Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

Já jsem si myslel, že Mynářovi neudělili bezpečnostní prověrku skrze jeho propojení s šedou ekonomikou, o čemž se hodně spekulovalo, ale pokud mu tuto bezpečnostní prověrku neudělili kvůli jízdě v opilosti, kdy mu bylo 18 let, tak je to šaškárna.

To jsem zvědavý, jak by potom prošel Karel Schwarzenberg, který též působil v roli kancléře.

3 1
možnosti
JC

Prosím Vás! To byl přece "kníže"! Na toho se nikdo nesměl ani křivě tenkrát podívat, natož ho ještě nějak prověřovat!

2 0
možnosti
Foto

Skóre na Idnes za poslední měsíc:

Prskavec - Hradílek    8:5

1 0
možnosti
VK

To je typické pro tyhle mediální kritiky. Když se na to člověk zaměří, zjistí opak. Že kluci vidí jen to, co vidět chtějí, to si neuvědomují.

0 0
možnosti
LH

Zase pobavil, to nemuzu rict...

0 0
možnosti
Foto

Učí dobře, to nemohu říci

0 0
možnosti
JN

Omlouvám se všem, že teď nebudu v diskusi určitou dobu reagovat - mám fotbal a kolegové by mi neodpustili, kdybych nedorazil... :-)

Večer se do diskuse znovu zapojím. Jen bych chtěl pokud možno všechny poprosit: i když máme na některé věci odlišné názory, zkusme diskutovat slušně a bez zbytečných invektiv.

0 0
možnosti

"A také mi přijde trochu nefér, když jméno pana ředitele je uváděno ve všech novinách, zatímco jméno matky žáka, která na ředitele podala žalobu, je čtenářům utajeno." Tady přeci nejde o jméno matky. ale o jméno jejího syna, třináctiletého žáka, který opravdu nemůže být vláčen v tisku, či na blogu;-D

2 0
možnosti
VH

No - "včera se ukázalo, ..". Kulový, Nožička, kulový.  Včera jeden lhář (divíte se, proč vydržel u Zemana? Přece vrána vráně) tvrdil, že nedostal prověrku za přečin třicet let starý.  Vy opravdu nechápete, že v případě, že je spis utajován, se pravdu nedozvíme? A že by každý, kdo chce uspět s rozkladem, byl absolutním bláznem, aby cokoliv z tajného spisu vyžvanil? I to, s čím nesouhlasí. Ó, blahoslavený!!!

6 0
možnosti
JN

Viz to, co jsem již odpověděl panu Bártovi:

Ty informace o důvodech neudělení Mynářovy prověrky zjistila včera od utajeného zdroje média (konkrétně ČT) a Mynář je pouze médiím potvrdil - tedy nebylo to tak, že by je veřejně vyzradil on sám. ;-)

1 1
možnosti
VK

Ono to bude vaším hodně  pokřiveným způsobem vnímání. O Hradilkově bojkotu tu třeba byl jediný článeček. Sympaťáka a skromného Prskavce jsem opakovaně viděl v ČT při různých rozhovorech i dlouhých ve studiích. Hradilka nyní ne.

O tom kolik prostoru by měl ke kauzám v médiích kdo dostat by měl prosím objektivně kdo? Kdo bude ten arbitr?

Jinak bych vás dnes nekritizoval jako obvykle, něco pravdy tu také je.

6 0
možnosti
MB

On by autor chcel doporučovať médiám, o kom majú písať. Už je ako Ovčáček-Čtveráček, ktorý kritizoval ČT, že nedávala "zásadný" prejav Zemana v OSN v priamom prenose. Komoušské myslenie sa v ňom proste nezaprie.

4 1
možnosti
ZB

Mynář říkal...to jste už opravdu tak zaslepený nebo naivní,že věříte všemu,co Mynář řekne?To Vás ani na chvilku nenapadne,že lže...?

6 0
možnosti
JN

Pane Bárto a nebylo to náhodou tak, že ty informace o důvodech neudělení Mynářovy prověrky zjistila od utajeného zdroje média (konkrétně myslím ČT) a Mynář je pouze médiím potvrdil? 8-o

1 0
možnosti

Josefe,odkud jsi vzal tu informaci o kancléři? Že by z českých médií?

1 0
možnosti
JN

A ono to něco mění na podstatě toho, co je v článku napsáno? 8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 1602
  • Celková karma 38,79
  • Průměrná čtenost 3237x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik