Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Já si myslím, že naštval už úplně všechny - učitele, důchodce, majitele nemovitostí, firmy, živnostníky...

2 2
možnosti
DS

Určitě ano. Například my doma. Ne, že bych byla se vším spokojená, ale rozumně uvažující člověk přeci ví, že se bordel, nakydaný vládami předchozími, musí nejprve uklidit, aby se mohlo něco přebudovat. A při uklízení se práší a pár lidí přitom holt vyvedete z klidu nad jejich navyklým klidem a bordýlkem. Navíc nevěřím, že kdokoliv jiný by to zvládl lépe. Nebo jste snad od opozice (=těch, co ten bordel udělali a zanechali) zaznamenal nějaký konstruktivní návrh, jak to napravit, ergo kladívko napravit tak, aby to nebolelo nikoho? Ne, jen žvaní, že? Takže ne, my doma na Fialu nenadáváme a určtitě mu to zase hodíme.

6 2
možnosti
JN

Tedy ne, že by předchozí vlády dělaly vše skvěle, ale který "bordel" máte konkrétně na mysli? Ono se třeba za minulé vlády nadávalo na ministry zdravotnictví, nejvíc na Vojtěcha, ovšem v porovnání se současným ministrem Válkem, který na mě často působí jako nějaký popletený strýc, mně všichni přišli jako docela schopní manažeři. Nebo byl často terčem kritiky bývalý ministr zemědělství kvůli jeho známostem se Zemanem, teď je šéfem tohoto resortu bývalý učitel dějepisu a teolog. A mohl bych pokračovat...

A nějaké konstruktivní návrhy, jak ušetřit ve státním rozpočtu, neboť stav veřejných financí opravdu není dobrý? Namátkou, co třeba místo pořizování drahých F-35 pořídit pro armádu levnější Gripeny? Nebo třeba obnovit daň ze superhrubé mzdy, jejíž zrušení bylo původně dohodnuto jen na dva roky (samozřejmě vím, že na jejím zrušení se podílelo i ANO)?

3 3
možnosti

Je dost lidí, kteří sice mají výhrady, ale nenadávají, protože ve výhledu se nabízí jen alternativa vlády Babiše s Okamůrou, protože jinak se k většině nedostanou.

6 0
možnosti

eee ... to druhé "protože" je tam navíc.

0 0
možnosti
PP

Existuje, třeba já. Ale to jen proto že mi nestojí za to se kvůli němu rozčilovat.

1 0
možnosti

Říká se, že národ má takovou vládu, kterou si zaslouží. Pokud by to tak bylo, musí být náš národ plný zmetků, lobistů, úplatných a bezcharakterních lidí, navíc většinou neschopných. Nevím, na kterou vládu za posledních 35let bych vzpomínal alespoň trochu rád. Možná z počátku, ale pak se to s naprostou jistotou vždy po.....kazí. To, co nám vládne teď, je ovšem jiný materiál. Mnohdy jim člověk ani nemůže nic zazlívat, protože oni to prostě jen neumí. Výroky Válka o zdravotnictví, Stanjurovy ekonomické nesmysly a signály Fialy jsou tak mimo mísu, že školák ZŠ žasne.

4 3
možnosti
Foto

Dovoluji si drobně oponovat: obyvatelé Česka pořád ještě nemají vládu, jakou si za své chování zasluhují.

0 0
možnosti
Foto

P29e63t86r 39V94i15t88v84a71r

13. 9. 2023 18:19

Já nenadávám. Protože vím, jaké jsou alternativy. A ty jsou příšerné

8 3
možnosti
FL

Babiš? Hůř mluví, ale finanční politiku umí líp a nezve k nám migranty v rámci bruselských kvót

7 8
možnosti
Foto

Tady se hlásí další, který nenadává. Protože uklidit ten AgroAugiášův chlív po minulých vládách je nadlidský úkol, takže nelze očekávat nemožné.

13 11
možnosti
FL

Na tom "chlívu" se všichni vládní "demokrati" podíleli stejnou měrou, když pro to všechno v opozici taky hlasovali

0 5
možnosti
TH

Já.Posledních patnáct možná dvacet let nenadávám na žádného priemiéra.Žádný politik vám milé děti nepomuže.Makám a mám se dobře.Zkuste to také.

4 0
možnosti
RK

To byste chtěl po zaměstnanci přisátém na státním struku moc.

2 0
možnosti