Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jenom si představte, že to je pravda a že Zeman by řekl, že má připravenou úřednickou vládu. Víte co by se rozpoutalo? Takže jeho reakce musela být tak jako tak dementi. Naše dohadování je tedy zbytečné. Osobně si myslím, že by Kroupa takto nespekuloval, kdyby neměl informace.

1 2
možnosti
JD

Kroupa a nespekulovat? To by dělal zcela jinou práci.;-D

4 0
možnosti
MH

"Pokládám Seznam.cz za odpadní koš české žurnalistiky" řekl Zeman webu parlamentnilisty.cz ;-D To je prostě dokonalé. Celý ten rozhovor je síla, hlavně to hodnocení epidemie. Snad většina lidí vidí, jak "perfektně" vláda krizi zvládá, jak je stařík mimo a spočte jim to u voleb.

A když si představíte, že třeba piráti se starosty vyhrají volby, tak se asi taky zasmějete představě, že Zeman jmenuje premiérem vítěze voleb. Opakuju to už roky, Zeman je tragický, ale ještě nepředvedl všechno. Jestli se dožije voleb, tak to bude ještě "sranda".

5 6
možnosti
AM

A90d75a14m 15M32a86l70ý

19. 11. 2020 9:26

Ptejme se: Kdo tu kachnu vypustil. Filip nebo někdo z hradních slouhů?

Možná to je taktika: Nejdřív vypustit kachnu a pak křičet: Je to kachna.

No a nakonec, až budou ti novinářští hlupci dostatečně zmateni, tak může Zeman splácnout tu úřednickou vládu.

4 1
možnosti
Foto

J32o91s95e78f 74B12á10r60t34a

19. 11. 2020 9:17

Tak jsem si řekl, že nebudu jednostranný a trochu se vzdělám. Otevřel jsem ty "správné" weby: Deník N (nelze dočíst ani jeden článek - placený obsah), Forum 24 (tam jenom žadoní o peníze) a Aktualne.cz. Co mají ty weby společné - nepřipouští diskuzi. Jo, na Seznam jsem zapomněl, toho se přímo štítím.

8 1
možnosti
RK

A proto působíte na serveru holdingu;-D. Diskusi připouští ten, kdo to může personálně ohlídat. Jistě víte, že i za obsah diskusí odpovídá provozovatel. A vámi zmiňované servery nedostávají milionovou inzerci od Lesů ČR, Českých drah, ČEZu a jiných státních podniků jako noviny a servery nemajitele neholdingu.

1 1
možnosti
Foto

Pan prezident má s tím odpadním košem pravdu. Jestli si dobře vzpomínám, dříve jsme si mohli přečíst, co se děje, jen na Novinkách. Pak se objevily nějaké Seznam Zprávy, a ty mnohokrát uvádějí věci, nad kterými zůstává rozum stát. Bez možnosti nějaké reakce čtenářů, jestli se tedy nepletu. Nemohla bych pracovat pro tuto propagandistickou žumpu. Karma pro Vás.

6 2
možnosti