Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Ekonomické výsledky této vlády jsou naprosto katastrofální - a nemají ani obdoby v historii v dosavadní celé ČR !!!

2 1
možnosti
VS

Jj, kážou vodu (kterou zdraží i kojencům) a chlastají víno (které nezdaní).

14 6
možnosti
ZZ

Bohužel to je pouze jeden z názorných příkladů nekoncepčnosti této vlády.

0 0
možnosti
JZ

Nepotřebuju aby šli příkladem a přímo nechci (!) aby ministři řešili částky v menších než miliardových řádech.

Premiér a ministr se nemají zabývat auty za jednotky milionů a platy za desítky tisíc a to ani minutu času, za který si je platíme. Mají snižovat dluh a výdaje o stovky miliard, jestli bude potřebný aparát stát o sto nebo dvě stě milionů víc než loni, to je úplně jedno.

Bohužel výše zmíněné platí v případě, že opravdu snižují o ty stovky miliard. Zdejší ministři nesnižují o stovky miliard, jen honí bez výsledku stomilionové částky sem a tam rozpočtem. Ale voliči to tak patrně chtějí, zvolili už několik takových vlád.

6 1
možnosti

Kdo si neváží feniku, není hoden marky ....

11 1
možnosti
RC

A co učitelé? Ti budou solidární?

10 5
možnosti
Foto

Za celou dobu své vlády se ANO nepokusilo ani o náznak nějaké z reforem, které jsou potřebné. Neušetřilo ani korunu, nadělalo dluhy a ještě prošustrovalo to, co našetřil Kalousek. Nezbavilo nás závislosti na ruském plynu a ropě, i když už se vědělo, co je Putin zač. Veškeré svoje úsilí věnovalo na korumpování svých budoucích potencionálních voličů, a i to dělalo špatně, jak ukázaly volby. Nyní mají lidé jako Babiš, Schillerová, Havlíček, nebo Nožička tu drzost, že kritizují vládu Petra Fialy, že nešetří. To je prostě humus.

23 32
možnosti
LH

A co Covid paní Jandová....ten nebyl že?

24 11
možnosti
MK

Kdybyste chtěl nutné úspory ušetřit na poslancích a ministrech, musel byste počet poslanců snížit cca o 500000 nebo snížit počet ministrů asi o 200000. Tolik jich u nás však nemáme ani náhodou.

Vy ani trochu necítíte, jaký je to vlastně nesmysl?

9 17
možnosti
LH

O to přece ale nejde....😋👎 Jde o solidární jednání a ne o mlaskání u koryt...

18 10
možnosti
RC

Je moc líbivé poukazovat na růst platů na začátku roku, když zároveň neuvedete, že měli dva roky platy zamrzlé na úrovni roku 2020.

K vašemu předchozímu blogu bych měl poznámku k té úspěšnosti děkana ve volbách. Ono je to docela snadné, když si vytvoříte síť vazeb. Potom jsou to takové formální volby. A to že vše včík vliv na fakultě mám velký, je známo. Už kvůli němu odešlo hodně lidí.

5 11
možnosti
LH

Dejte účet, ať se těm chudákům složíme..😋

7 4
možnosti
Foto

Kdo šetří, má za tři...a někdy i za pět

9 2
možnosti
ZB

Fialova vláda vytváří dobré podhoubí pro inflaci. Chce úplně vymazat střední třídu v Česku a daří se jí to! Horší vládu jsme nikdy neměli. Fiala a spol. jsou nekompetentní, když něco udělají, pak je to jako vždy špatně! Navíc Fiala když otevře ústa, pak je to většinou lež! Kdo to mohl volit?

29 14
možnosti
TT

Volič. K volbám chodí lidé, kteří podléhají propagandě.

16 1
možnosti
PN

P31e69t49r 31N87e74d37v19ě75d

28. 5. 2023 17:35

Slepenec je přeci dokonalý. Každá jiná informace je lež...

Je zajímavé, jak se uvědomělejší členové uličního výboru dožadují, aby se psalo v blozích totéž, co v novodobém Rudém právu, které si zřejmě předplácejí. Takhle jste jim zamotal myšlenkové pochody, pane autore. ...možná proto zapomínají s jakou láskou tu psali o koblihách a česanech, bez toho, aby ztratili slůvko o tehdejší opozici...

23 11
možnosti
  • Počet článků 1590
  • Celková karma 39,60
  • Průměrná čtenost 3241x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik