Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
ZZ

Cílem této vlády je pouhé žvanění a další obírání daňových poplatníků o nové daně a poplatky za elektřinu.

0 1
možnosti
Foto

Fialu vážně může někdo odvolat A kdo, pane učiteli

1 1
možnosti
JV

Sněmovna a následně prezident. Dobrý den, paní Jandová.

5 2
možnosti
FL

Tady vám můžu doporučit, pro inspiraci tučný zdroj komentářů k politickému dění se zaměřením na ekonomii a právo. Stream jedné taky pedagožky:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLcpl3ZN7hlz4ua_M6DYouyfQCmVMz1W9f

0 0
možnosti
MK

Pokus o odvolání Fialovy vlády bylo jen trapné divadlo s předem známým koncem. Na svržení vlády prostě Babiš nemá dost hlasů a on sám to moc dobře ví. Takže jen herecká etuda. A do konce volebního období se to nezmění. Což je dobře, protože tato vláda vzešla z řádných voleb. Navíc rozhodně činí mnohem méně protiprávních úkonů (pokud vůbec nějaké), než ta minulá.

Pokus o odvolání reprezentačního trenéra považuji za unfair jednání. Má platnou smlouvu do konce kvalifikace s opcí v případě postupu na Euro. Šance na postup stále trvá, tak proč odvolávat?

Každý trochu rozumný fanoušek chápe, že trenér góly nenastřílí. A kvalitní hráči v současné generaci prostě nejsou. Tak co chcete řešit?

8 3
možnosti
JN

Druhý a třetí odstavec Vašeho příspěvku je přece v souladu s tím, co píšu v textu článku i já. Nebo ne?

3 0
možnosti
KK

Zasloužená karma. Je to přesně, jak píšete. Bylo to především hlasování koaličních poslanců o tom, jestli důvěřují sami sobě. Přece se těch svých postů jen tak nevzdají.

A Šilhavý? Snad aspoň příště proběhne nominace podle aktuální formy hráčů.

7 6
možnosti
RK

Omyl. Byla to jen exhibice opozice pro jednoduché.

9 3
možnosti
PZ

Je krásné jak se opozice a kritici vlády dopouští klasické manipulace, protože neumí argumentačně přímo zpochybnit vládní návrhy a tak se snaží zpochybnit ty, kteří je provádějí. Pane učiteli je to klasické : "Pokud nemůžeš zpochybnit co říká, zpochybni toho kdo to říká". Nebo snad máme věřit to mu, že pokud bychom vyměnili všechny Vámi a opozicí propírané ministry, kteří špatně komunikují, za komunikační šampiony, tak byste Vy, Andrej, Alenka a Karel okamžitě vládní kroky podporovali? Slovy rádců : "Chacha, chocho, chichi"........

9 4
možnosti
PN

P40e84t39r 10N50e10d70v33ě83d

19. 10. 2023 18:12

Snad kopálisti zvládnou konec kvalifikace. Co však s touto potencí na EURU budou dělat? Je u nás vůbec trenér, který by ty kluky zbavil předpokakanosti a alibismu?

To pan premiér, ten to má v téhle stránce v pohodě. Jeho tým srší sebevědomím a sympatickou arogancí. Soupeřům se pravidelně vysmějí a třeba pan Pánik pak může tvořit svá díla.

Takže tým pana premiéra rozhodně nestřídat. Do druhé půle budou diváci konsolidováni a o to víc budou týmu Petra Fialy fandit.

2 2
možnosti
TC

Jaké myšlenkové pochody vedly pana Nožičku k otevření diskuze ? Je to dobře nebo špatně ? Zaplať pánbů, že Fialova vláda odvolání ustála. Dovedete si představit vládu bolševického estébáka nebo korejského popeláře ? Nebo obou společně ?Šilhavého mám lidsky rád, jeho národní mise je u konce. Už na to nemá.

5 9
možnosti
JV

Když už musíte neustále plivat a urážet , mohl byste si zjistit, že Okamura nemá s Koreou opravdu lautr nic společného.

4 0
možnosti
MV

Šilhavého situaci komentovat nebudu, ale je dobře, že pan premiér odvolání ustál. I když je všem jasné, že opozice nemá šanci, přesto namísto práce více méně spíš prudí, než maká.

12 7
možnosti
MH

Vládu drží u válu nejvíc Babiš. Protože ať už vláda udělá jakoukoli blbost, tak stačí pak pozorovat chování Babiše. Každý, kdo má trochu rozumu hned vidí, že by to mohlo být s jeho vládou ještě horší.

14 5
možnosti
Foto

Nožička to nevidí

2 3
možnosti
  • Počet článků 1596
  • Celková karma 39,27
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik