Diskuse

Hon na Sobotku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Hospodářský růst, to je mantra našich socialistů. Jistěže jakékoliv sankce jsou špatné a jsem proti nim. My nepotřebujeme hospodářský růst, který je v podstatě jen inflací, my potřebujeme hospodářskou stabilitu. Udržet ceny stejné alespoň po deset let aby podnikatelé měli jistotu ve svých záměrech, nikdo jim jejich projekty nehatil, ČNB počínaje a parlamentem zvyšujícím daně, konče. A hlavně ty daně a povinné platby, tam bychom měli zapracovat na jejich snížení a byl by i hospodářský růst.

0 0
možnosti
MK

M14i27l29a58n 28K53e53s64l

1. 9. 2014 21:11

No a co na to Obama.Koncem srpna proběhla tisková konference prezidenta Obamy k situaci v Iráku a Sýrii.Dostala se na přetřes i Ukrajina.Obama v kostce řekl: 1.USA se nenechá v táhnout do konfliktu s Ruskem-2.NATO nezasáhne dokud Rusko nenapadne některý jeho členský stát-3.Připustil,že Rusko podporuje separatisty,ale nepovažuje to za intervenci-4.řešení nechá na EU,konkrétně na Merklové-5.Prioritou pro USA je situace v Iráku a v Sýrii.Je zřejmé,že Obama vyhodnotil situaci jinak než Kalousek a Schwarzenberg- pro civilizovaný svět jsou větším nebezpečím muslimové než Rusko (na to již přišlo v Evropě Rakousko a Švýcarsko)  s tím lze i když obtížně,ale přeci jednat,kdežto s muslimy ne.

3 2
možnosti
SN

:-)  Pěkný článek, souhlas!   Kalousek ...velmi emocionální projev odporu, zviditelńuje se !   Doporučuji fotografii v blogu Jana  Dvořáka. Dobrá ! R^R^R^

2 0
možnosti
JN

Díky - to foto už jsem viděl. Moc hezké. :-)

2 0
možnosti
JR

J24a26n 77R52á86s85t14e29k

1. 9. 2014 18:56

Většinou s vámi souhlasím, v tomto se neshodneme.

0 3
možnosti
JR

J60a15n 11R29á76s74t61e66k

2. 9. 2014 8:43

Pánové Nigrin, Novák, Lánský, vaše mínus je mi u zádele, já napsal panu Nožičkovi svůj názor.

0 0
možnosti
Foto

Sobotka je obyčejný přizdisráč a chová se stejně, jako naši západní spojenci v době Mnichova. RvRvRv

8 7
možnosti
PV

ano, da se to tak chapat. nicmene, ci jsou to hry? hry obycejnych lidi nebo hry samozvanych vladcu planety? do boje za jejich idealy pujdou oni na bodaky, nebo prosty plebs? zijeme v uzasne dobe, kdy jsou pripominany dejiny 1. a 2. svetove valky v mnoha zajimavych dokumentech, ale verte, o obycejnyho cloveka nikdy neslo. "Lidi je jako sracek!". Az pujdou nasi agitatori jako Schwarzenberg, Fiala ci Kalousek v prvni bojove linii vpred, pak uverim, ze to s nami mysli dobre a opravdu stoji za "jejich" demokracii bojovat.

6 0
možnosti
PV

Bojovniku Kalouskovi bych dal za ukol provest paradesatni vysadek na Ukrajinu na padaku, jenz mel jako namestek ministra obrany na starost pri jejich porizovani.

9 0
možnosti
Foto

i když jsem v tomto sporu na druhé straně....nelze vám nedat plus;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik