Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Na Jaceňuka platí len jedno - primář Chocholoušek...

1 0
možnosti
JH

Souhlasím, ale teď kecám u svého článku a tam se na mne vrhli jako sršně.

1 1
možnosti
MN

Ach jo... Místo Berlínské zdi bude zase Ukrajínský příkop. K čemu dobrému tohle přispěje, vždyť jsou to zbytečně utracené peníze, které by ten šílenec Jaceňuk mohl použít na obnovu infrastruktury.

Proč raději nejedná o federativním uspořádání Ukrajiny, na tom přece není nic špatného. Federativní jsou USA, Německo, RF a spousta dalších států, tak o co proboha tomu Kyjevu jde?

3 2
možnosti
JR

J21a45r56a 81R33a71n47k

14. 9. 2014 19:34

Nebyt ruskym satelitem:-)!!

4 1
možnosti
ZB

Zláštni názor.Na jedné straně připouštite,že na východu Ukrajiny jsou rušti vojáci a na druhou stranu pišete,že armáda bojuje proti civilistům.Neni to spiše tak,že armáda bojuje proti ruským vojákům a civilisté maji tu smůlu,že bydli v mistě bojů a žádná strana na ně nebere ohled?Logika také řiká,že pokud by nebyli přitomni v některé části Ukrajiny rušti vojáci,nemusela by tam být ani armáda a nemusel by nikdo umirat...

10 3
možnosti
JG

J24. 92G61r38o51h

14. 9. 2014 12:52

Pokud se podíváte na různé protiteroristické operace, kde byla nasazena armáda, skončilo to špatně, mnoho zbytečně zmařených životů nevinných lidí. Ale nechápu UA armádu, že střílí taktické rakety na civilní cíle jako třeba nemocnice, mě to připadá spíš jako snaha etnicky vyčistit území východní UA od ukrajinských rusů

3 2
možnosti
JK

J10o96s46e89f 90K78l29a76t

14. 9. 2014 11:45

Možná se trošku pozapomíná,že ať to vezmete z jakéhokoliv pohledu,tak vojsko jedné země nemá co dělat na území druhé země(Krym,východní Ukrajina)

9 2
možnosti
BT

a co by asi tak dle vás měl říkat, že to všechno byl jen omyl , přátelské škádlení, napadlo vás že jeho slova jsou dosti reálná, klapky na očích jsou zavádějící

1 0
možnosti
Foto

Porošenko s Jaceňukem poslali na své obyvatelstvo vyzbrojenou armádu v plné síle.... no vidíte, já si myslel, že armádu poslal proti separatistům, aby zabránil odtržení území. To by udělal každý stát  an světě. Nehledě k tomu, že ukrajinská armáda má obrovskou podporu u obyvatel Ukrajiny, kteří jsou si vědomi v jakém stavu je jejich armáda a tak armádě pomáhají sbírkami.  Jaceňuk pouze řekl to, co ví každý. Pokud se nějaký stát bývalého SSSR pokusí jít vlastní cestou zasáhne vojensky Rusko, Jak to bylo v Gruzii, Moldavsku, Čečně a teď na Ukrajině. Proč Rusko okupuje Krym.Rv

10 3
možnosti

Proti separatistům zasahovaly i armády jiných zemí. Například španělská proti baskickým separatistům, nebo britská proti irským. Nikde to ale nedopadlo tak, že by výsledkem byla rozbombardovaná města. Snad jen v Jugoslávii se válka se separatisty projevila ničením měst. Takže to vypadá na to, že Ukrajinu čeká osud Jugoslávie. Uvidíme, zda budeme horlivě uznávat jednotlivé odpadlické státy od Ukrajiny, jako jsme horlivě uznávali vznik Slovinska, Chorvatska, Makedonie, B+H, Černé Hory a Kosova.

No a na závěr se zeptám, proč EU okupuje Kosovo?

7 3
možnosti
PV

Pane Josefe, jeho zadání je štvát. Za to je placen, pracuje poctivě, s velkým nasazením. Co na tom, že škodí vlastní zemi - však ta ho neplatí. Takto je to jednoduché...:-)

5 3
možnosti
BT

budete se divit ale velikost jeho majetku je přímo úměrná existenci Ukrajiny

0 0
možnosti

Jaceňukova role v ukrajinské občanské válce je opravdu záhadná. V podstatě neustále provokuje druhou stranu, aby docílil eskalace konfliktu. Možná je to tím, že má ve své vládě čtyři fašistické ministry z Pravého sektoru, kteří mu nedovolí dohodnout kompromis.

Mnohem horší je, že nenávist vyvoláná občanskou válkou mezi Kyjevem a separatisty vytvořila situaci, kdy bude velký problém udržet Ukrajinu pohromadě jako jeden celek. Mám obavy, že Ukrajinu čeka osud Jugoslávie. A ani bych se nedivil, kdyby v příštích měsících Podkarpatsko požádalo o připojení ke Slovensku nebo k Maďarsku.

5 1
možnosti
Foto

V Rusku mají v  parlamentě fašisty v čele Žirinovským. Trápí to někoho.  Ukrajina je tvořena jedním státem ve kterém žije ruská menšina. Jugoslavie byl svazek několika států. To je podstatný rozdíl .

6 3
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik