Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P85a26v60e94l 78K45u64l83a

31. 7. 2014 16:07

Mi furt nejde do hlavy, proc neustale zduraznujete, ze nejste priznivec Putina, nebo nejaky rusofil. Se bojite, ze to z vasich nazoru neni poznat, nebo co?

6 2
možnosti
JN

Pane Kulo, ne každý je tak věrný čtenář mých článků jako Vy... ;-)

Tato informace je určena pro ty, co můj blog čtou poprvé nebo jen občas.

2 0
možnosti
JZ

Separatisté často opilí opakovaně odháněli mezinárodní vyšetřovatele od místa nehody střelbou ze samopalů.

4 3
možnosti
JZ

Separatisté odmítali pustit na místo mezinárodní vyšetřovatele, nedokázali zajistit ani tento prostor, naopak tam pustili lůzu, která rabovala, zneuctila lidské ostatky a okrádala mrtvé, což je hyenismus největší.

4 5
možnosti
SN

:-)  Vševědoucí Jane!  A kradli platební karty. Ožralí mužici si jistě poradí i s PINy k ním.  Tomu také věříte ???   Rv

4 1
možnosti
Foto

Pane učiteli, zase problém s tím, co je příčina a co následek.

Po lopatě: když separatisté (správně teroristé) obsadili celé okolí, kde jsou trosky letadla a nehodlali tam nikoho pustit, musel je někdo odtud vytlačit. Vzhledem k tomu, aby se nezničily zbytky stop, musela UA armáda postupovat opatrně, takže to pár dní trvalo. Ukrajinská armáda zastavila palbu, otázka je, zda ji též zastaví separatisté.

Z logiky věci plyne, že kdyby trosky jevily jasné známky toho, že sestřelení není vinou separatistů, jistě by tam už dávno a ochotně kohokoliv pustili.

Myslet, příteli, a emoce držet pod kontrolou.

12 6
možnosti
AD

Co to plácáte? Jak nehodlali separatisté k troskám nikoho pustit. Vždyť již několik dní po katastrofě byli u trosek zástupci OBSE a co ty desítky fotografií z místa havárie od západních novinářů. Navíc nemohou inspektoři k troskám ne kvůli separatistům, ale právě kvůlli probíhajícímu ostřelování v okolí pádu letadla. Netvrdil Porošenko ihned po pádu letadla, že v okruhu 40 km zastavuje palbu? Navíc jak z trosek letadla poznáte kdo konkrétně stiskl knoflík?

9 7
možnosti

Zajímavé, já jsem zatím na všech záběrech na místě tragédie viděl poflakovat pouze ty "hrdinné bojovníky za sebeurčení", neznamená to snad, že UA armáda toto území nemá pod kontrolou a tak není na ní, aby přerušovala boje a umožňovala přístup...

6 4
možnosti
MH

Domnívám se, že "je na ní". Primární a všeobecně respektovaný požadavek je, aby vyšetřování začalo hned. Porošenko to v rozporu se slovy reálně blokoval jak jen mohl.

Stejně jako zatajování  komunikace s řízením letového provozu atd.atd.

3 1
možnosti

Co na to?

Karma!

Přesto nevylučuji podíl separatistů na sestřelení Boeingu 777, protože pokud poslali raketu na vojenský letoun SU 25 a to se včas uhnulo raketě, tak raketa mohla pokračovat v letu až k civilnímu letadlu.

Přesto jednoznačnou odpovědnost za sestřelení letounu nese vláda v Kyjevě, protože neuzavřela letový koridor nad válečnou zónou a ještě k tomu využila let civilního letadla Boeing 777, ke krytí vojenského letounu SU 25. Rovněž nelze zatím zcela vyloučit, že vojenský letoun SU 25 vypustil raketu vzduch - vzduch, která následně, možná nechtěně, zasáhla civilní letoun Boeing 777

7 6
možnosti

jistě, ještě by to chtělo důkaz toho že tam nějaké letadlo Su-25 bylo.. A takový důkaz nemáme.

2 0
možnosti

Josef tak nevím ale nebyli to právě separatisté kdo odmítli příměří po sestřelu letadla? A vytvoření "humanitárních koridorů" taktéž?

4 3
možnosti
JN

Nevím o tom, ale mohu se mýlit - můžete dát odkaz na zdroj?

4 1
možnosti
SN

:-)  Napsal jste to přesně ! NE separatisté, nýbrž Ukrajina střílela trvale na místo dopadu letadla, ale o tom média taktně mlčí !  Vždyť Porošenko, mohl hned druhý den po nehodě zastavit válčení a skutečnost by se vyjevila. Bohužel, vymyté mozky a prázdné hlavy, nekriticky přebírající zprávy státních médií  to nepochopí ! R^R^R^

8 6
možnosti

Stando, separatisté odmítli po sestřelu letadla nabízené příměří.. takže.. :-P

5 2
možnosti
Foto

máte tam drobnou nepřesnost - celou tu dobu, měli oblast dopadu trosek letadla pod kontrolou povstalci. Teď je zřejmě armáda vytlačila a trosky zpřístupnila.

Ale to je opravdu jenom drobný detail.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik