Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

V Angličtině se říká “Better the devil you know”. Lepší ďábel kterého znáte.

Andrej Babiš už ve vládě nemůže překvapit. Když některým lidem nevadí že kradl a lhal tak jim nebude vadit že bude prezidentem.

0 0
možnosti
ŘK

Agresi příznivců Pavla k voličům Babiše nebo Bašty vidím bohužel i u nás na pracovišti. V podstatě nevoliče Pavla u nás poznáte tak, že při debatě o prezidentských volbách, nebo o politice obecně, raději jen mlčí a maximálně přikyvují, protože se nechtějí dostat do konfliktu. Zastáncem Pavla je bohužel i vedení a tak proto i to mlčení. O tom, jak jsou příznivci Pavla proti jiným názorům militantní (to zrovna sedí na příznivce generála) mi tento týden nepřímo potvrdil i Český rozhlas jedna v reportáži o peněžních darech příznivců na veřejná konta kandidátů. Zatímco u Pavla říkali, jak přibilo dárců od jeho příznivců, tak u Babiše zase prý dominují haléřové částky od jeho odpůrců doplněné vzkazem, který jistě není lichotivý.

4 0
možnosti
Foto

Pokud vedení podniku protlačuje své politické preference na sílu mezi zaměstnance, je to špatně.

1 0
možnosti
JP

Jenže dnes to není tolik o levici a pravici, ale o vzdělání, morálce a hodnotách.

0 5
možnosti
Foto

Zajímavé. Zmizela tu celkem velká část příspěvků ze včerejška.

0 0
možnosti
Foto

Klasika v diskuzi pod panen Nožičkou

0 2
možnosti
Foto

Jen opravdu hloupý člověk bude dehonestovat voliče jiného názoru. Pokud totiž někdo něco podobného řekl, pak to byl zcela ojedinělý výkřik do tmy. Proč to ale nevyužít?!!

Šikovný a všehoschopný manipulátor si totiž uvědomuje, že když výrok zveličí a pak ho bude 100x opakovat, tak se lidé na vesnici zatvrdí a půjdou "natruc měšťákům" volit A. Babiše. A tak ať žije další vykopávání příkopů mezi občany tohoto státu.....

Přiznávám, že jsem od autora už pár blogů četl a tak jsem ani nečekal nic jiného než podobnou "babišovskou" podpásovku - viz povolební tiskovka A.B,. která byla na podobnou demagogii opravdu výživná.

6 8
možnosti
JN

Opravdu Vám to, o čem v článku píši, přišlo od některých odpůrců Babiše jako ojedinělý výkřik do tmy? Mně tedy rozhodně ne.

Čímž rozhodně netvrdím, že druhá strana je "svatá", ale aspoň si tak často nehraje na tu "lepší".

11 1
možnosti
Foto

Autor se zde v diskusích zhruba před pěti lety prsil, že Zemana podruhé volit nebude, protože ho zklamal. Nakonec ho volil, "protože nikdo lepší tam nebyl".

No a nyní bojuje za člověka, který je ještě horší než Zeman. Co si má slušný člověk o něm myslet?

P.S. Přečtěte si to, než mě smaže.;-);-D

4 5
možnosti
JN

A proč bych to měl mazat? Naopak zde váš příspěvek rád ponechám pro pobavení druhých, protože když o slušnosti mluví někdo jako vy, tak je to vskutku chucpe. :-)

8 0
možnosti
TV

opravdu nepochopim, co muze koho vest k volbe nekoho, kdo krive prisaha na zdravi svych deti. I kdyby proti nemu kandidoval kun, ma muj hlas jisty.

3 0
možnosti
MN

Že Babiše volí převážně (!, nikoli POUZE) Romové, lidé z vesnic, lidé s nižším vzděláním a lidé z oblastí s vyšší nezaměstnaností (severní Čechy, severní Morava) je fakt a žádná kampaň a nenávist.

To, že ale Babiš získává zrovna tam není žádná jeho zásluha, ale jen chyba jeho oponentů, že neumí si získat výše uvedené voličstvo. A udivuje mne, že i na třetí pokus (Schwarzenberg, Drahoš, Pavel) to pořád někomu nedochází.

A tak namísto poukazování na tuhle taktickou chybu sklouzne část pražských intelektuálů a novinářů k dehonestaci venkova. A tím paradoxně ještě více nažene voliče do náruče Zemana či Babiše. "Říkáte, že mám malý rozhled a špatně uvažuju, když uvažuju o volbě Babiše? Tak víte co? Just mu to hodím!!!"

...

Jsem z Ostravy, kde celkem jasně vyhrál Babiš.

Mám VŠ vzdělání.

Před 13 lety jsem byl půl roku nezaměstnaný.

Volil jsem Pavla.

Tak kdy se konečně "pražská kavárno ;-D" zamyslíte co děláte vůči voličům Zemana a Babiše špatně, že je pořád a pořád nedokážete získat na svou stranu? ?

3 1
možnosti
MR

Skupina, která byla proti Zemanovi a teď je proti Babišovi je tedy městská, vzdělaná a bohatější. Dle mého názoru fakt, že pro tu dle nich nevzdělanou a lehce manipulovatelnou část voličů nedokážou vychovat, vyrobit nebo koupit akceptovatelného/nou kandidáta/kandidátku, znamená to, že se sami docela přeceňují.

0 1
možnosti
Foto

Proč by blogeři neměli hodnotit úroveň lidí, kteří se zastávají a volí vědomého spolupracovníka StB, člověka, který podivnými machinacemi přišel k majetku (korunové dluhopisy, francouzská nemovitost) a divně hospodařil nejen jako předseda vlády, ale i předtím např. s Unipetrolem apod.?

3 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik