Ale to všichni vědí, ale některým to nevadí. Jinak si myslím, že iDnes Burešovi výrazně pomáhala některými otištěnými články (Kolář, Plesl), ale zejména nevytištěnými

důležitými událostmi.

7 0
možnosti
Foto

Kvalitní argumenty, i když tak úplně s celkovým vyzněním blogu nesouhlasím. Dle mého názoru, měli novináři a jejich články před volbami na výsledek hnutí ANO nulový vliv a mohli ovlivnit maximálně několik jedinců (když už, tak vliv na potenciální voliče měly spíše televizní debaty).

Andrej Babiš je ale tak výrazná osobnost a nepřetržitá řada afér a kontroverzí ho provázela celé čtyři roky, že s výjimkou jedinců byli uhnutí ANO voliči pevně rozhodnuti již delší dobu - buď jako jeho zarytí odpůrci, pro které byl po všech kauzách nevolitelný, nebo jako jeho skalní fanoušci (a jakákoliv premiérova aféra byla pro ně jen další AntiBabiš).

3 0
možnosti
JK

Nemáte pravdu, projděte si články zdejšího plátku v kontextu se skutečným děním. Přitom není tak důležité co se píše, i když očerňování Babiše nečekejte, ale zvláště co se nepíše a o kom se nepíše. Byla to sehraná mašinerie řízená z centra, to působí ani o tom nevíte. Propaganda je hodně nebezpečná zbraň, proto jsou referenda nebezpečná. Objevila se prý i dezinformační mikrokampaň, e-maily SMS a videa šířená mezi úzkou skupinou lidí. To po vzoru kampaně při britském exitu.

4 0
možnosti
PN

P67e62t64r 58N26e35d51v18ě96d

12. 10. 2021 12:29

Hezky zhodnocené. Co když je toto obsazení sněmovny pro ANO vlastně výhodné.

Nechá vítěze, aby se probrodil bahnem, levičáci se mohou zformovat a křičet. Babišovi odpadne asi nejhrozivější střet zájmů....A budou moci kritizovat a kritizovat. Myslím, že toho bude dost.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

P39e35t28r 79B29u86r12i14a85n

12. 10. 2021 12:18

Celkem s Vámi souhlasím. Níže to zaznělo. Babiš si volby prohrál sám svojí aroganci a tím, že celá kampaň ANO byla jen o Babišovi a jeho útocích.

6 0
možnosti
Foto

Otevřu noviny - Babiš, otevřu radio - Babiš, otevřu TV - Babiš. Otevřu ledničku - kostelecký párek.

Aneb čeho je hodně, toho je příliš. :-)

0 0
možnosti
JB

J85i69r67i 12B26o26r

12. 10. 2021 12:05

Souhlas.R^

1 0
možnosti
MM

Doplatil až po volbách, nikoliv ve volbách.. Před nimi měl šanci někoho oslovit

0 0
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,19
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik