Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Bude. Bezmezná nenávist k Rusku a neomezená podpora Ukrajiny jsou zárukou vítězství v příštích volbách.

2 3
možnosti
PK

... což je v naprostém pořádku. Neb nikdo normální nemůže chtít vládu, která Ruského válečného zločince naopak podporuje.

6 0
možnosti
MM

Jak se postavíte k oznámení, že k udělování Nobelových cen nebyli připuštěni velvyslanci Ruska a Běloruska?

6 0
možnosti
PN

Jak sr pane Mudro postavíte k tomu, že je po prázdninách?

6 5
možnosti

Zřejmě nebude. Vznikl precedens, kterým se nadále budou všichni řídit - jde-li o ruského sportovce, který nastoupí za jiný než ruský, nebo běloruský klubový tým, nebude to považováno za reprezentaci Ruska. Na původním zákonu ale není co měnit, ruští a běloruští sportovci (a umělci), reprezentující a propagující své země, tady mají mít i nadále dveře zavřené.

8 0
možnosti
JN

A co když například (čistě teoreticky) přidělí WTA Česku pořádání Turnaje mistryň?

https://www.sport.cz/clanek/tenis-tenisovy-svatek-v-cesku-v-ostrave-by-se-mohl-hrat-turnaj-mistryn-5012018

Myslíte, že by se WTA smířila s tím, pokud by české úřady zakázaly vstup Sabalenkové a některým kvalifikujícím se ruským hráčkám ve čtyřhře?

4 4
možnosti
Foto

Tyto namíchané kluby hrají bez problémů a následného divadla po celé Evropě, no ještěže jsou vládní představitelé fanoušci fotbalu, jinak nevím, nevím

6 0
možnosti
Foto

Tyto namíchané kluby hrají bez problémů. Jediný, kdo z toho dělá problém, je rusofil Nožička.

5 14
možnosti
JK

Sport je a vždycky byl politika, a za války navíc asi tak desetinásobně než předtím. Navíc podle oficiální ruské vojenské doktríny je největším nepřítelem Ruska NATO a my jsme v NATO. Takže se přijímají speciální zákony a řeší se to na vysoké úrovni, ve vládě se hlasuje, a vždycky je u toho přítomen i nesouhlasný prvek, stejně jako u drtivé většiny jiných vládních rozhodnutí. To je základní princip fungování demokracie, s tím stojí a padá a není na tom vůbec nic tragikomického. Tragikomický je zde jenom pan autor.

14 8
možnosti
JN

Když netragikomický pan Kubíček argumentuje našim členstvím v NATO: mohl by nám eventuálně sdělit, které jiné členské státy NATO kromě nás ruským sportovcům účast na sportovních akcích ve své zemi zakázaly?

10 4
možnosti
Foto

K takovým tragikomediím by nemuselo docházet, kdyby neměl Putin potřebu přepadat jiné státy. ATJV.

11 1
možnosti
JN

To je jistě pravda. Přesto se domnívám, že by někteří čeští politici nutně nemuseli být zelenštější než Zelenskyj a bazírovat v tomto směru na nepodstatných věcech.

11 12
možnosti
MK

Rusko nás zařadilo na seznam svých nepřátel a to ještě před válkou. Rusko tedy uplatnilo kolektivní vinu vůči nám. My se jen bráníme.

Nepouštět naše nepřátele do naší země považuji za samozřejmost a případné výjimky nelze udělovat úplně bez pravidel. Dokud pravidla nemáme, musí rozhodnout vláda.

15 6
možnosti
JN

Pane Kando, před rokem 1989 také vrchní představitelé KSČ považovali například USA za nepřátelskou zemi. Nicméně většina obyvatel ČSSR ji takto jistě nebrala a američtí sportovci u nás na sportovních akcích startovat mohli.

12 0
možnosti
Foto

J63a12n 68Š15i37k

3. 9. 2023 9:07

Bude kvůli každému ruskému sportovci vycházet na Vašem blogu článek? Hezký den

9 10
možnosti
JN

Pane Šiku, a budete pod každý takový článek psát diskusní příspěvek?

Rovněž přeji hezký den.

11 8
možnosti
ZZ

Nejen k vůli sportovcům, ale i například k vůli umělcům bude muset zasedat, protože taková Netrebko - běžně koncertuje po celé EU - naposled teď v Berlíně, takže i s tím bude muset Fiala něco dělat, aby příliš nevybočoval z lajny !

8 8
možnosti
TB

A komedie bude nejspíše pokračovat. Sparta má ve skupině kyperský Limassol. Klub vlastní Rus a trenér je Bělorus.....

15 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,03
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik