Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Ženíšek po té, co ho Lidovci na městské konferenci nezvolili do žádné funkce, s nadšením uvítal založení nové strany a vrhl se do ní za Kalouskem. A protože byl jeden z prvních, má v ní vysoký post. V tom spočívá celá jeho kvalifikace.

3 0
možnosti
JL

Zeman neodstoupí, i kdyby neměl nohy. I bez rukou by se obešel, on tu práci miluje.

0 0
možnosti
JL

TOPka se profiluje jako pro-živnostenská, proevropská a protiruská. To ji může poslat do kytek. Češi totiž mají Rusko čím dál radši a za živnostníky se mohou klidně stavět lidovci nebo ODS a samozřejmě i ANO.

3 0
možnosti
JV

J69i32r46i 50V19r40a84b18e67c

11. 2. 2016 13:36

Pan Zeman zustane i kdyz jsou prezidenti ,co odstoupili jen za to ,ze dostali vyhodnejsi kredit ,nez normalni smrtelnik.To je holt Cesko.Nozickam a jinem to nevadi.No lepi jak patex a na nim vse klouze jak na teflone.

1 2
možnosti
PB

..... bych se tem nějak netrápil,- chcou žalovat tak ať žalujou,- umijou voni vůůůbec ešče něco jinýho ?!,- pozejtří si na ně nikdo nevzpomene, teda pokud někeho zase nebudou žalovat, někeho vodvolávat, apelovat, dožadovat se, rozhořčovat se ...... ztráta soudnosti v přímým přenosu,- asi přepracovanost !

4 2
možnosti
JV

J97i67r43i 13V29r46a44b10e49c

11. 2. 2016 13:39

Mate pravdu ,on se muze na takovy Brodsky spolehnout.Tech je bohuzel jeste moc.

0 0
možnosti
JZ

Faktem ovšem je, že Zeman se nechal hloupě zaskočit a dopustil se školácké chyby. Na velezradu to sice podle mého názoru není, ale jako výstraha, aby nebyl zvolen za prezidenta dementní alkoholik, je to určitě.

9 5
možnosti
JN

Zeman ovšem není dementní. Kladný vztah k alkoholu sice má, ale to měl například Havel také (jenom se o tom tolik nepsalo). A asi nejsem sám, kdo říká, že i přes všechny jeho neduhy je stokrát lepší na Hradě Zeman než Schwarzenberg.

5 1
možnosti
Foto

Nadpis Vašeho článku vystihuje ohledně TOP09 všechno: Zoufalost a zoufalství.

Karma R^

8 3
možnosti
PK

P83a67v49e16l 48K52u54l60a

11. 2. 2016 10:47

Já pochybuji o tom, že soudem usvědčený lhář Zeman, dostal nějaký dopis :-/

6 0
možnosti
JN

Tak když o tom pochybuje Pavel Kula, tak by se nad tím určitě měl prezident zamyslet. ;-)

3 2
možnosti

Nebýt Zemanových postojů k tzv. "uprchlické krizi", byl by pro mě jako prezident Zeman stejně nepřijatelný jako "vznešený kníže" Schwarzenberg. Ale v této konstelaci je Zeman i přes snahu prosadit "sociální stát skandinávského typu" a skutečnost, že jde na ruku Babišovi, Sobotkovi a odborářům přinejmenším podstatně menší zlo.

A TOPkaři, jakož i spřízněná "pražská kavárna" a jiná "intelektuální elita" se dodnes nedokázali přenést přes frustraci z toho, že první přímá volba prezidenta nedopadla podle jejich očekávání a představ - a tak kolem sebe kopou jak můžou, aby si udrželi svou iluzi o morální, intelektuální a mentální převaze - a tahle v článku popisovaná zoufalost je toho jasným důkazem.

11 7
možnosti
Foto

" A pochybuji o tom, že to byl Miloš Zeman, kdo týdeníku Respekt (který o tom jako první informoval) prozradil, kolik bylo za Hanu a Antonii zaplaceno." To máte pravdu. Ale prezident Zeman byl prvním ústavním činitelem, který tu informaci veřejně potvrdil.

12 6
možnosti
PH

Potvrdil ji tím, že reprodukoval naše média a to je zatraceně rozdíl.:-)

10 3
možnosti