Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ad "který má demonstrantce zajistit, aby proti ní ochranka odpovídajícím způsobem nezakročila"

Co to je prosim "odpovidajici zpusob"? Pokud vim, radovy poslanec Babis NEMA policejni ochranku a ti jeho poskoci nemaji co jako prosti obcane zakrocovat proti jinemu, pokud nepacha trestny cin, nebo prestupek.

4 2
možnosti

Nevím jistě, ale za přestupek by se jednání odpůrců dalo posuzovat, protože známe nejen přestupky dopravní, ale i proti veřejnému pořádku nebo proti občanskému soužití.

;-)

2 3
možnosti

Josefe, je to neuvěřitelné. Nadšení důchodci tleskají tomu, že jim rodičové agenta vzali budoucnost. Tvořili pilíř totality a odmítli Marshallův plán. Mohli se mít, jako v Rakousku. To nestačí a tak se mu ještě přímo skládají na jeho živnostnění. Otec v ČSSR vyšetřován za hospodářské delikty, synovo jabko leží u paty stromu. Hnutí ANO, původně středový spolek podnikatelů a pro živnostníky. Nyní účelové krytí pro šmeliny. Krásná doba, kdy agentové Stb se mohli volně pohybovat po náměstích. Důchodci zřejmě baží opět. Uklánějí se své zkáze. I dítě z ramen matky chce spáchat atentát ! ...:-)

3 0
možnosti

Řada důchodců se nechala oklamat, Babiše obelhal tím, že tvrdil, že Kalousek jim přidal do důchodu jenom 40 Kč. Nebyla to pravda, byl to babiš se Sobotkou v roce 2016.

Tak jim už neřekl, že když byly malé valorizace, tak to souviselo s tím, že byla miniaturní inflace. Za Babišovi vlády inflace začala růst, s tím byly svázány velké valorizace. Nejenom s tím, ona taky rostla hodně průměrná mzda, díky nízké nezaměstnanosti. Ti důchodci už se nezamyslí nad tím, zda je lepší nízkáInflace a nízká valorizace, nebo dnešní velká inflace a velká valorizace.

3 2
možnosti
Foto

Pane Nožičko,

naprosto souhlasím s podstatou blogu, že na takové akce brát děti není rozumné a projev té paní nebyl adekvátní.

Na druhé straně opět musím konstatovat, že Vaše argumentace je dosti vyhraněná jedním směrem.

Tvrdíte ve svém blogu např., že někdo zneužíval na demonstraci autistického chlapce, což je jen demagogie, protože on odnesl reproduktor sám a bez jakéhokoliv "manipulování".

Vadí Vám (i mně) dítě jako štít, ale osobně považuji za mnohem závažnější, že příznivci bývalého premiéra jsou agresivní fyzicky - viz útoky na pískající lidi, podkopnutí hole invalidovi apod. To totiž může eskalovat do masové rvačky. Přesto se tomuto chování

Nedávno jsem Vám psal, že je důležité vidět celospolečenský rozměr. A tak dovolte jednu otázku - co je podle Vás pro demokracii větší zlo? Když žena s dítětem na krku křičí na expremiéra, že je estébák (což soudy v Bratislavě opakovaně potvrzují) nebo když expremiér nazývá své oponenty fašisty a nacisty, popř. fyzická agrese příznivců hnutí ANO na demonstracích ?

14 1
možnosti
Foto

doplním poslední větu 4. odstavce - Přesto se tomuto chování nevěnujete ani řádkou.

6 1
možnosti

..... vite, já osobně ty pseudoargumenty vo rozdělené společnosti a "emocích dívek", které mívají své dny, nijak nežeru! Hystericky řvát, na dvacet cenťáků někemu do ksichtu, je přinejmenším hóóódně neslušné,- a je mi úplně jedno, jestli je cílem ataku Andy, Venca, Pepek, Ladin, .... a když je to neslušné, pak to svědčí o jediném,- totiž o špatném vychování toho či onoho jedince! viz. Jurečka : ".....i na politických akcích je ale třeba chovat se důstojně a respektovat druhé." - jak jednoduché, jak prosté!R^

10 0
možnosti

Nesem zrovna příznivcem pana Babiše, ale byl jsem zvědavý na jeho slova . Přijel do Havířova dost opožděně , ale i tak na něj čekalo několik stovek lidí a ne všichni byli jeho volitelé, ale byli zvědaví,co vlastně chce říci. Jenomže, jeho řeč byla přerušována pískáním, řvaním a jekotem asi desítkou lidí. Byli upozorňováni,že si lidé přišli poslechnout Babiše a ne jejich pískot a řev, tak jejich pískot ještě zintenzivnil. Nabyl jse dojmu a nejen já,že jsou to asi chovanci z psychiatrie a dostali vycházku. Ubohost, nic víc. A pokud se tohle líbí některým diskutujícím,tak do toho ústavu by asi patřili.

11 0
možnosti
Foto

Pana Salajko, ani mně se nelíbí to pískání a řev, ale nemám problém pochopit i frustrací těch lidí z osoby A.Babiše a jeho neustálého lhaní - viz https://100lzi.cz/. Vzpomeňte jen na jeho lež o statisících zaplacených demonstrantů na Letné a dnešní demonstranti přišli na účinný způsob, jak jeho projevy narušit..

Kvůli A.Babišovi existuje obrovská polarizace společnosti. Většina ho nesnáší, menšina mu fandí, ale jen pár jedinců na něj nemá žádný názor.

Vyhraněný odpůrce A.Babiše by asi otočil a parafrázoval Váš názor např. tak, že "Pokud někoho po 4 letech lhaní expremiéra Babiše ještě zajímají jeho další lži a ještě kvůli tomu jede až do Havířova, tak bych mohl nabýt dojmu, že je asi chovancem z psychiatrie a dostal vycházku. Ubohost, nic víc. A pokud se tento stokrát usvědčený lhář líbí některým diskutujícím, tak by do toho ústavu asi patřili také".:-)

.

7 0
možnosti

Štít na zádech je oxymoron.:-)

3 0
možnosti

Česká žena si dítě bere s sebou, ruská vláda posílá děti do vyhnanství na adopci na Sibiř.

3 4
možnosti

Nedělal jsem si iluze o ruském diktátoru a válečném zločinci putinovi. Ale ta dnešní zpráva o kradení dětí naprosto překonává, mé nejčernější myšlenky.

Ta podoba s Hitlerovským Německem je více než zřejmá a jak se objevují další a další informace, musí se člověk nutně zamyslet nad tím, jak tohle vlastně skončí.

5 0
možnosti
Foto

Když Babiš lživě přísahal na svoje nemocné děti a udělal z nich duševně choré, jen aby odvedl pozornost od sebe, tak jsem nějak žádnou vaší kritiku neznamenala.:-)

13 7
možnosti

P39e76t15r 55N65e11d60v83ě69d

24. 8. 2022 11:36

Škoda, že nejste kobliha. Moc mírné zhodnocení té predvedené komedie. Včetně vyjádření Jurečky a jeho spolustraníka. Ještěže ta vyrovnaná, milá, láskyplná žena nerozpárala holčičku o nějakou větev.

Jinak asi nejchytřejší názor má pan Bárta. Ještěže ho nejspíš nevyslyší. Zdá se, že to Babišovi jen přihrává body. Na druhou stranu, alespoň mají na Seznamu a novodobém Rudém právu o čem psát. I na Seznamu jsem se po dlouhé době dozvěděl, že vláda existuje. Je sice dle slov nejlepšího premiéra všech dob, pana Fialy zaskočená, neboť jim nevyšla údajná predikce. Jiné problémy k řešení nejsou, tak je to pohoda. I to zvýšení platů o 10% si mohou dovolit. Už to není populistické rozhazování peněz a s inflací to jistě ani nehne.

7 5
možnosti
Foto

Ta ženská s dítětem byla fakt dobrá. Byla strašná sranda pozorovat Babiše. On zjevně nesnaší, kdy mu někdo řve pravdu do obličeje. Běhal tam jak slepice před kohoutem. Uložil jsme si to a když se potřebuji zasmát tak si to pustím.;-D;-D

6 8
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,11
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik