Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Pokud dokážeme odstřelit Petra Fialu a sociálními mužíky jmenovat na ministerstvo socialismem naládovanou loutku, tak to něco vypovídá o kvalitě většiny občanů v Česku, jak hodnotné dostali základní vzdělání.

1 1
možnosti
JN

Petra Fialu nikdo neodstřelil -  strana, u které je pan Fiala předsedou, neuspěla v parlamentních volbách a proto není dnes součástí vládní koalice. To je celý fór...

1 0
možnosti
PB

........ nechte je, - ať se liskaj a požíraj mezi sebou. Přirozený vývoj, - slabej musí ustoupit silnějšímu, to je život.

0 0
možnosti
Foto

Pokud chce ministr zavést pořádek, nemůže být oblíben u podřízených. Noviny jsou bulvár a chytají se každého námětu, který může vyvolat zájem čtenářů. Tím se neliší od některých blogerů, kteří zamontovali dřív do každé kauzy Kalouska a teď Babiše.

3 0
možnosti
PK

Nevím proč Sobotka otevřeně nahlas nezhodnotí své jednání s Chládkem - obsah (co lze pustit ven), úkoly, termíny. Nejhorší je mlčet. Místo toho se nesmyslně pustil do Teličky, přitom na špinavou práci má i jiné kádry.

3 0
možnosti
Foto

Srovnám-li ministra Chládka s ministrem Dobešem, Chládek škodí mnohem méně. Přijímačky na počítači a zlevnění státní maturity jsou dobré nápady.

Tedy s Vámi Výjimečně souhlasím, pane Nožičko.

3 2
možnosti
PK

Četl jsem článek, kde ho rektor ČVUT - a ten snad mozek má (reakce na trapný zde příspěvek pana Polického) - velmi chválil na rozdíl od dosavadních politických ministrů.

3 1
možnosti
VH

Nevím, zda pana Chládka chce někdo odstřelit. Co vím je, že (s výjimkou snahy o povinnou maturitu z matiky) v minulosti (jako stínový ministr) i v současnosti (jako, bohužel, ministr reálný) vymýšlel a vymýšlí pouze nesmysly (ba blbosti, chtělo by se napsat)

3 1
možnosti

Pana Chládka nechce nikdo odstřelit. Odstřeluje se sám svými iracionálními výmysly proti nudě, které má na ministerstvu zjevně více než dost. Už jako stínový ministr v přestávce na svůj oblíbený doutník navrhl pozdější školu, bez ohledu na to, že žáci mají třeba své koníčky a nechtějí se vracet domů za tmy. To samé platí o pedagozích.

A teď si navrhne domácí vyučování, jako další nesmysl, který akorát zbytečně omezuje svobodu. Mám pocit, že přidělit Chládkovi rozhodovací pravomoce v České republice je škoda, lepší by bylo ho vyslat do Bruselu. Tam by se výborně zařadil mezi byrokratické socialistické "nesmysláky", unuděné, chodící na jednání tu a tam, podle nálady.

(Lidové noviny jsou velice kvalitní médium, které se profiluje jako médium pro vzdělané a náročné čtenáře. Nikdy jsem nepostřehl, že by cíleně někoho napadal.)

2 0
možnosti
PK

Tak to se Tadeáši mýlíš. Třeba Kamberský doslova napsal, že mu Chládek připomíná intelektuální zrů.. V souvislosti s akcí "tablety do škol". Připadalo mi to na intelektuální noviny hodně za čarou.

2 0
možnosti
Foto

Chládek na odstřel – komu je nepohodlný?-všem kdo používají mozek

2 2
možnosti
PK

Nevěděl jsem, že jste takový odborník i na školství.

2 1
možnosti
JN

J58o23s91e55f 90N76o57v37a68k

17. 5. 2014 17:33

a komu vyhovuje ve funkci ministra predlistopadovy politruk.?

2 1
možnosti
ZS

V roce ´89 mu bylo 21 let, studoval vojenskou politickou akademii, ale politrukem býti nemohl. Tedy, pokud víte, kdo to byl "politruk".

3 0
možnosti
  • Počet článků 1588
  • Celková karma 39,61
  • Průměrná čtenost 3229x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik