Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vše souvisí se vším. I s tím, jak pomalu vyplouvá na povrch i skutečná špína kolem Ukr. Sem tam to už i v naších mediích je znát. Horší je to ovšem u těch, kterým se ta původní v hlavách již jak kal usadila.8-o:-/

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé pane Béreši, že "superde..lita" tolik fascinuje zrovna Vás.

5 2
možnosti
PV

R^Tak je to dobrá zpráva, je potěšitelné, že je stále více lidem jasno, jak s námi média manipulují a pro svůj názor berou zdravý rozum do hrsti. Je to rovněž dáno tím, že mnozí z nás tuhle tragickou roli médií pamatujeme. A jsme nanejvýš ostražití.

6 2
možnosti
Foto

Média nemohou důvěru v prezidenta nechat trvale dole ve chvíli, kdy mu zbývají 3 roky do konce mandátu. Nyní potřebují důvěru trochu přizednout, aby měla kam padat, až vymyslí nový protest červených karet nebo něco podobného. Ono by divně vypadalo, kdyby po další propagandistické vlně důvěra poklesla z 25% na 15% a pak z 15% na 5%. Koho by to zajímalo ? Nyní tedy přifukují, aby měli příště z čeho ubírat.

4 3
možnosti
JK

Zbytečný blog. Média se nesnažila. Prostě byly jiné události, které hýbaly světem (i myslí mnoha jedinců - viz témata blogů po Novém roce zde;-D - terorismus ve Francii, Michalákovic děti, protiislámská rétorika a jako obvykle Ukrajina). Pan prezident měl pomálu svých pověstných mediálních výstupů. Jediný přešlap zdokumentoval spíš zahraniční tisk (např. WP). Tím byl nedávný výstup na konferenci k Osvětimi v Praze s jeho potřebou organizovat světovou válku proti islámskému státu (jako Žižka - místo palcátu berla:-P). Však přijdou nová vystoupení a další znemožnění. Je to senilní člověk, který nemá co říct. Ve světě je vyloženě pro smích.

7 3
možnosti
JN

To samé v bledě modrém jste již napsal v diskusi pod mým předchozím článkem - není zbytečné to psát podruhé? ;-) (Ale právo na to psát to třeba stokrát Vám samozřejmě neberu...)

5 1
možnosti

Mně je jasné, že toho podivného člověka máte rád, ale nechápu tol.

4 2
možnosti
Foto

Mohou se miliony lidí mýlit?   Mohou.  To je historicky prokázaný fakt.

3 0
možnosti
Foto

M83i72l78a66n 81K81a97s70l

31. 1. 2015 12:15

Nedá se nic dělat, většina národa jsou hlupci.

4 4
možnosti
OM

Tak jste rád, že jo? Ježišmarjá, Nožičko, máte také nějaké jiné záliby, než psát o zemanovi? 8-o

9 3
možnosti
Foto

Co tady prudíte?

Kde máte Davida Adlera, aby Vám poradil?

3 5
možnosti
BM

Ale pane Nožička, preference bývají jako na houpačce a média s tím nemají co dělat. Prostě pan prezident řekne něco populistiského, něco co právě letí-viz islám, a všichni mu to baští. A že jsou to nesmysly, lépe řečeno výmysly (citace NEEXISTUJÍCÍHO článku pana Peroutky, NEEXISTUJÍCÍHO dopisu Churchila Hitlerovi (sic!) či čisté dedukce ohledně tzv. sympatií intelektuálů k zrůdným režimům) nad tím se již nepozastavují.

13 1
možnosti
BM

Jo a až opět poklesnou, tak zase bude spílat těm médiím......

7 1
možnosti