Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na celé kauze "čapí hnízdo" je nejtrapnější, že státní zástupci jednají jménem státu a ignorují jednu nejdůležitější moc, kterou má každý demokratický stát respektovat. Je to moc soudní, kterou platíme z daní, a když ji potřebujeme, znovu platíme, aby se našim sporem zabývala. Státnímu zástupci je jedno, že veřejně pomluví některé bezúhonné občany, hrdě prohlašuje, že někoho stíhá.

Před takovým státním dirigováním nás má ochránit soud. Když ale státní zástupce ignoruje existenci soudu, tak máme právní absurdistán. Odškodní státní zástupce pana Faltýnka za pomluvu, když ho veřejně obvinil?

1 0
možnosti
Foto

Ani Kalouskovy padáky nevzbuzují příliš důvěry.

2 1
možnosti
JH

On si ten Kalousek asi fakt neuvědomuje, že jen díky němu dostala TOP09 pouhých 5,31% hlasů a získala 7 poslaneckých křesel.

Miroslave, nemám Tě rád a věřím, že mnoho jiných taky.

0 0
možnosti
JS

On ten Dienstbier to nechtěně prozradil - Faltýnek nemá ambice se angažovat ve vládě. (Kdyby Babiš dostal rozum a vzdal se svých ambicí, tož by se taky dalo uvažovat o zrušení trestního stíhání.)

0 0
možnosti
JC

Všechno je kampaň a za všechno může Kalousek. A nejchytřejší je nožička...

3 8
možnosti
Foto

J45i27ř96í 22L63i73b17e48r

4. 5. 2018 22:53

Představte si celé obvinění a vyšetřování jako salám. Pomalu se budou ukrajovat jednotlivá kolečka ... a za nějakou dobu se budeme divit, že celý salám zmizel. Rv

2 0
možnosti
TT

Tak, tak. Nemůže to být moc nápadné - hned ze začátku zprostit obvinění šéfka. To se musí začít u těch menších, aby si kverulanti zvykli! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Kalousek a padáky - je opravdu neuvěřitelné, že se ještě najdou zoufalci, kteří touto kauzou argumentují. Ale co chtít, když nic jiného na Kalouska nemají.:-\

7 16
možnosti
JN

Já jsem se jen v blogu zmínil o tom, že Kalouskovi příznivci jsou obvykle velmi hákliví na to, když někdo ty padáky připomene. A vy jste nyní názorně ukázala, že tomu tak skutečně je. ;-)

15 0
možnosti
DK

Státní zastupitelství řeší politickou krizi v ČR.

1 0
možnosti
VK

"V kauze Čapí hnízdo a možné viny pana Faltýnka si nedovolím posoudit, zda byli v tomto případě policisté přehnaně horliví nebo se jim jen nepodařilo jeho vinu prokázat. "

Pomohu Vám s tím, "Důvodem ... bylo neprokázání subjektivní stránky stíhaného jednání. To znamená, že o údajném podvodu nevěděli, případně by jim nešlo úmysl prokázat."

Takže se můžete podílet na trestném činu, ale pokud nebudete vědět, že šlo o podvod, nebo Vám jen neprokáží, že jste to věděl, nebudete trestně stíhán.

7 0
možnosti
OU
KK

Nožička ještě zapomněl připsat, že jediní správní hoši jsou Bábiš, Falmer a Okamůra a ostatní kradou.

2 5
možnosti
  • Počet článků 1602
  • Celková karma 38,52
  • Průměrná čtenost 3237x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik