Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J58a32n 15R88á54ž

13. 9. 2014 15:37

Hodně Moraváků během delšího pobytu v Praze zblblo. Hudeček je toho názorným příkladem!

P.S. V Brně mají za primátora  burana, jež si nechal na nám.Svobody postavit svůj pomník, který vydává za orloj i když vypadá jako pánské přirození.

V Praze mají za primátora Hanáka z Olomóca , který si myslí, že když poleze Pražákům do zadku, stane se Pražákem..ale stal se z něj jen naplavený blb*c!

2 0
možnosti
Foto

Tak to je skutečně příspěvek vhodný obsahu článku a je radost vidět,kdo se k takovému příspěvku přiklání.

"Blb,buran,pánské přirození",jen škoda,že se takový výtvor ničí použítím dalších,nedůležitých slov.

0 0
možnosti
JH

Již jsem o tom psal, pokud si doposud někdo ještě myslel, že TOP je pravicová, tak po těchto bonmotech plných regulací, dotací a já nevím čeho, snad prozřel. Nemám nic proti Praze, ale spíš by měla zapracovat na tom aby každý návštěvním neměl pocit, že jej chtějí okrást na každém kroku. Být vlídnější k motoristům a spíš hledat možnosti jak jim parkování v Praze ulehčit, ne zprotivit do dokonala. Smutné je, že touto cestou se začíná vydávat i moje Ostrava. A ještě k tomu HDP, asi to spočítat nejde, ale firmy vědí, že mít sídlo v Praze a podnikat úplně někde jinde je výhodné, kvůli úředním kontrolám, takže to Pražské HDP je silně zkreslené. Pokud bychom neměli drakonické daně a odvody, nemusily by firmy "optimalizovat" a podnikaly by tam kde jsou. Pak by to bylo objektivnější a najednou by takový rozdíl nebyl.

2 0
možnosti
JH

Návštěvník, omlouvám se.

0 0
možnosti
PK

Když přišel Reagan k moci po packalovi Carterovi (to říkám jako "socialista", který by měl Jamesovi spíše fandit)), tak ve vyhrocené době sankce vůči SSSR zrušil (např. zákaz vývozu obilí). Bylo by to na dlouhou diskusi, žádné opatření není ideální, jen lepší či horší, ale přiznám se, že zrušit družbu s Moskvou a Petrohradem považuji za blbost.

5 0
možnosti
Foto

Nějak se dalo čekal,že to všechno "sklouzne" k tomu zrušenému partnerství mezi Putinovou Moskvou a Prahou.Je taky samozřejmé,že se podobný krok nedá očekávat od rudé Ostravy.Pan Hudeček není podle mne ani hlupák,ani kolaborant s nějakou cizí,jasně nepřátelskou mocí.Za takovou osobu jsem považoval kolegu pana blogera,žoldáka( a tím i podle zákona kriminálníka),učitele tělocviku a občanské výchovy,Ivana V. z Brna,který sám při zabíjení jiných lidí v jejich zemi zahynul.Člověku jen běhá mráz po zádech,co taková individua asi ty žáky učí.Nakonec největší "učitel" a modla pro některé postkomunistické pohrobky Putin,sám ukázal svoje schopnosti,když na nějaké přednášce před studenty,vyhrožoval světu jaderným arsenálem.Takhle si nikdo nikdy v minulosti nevyjádřil a to ani Chruščov,nebo Brežněv.Jen tohle by mělo soudnému člověku stačit na to,aby s takovým "státníkem" přerušil zmíňované partnerství.

Po ZOH jsem panu blogerovi poukázal na možnost,že MS ve fotbale se v roce 2018 v Rusku konat nebude,pokud režim nezmění svůj přístup k lidským právům a mezinárodním zákonům.Můj názor byl označen za "hloupý" a směšný.Dnes je to již více méně hotová věc a budeme jen rádi,když nedojde k nějakému válečnému konfliktu.Jestli je tady někdo svým postojem nebezpečný demokracii v této zemi,tak to jistě není primátor Prahy,pan Hudeček.Jen snaha

postavit proti Praze občany menších měst,je sama o sobě v téhle době nebezpečně nedomyšlená.

3 4
možnosti
JN

Pane Kyseláku, nebudu hodnotit racionalitu a intelektuální úroveň Vašeho příspěvku, o tom nechť si udělají úsudek ostatní čtenáři. Takže jen abych uvedl na pravou míru to, co jste napsal:

Nevím proč zmiňovaného Ivana V. označujete za mého kolegu - on údajně učil na ZŠ v Brně, zatímco já učím na střední škole v Uherském Hradišti a toho člověka jsem nikdy v životě nepotkal (aspoň o tom nevím). To že byl shodou okolností učitel tak jako já - v České republice je pane Kyseláku učitelů přes 100 000...

Dále nevím, na základě čeho usuzujete, že možné odebrání pořadatelství MS ve fotbale v roce 2018 Rusku je "více méně hotová věc." Pokud já vím, tak to byl pouze jeden z možných návrhů protiruských sankcí a já silně pochybuji o tom, že by si celosvětová fotbalová organizace FIFA nechala Bruselem mluvit do toho, komu svěří pořadatelství MS.

6 0
možnosti
SN

:-)  Nejhorší je aktivní blb.c !  To je už zprofanované úsloví, ale stále platné !  R^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Tak nejaktivnější jedinec je dnes bezkonkurenčně VV.Putin.

2 4
možnosti
LK

Pane Nožičko, stačilo napsat předposlední odstavec, ten je původcem myšlenky.

1 1
možnosti
JN

Pane Kvasničko, obdivuji Vaše jasnovidectví. ;-)

3 0
možnosti
PK

P47a44v79e42l 14K47u32l91a

13. 9. 2014 11:11

Jen počkejte, až se Praha naprdne a po vzoru Krymu vyhlásí referendum o samostatnosti. Budeme v pytli všichni.;-D

A jen tak mimochodem, jaký to je "čelní politik"8-o

1 0
možnosti
JN

Tak něčeho takového se opravdu, ale opravdu, nebojím. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,97
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik