Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

A proč těm, kterým nevadí Noční vlci, tolik vadí plzeňské Slavnosti svobody. To nechápu.

0 0
možnosti
Foto

Vlka můžete v noci chytit raz dva. Je to nepříjemná kožní potíž na dosti nepříjemném místě. Ale lék je prostý: zaplácnout nesoleným sádlem.

Hysterie je sice trochu přehnaná, ale představa parlamentu, kde je většina vlkem postižena a při jednání se všichni ošívají a škrábou, je skličující. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Nejsem zastáncem Putina a Noční vlci k němu přece jen mají blízko - na druhou stranu proč zavírat oči před tím že velkou část našeho území osvobodila rudá armáda - pokaždé když jdu na hrob svých prarodičů z matčiny strany (Ústřední hřbitov, něco jako v Praze Vyšehrad) procházím kolem pole náhrobků těchto vojáků...

A napadá mne další aspekt - i v naší republice máme uvědomělé motorkáře - spolek Gryphons. Vznikli sice pouze 2 roky než na jejich "společenskou záruku" byl podmínečně propuštěn exsenátor Alexandr Novák odsouzený za rozsáhlou korupci, ovšem pohnutky těchto drsných hochů byly jistě ty nejčistší....

Vždycky když tady vidím motorkářské foto ve vizitce nejmenovaného diskutéra, přemýšlím jestli k téhle partičce patří....Jeho názory a projev by mi k tomu celkem seděly....

6 1
možnosti
Foto

...pardon - Rudá armáda...

a Gryphons vznikli 2 roky PŘEDTÍM než se stali zárukou pro podmínečné propuštění Alexandra Nováka....

1 0
možnosti
PL

V podstatě se z okrajové záležitosti dělá kauza. Ve skutečnosti jde jen o politiku a zviditelňování se jak těch politiků co jsou proti Nočním vlkům, tak těch, kteří jsou s nimi. Proostě oboustranná šaškárna pro davy.

7 0
možnosti
JB

J87i97r50i 24B21o17r

6. 5. 2018 16:32

Hermánku,doteď jsem si myslel že sovětští vojáci bili německé fašisty,i ve škole mě to učili.Konečně vím pravdu.To byli Národní socialisti. Není nad osvětu.

5 1
možnosti
Foto

Právě kvůli slovu socialisti je SSSR překřtil na fašisty, což byli Italové.

3 0
možnosti
Foto

No, lidé jsme různí ... já tedy vidím "českou hysterii" úplně někde jinde, každý s polovinou mozku snad tuší kde, nepletu-li se, taky jste se na té hysterické vlně pěkně povozil ... a usuzovat z jednoho článku na "hysterii", je právě onou hysterií, zdá se. Ovšem zde, a u vám podobných, asi žádný div. ;-DRv

7 2
možnosti
JH

Tak jo, všichni lidé s polovinou mozku to vidí jako Karel.

Tomu rozumím:-)

3 2
možnosti
Foto

I73v81a95n 25M88a53r44e40k

6. 5. 2018 15:14

No, větší strach než z "Nočních vlků" jsem měl nedávno z party tuzemských harleyářů postávajících se svými stroji vedle mě na odpočívadle. Jejich "výzbroj" tvořily v kožených pouzdrech upevněných na přední vidlici stroje vyzývavě vyčuhující rukojeti baseballových pálek . Raději jsem se vypařil a pokračoval dál za svým cílem.

1 0
možnosti
OZ

Hrůzyplná historie, Marek-u:-)

6 2
možnosti

Hysterčil snad někdo když jeli stejnou trasu v roce 2013? Myslím, že ne a nejspíš to nezaznamenala ani zdejší rudá partička, položili kytky a odjeli, rusko se tvářilo jako normální partner, prostě klídek a normálka....

Všechno se změnilo až v roce 2014, kdy Rusko přepadlo a okradlo Ukrajinu a začalo praktikovat svou novou doktrínu ideologického boje a mezi své bojovníky zařadili i tuhle partu motorkářů, kterou začala štědře dotovatRv

12 5
možnosti
Foto

Například Vy z Ruska hysterčíte pořád. Navíc jim připisujete zločiny, které spáchal západ s ukrajinští pučisté.

3 11
možnosti
Foto

Zdroj Wikipedia:

"Ruští liberální novináři klub Noční vlci označují za gang radikálních nacionalistů a násilníků vyznávajících agresivní formy pravoslavné víry.

Počátkem tohoto století se postupně vyvinul v organizaci vyjadřující podporu ruskému nacionalismu, pravoslavné církvi a Vladimiru Putinovi. Ze strany jiných motorkářských klubů je někdy kritizován za svou politizaci.

Činnost klubu je finančně podporována ruským státem (až několik set milionů rublů ročně, dle údajů z roku 2013), a jím pořádané motoristické přehlídky a představení prezentují, kromě prvků běžně spjatých s motocyklismem, i témata směšující vypjaté ruské vlastenectví, pravoslavnou religiozitu a oslavu osobnosti J. V. Stalina."

Adorovat tomuto spolku může snad jen člověk zvláštního ražení, s notně pokřiveným pohledem na naše poměrně nedávné dějiny.

Ti panáčci, rudí pokrytci, na těch tak opovrhovaných zápaďáckých strojích, jsou mi směšní. Jsou to takoví ti balící z dědiny, hrající si na velikost, přitom pochybuji o jejich lidské dospělosti.

Doporučil bych jim, aby to na zpáteční cestě vzali přes ruské gulagy, kde jejich generalisimus povraždil většinu těch zbylých rudoarmějců, kteří se tenkrát podívali do toho Berlína. Těch zastávek by bylo ale tolik, že by to vydalo na celé Vovkovo volební období.

9 0
možnosti
Foto

Ano, tak to je. A veteráni Velké vlastenecké války na Rudém náměstí jsou asi najatí statisté.

4 2
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, karma R^

Jen žasnu nad hloupostí politiků ČSSD pod vedením Hamáčka, která podle posledních průzkumů padá stále dolů. Foldyna je jediný politik, který dělá v ČSSD skutečně levicovou politiku a má šanci zvednou ČSSD volební preference. Pod Hamáčkovou a Štěchovou rusofobní klikou půjde ČSSD úplně do kytek.

5 9
možnosti

Myslíte Petříku že rektální prokremelský alpinismus by socany zachránil? Mýlíte se. Nahnal by je jen do náruče komančů.

4 2
možnosti