Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No...čím? Je to docela fešák:-))

A těch v EU moc není...

1 0
možnosti
LB
Foto

Tak nevím. Hodně textu na to, abyste v závěru napsal, že je to vlastně v pořádku, když se jedná o kategorii snílků :-)

0 0
možnosti
Foto

Pan Hřib si ocenění zasloužil svými postoji. Ta anketa neporovnává faktickou moc dotyčných, ale to jak svými postoji ovlivňují ostatní.

Pan Hřib (ačkoliv osobně Piráty ani jeho osobně nemusím) ostatní lidi nepochybně ovlivňuje ostatní a nepochybně je pro mnoho lidí a to nejen u nás symbolem toho, že před Ruskem a Čínou (a obecně před ekonomicky a mocensky silnými) se nemusíme klanět, ale můžeme se k nim chovat jkao rovný k rovnému.

Za toto si pana Hřiba vážím a očividně nejsem ám a je to kvitováno i v rámci EU.

To, že Vám, který adorujete Zemana a poklonkujete silným se to nelíbí je celkem logické, ale nic to nemění na tom, že prostě vliv na ostatní má.

PS. ostatně svůj vliv má nejen v pozitvní rovině, i to jak působí jako rudý hadr na býka na lidi Vašeho typu jen potvrzuje, že vliv má:-P

4 4
možnosti
JN

Já bych mohl zase stejně "logicky" odvodit, že když Hřiba chválí někdo takový jako pan Polický, tak to nějaký skvělý politik opravdu nebude. A to ocenění, kterého se mu od bruselského serveru Politico dostalo, spíše spoustu těch, kteří ho moc nemusí, pobavilo, než že by na ně působilo jako rudý hadr na býka - to je jen Vaše zbožné přání či projev Vaší bujné fantazie. ;-)

2 2
možnosti
JK

Babiš rozjel volební kampaň proti Pirátům a prvně potřebuje zpacifikovat jejich baštu Prahu, takže útoky na Hřiba za cokoliv nabírají na síle, taky se to hodí pro vykopání příkopu mezi Prahou a zbytkem republiky. Tohle rozdělování na nesmiřitelné tábory Babišovi i Zemanovi vyhovuje.

No a ti co dychtivě hltají myšlenky vůdce dřív něž je vysloví, ti se mohou přetrhnout vše dostatečně rozvinout i za cenu nepravd a lží.

Evidentně má Babiš z Pirátů bobky a to je dobře.

4 1
možnosti
Foto

J51o17s87e84f 44B35á22r86t35a

9. 12. 2020 17:31

Volební kampaň proti Babišovi je tu několik let, ale to je podle vás asi v pořádku.

0 0
možnosti
MV

prace, kterou primator Hrib pro Phu vykonava dostala oceneni.

mne osobne je nejake udeleni ceny celkem jedno, dulezitejsi je vykon funkce primatora. a po paní Krnacove, ktera jen plnila prikazy (coz po ukonceni funkce sama potvrdila), ma Praha primatora, ne prisluhovace. a za to jsem rad

4 0
možnosti
LB

L23i35b33o52r 61B82í76l45e93k

9. 12. 2020 17:39

Herr Valicek, jak jinak, bude zase guma

1 0
možnosti
PN

Nesmíme zapomenout, že pan Hřib díky svému majákovství v podstatě riskoval i svůj život. Tu ochranku na jaře nedostal pro nic za nic. Teď zase makal v nemocnici....už jen pro tu svou osobní statečnost je v té skupince právem. Praha má být nač pyšná...;-)

4 0
možnosti
JN

Tohle, že plusoval pan Polický? 8-o Že by nepochopení ironie? ;-)

1 0
možnosti
Foto

Kdyby Politico vyhlašovalo anketu o největšího politického aroganta, Hřib by byl právem na čelních místech. Jinak toho v politice, když nepočítám neúčelné rozhazování veřejných prostředků, moc neukázal.

7 2
možnosti
RK

Zapomněl jste s arogancí na své dva milce, Voloďo. V aroganci na Zemana a Babiše nikdo nemá. Stejně tak v neúčelném vyhazování veřejných prostředků.;-)

7 2
možnosti
PP

Čím ? No leze jim do brusele.

8 4
možnosti
BJ

To je tak asi stejné ocenění, jako byl Kalousek vyhlášen nejlepším ministrem financí EU

14 4
možnosti
RK

No, Schillerové to rozhodně nehrozí. Ale titul nejlepší autokadeřnice jí nemine. ;-)

11 1
možnosti