Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Úroveň diskuze nemůže nikdy překročit úroveň blogu

0 0
možnosti
Foto

H83a89n26a 43V35l56k27o25v74á

13. 4. 2016 15:12

Víte, pane Nožičko, v mnohém s Vámi souhlasím. I s paní Spáčilovou, ač ji v jiných případech nepovažuji za příčetnou....

Mám ráda Lenku Dusilovou jako zpěvačku a už jinde jsem psala, že způsob protestu, obzvláště gesto zdvižené zaťaté pěsti a čtení z papírku, mi k ní příliš nesedí. Přesto se s mnohými výtkami na adresu prezidenta Zemana ztotožňuji.

Paní Spáčilová zase píše, že mediální čas a prostor si umělci nezaplatili... S tímto nemohu souhlasit. Byli pozváni, vybráni a při té příležitosti využili svůj čas po svém....

Pro mne to bylo teatrální a nedůstojné, byť s obsahem souhlasím.

Takže jsem tak trošku v rozpacích co vlastně bylo (a bývalo by bylo) správně...

0 0
možnosti

Ač Spáčilovou moc "nemusím", v tomto se s ní ztotožňuju.

Navíc tahle "andělská kázání" a reakce pravdoláskařů vůči všem, kteří si dovolili nesdílet s nimi ten "jediný správný" názor, jasně svědčí o tom, že jejich narůstající pocit ohrožení z toho, že přestanou mít vliv na dění u nás u nich způsobuje to, že ztrácí nervy a propadají hysterii a paranoie. A taky to, že bolševik má pravdoláskaře ve své hrsti.

2 0
možnosti
MB

Spáčilová má pravdu, že na peprný skandálek se Andělé nezmohli. Takovéto slušné vyjádření mohlo popudit snad jen ty, kteří si předávání rockových cen (k rocku jistý vzdor vůči autoritám patří) pletou s nějakým oficiálním vyznamenáváním zasloužilých klasiků; nebo Zemanovy fanoušky. Kdyby Koller s Dusilovou užili prezidentových slov z veřejnoprávního rozhlasu (ku.da, ku.va), asi by byla Mirka spokojenější:-)

0 4
možnosti
Foto

Kritizovat slušným způsobem můžeme teď kohokoliv, ale v reálu to vyjde úplně stejně, jako kdyby jsme mlčeli.. :-)

0 0
možnosti
JH

Nečtl jsem, ale starší paní Spáčilová, je už léta , pro mne jednou z mála českých novinářek, které si vážím...

5 0
možnosti
JL

Musím s vámi nesouhlasit. Máme svobodu, takže každý má právo si na podobné akci říkat, co chce. Ale právě proto, že máme svobodu, tak mi není jasné, proč někteří považují vystoupení D. Kollera a L. Dusilové za nějaké hrdinství. A myslím, že ani oni sami se žádné hrdiny nepovažují. Fakt k tomu není důvod, protože jim nic nehrozí. Spíše mi přišla hysterická reakce publika. Byla ve stylu "Dělej, Pepo, tleskej, konečně to za nás někdo řekl, a bůhví, kdy zase bude příležitost"

1 1
možnosti
Foto

Máme svobodu slova, ale jen tak, aby jí nikdo neslyšel.

Nutno přiznat, že na rozdíl od Husákismu to je pokrok. Zatím. Cíl ale bude stejný - kritizovat papaláše jen v hospodě, v okruhu známých, jinak ticho a klid na práci. Nu, co se dá dělat. Je vás víc, takže nakonec bude po vašem.

1 2
možnosti
PP

Já se přiznám, že mě poněkud zaráží, když mám v zábavném pořadu na veřejnoprávní TV placené i z mých koncesionářských poplatků poslouchat politické proklamace. Bylo by mi to šuma fuk třeba v otázkách Václava Hlodavce, ale v takovémto typu pořadu?

Každý má samozřejmě právo kritizovat kteréhokoliv veřejného činitele (prezidenta nevyjímaje), co mu hrdlo ráčí - pokud to není v konfliktu se zákonem. V tomto případě je ale asi na místě říci, že tento způsob kritiky zdá se býti poněkud podivný.

4 2
možnosti
KB

K64a53r81e75l 90B51o53k

12. 4. 2016 22:25

Vy holt svoje červené srdce nezapřete.

0 9
možnosti
PK

P69a60v41e21l 16K46u60l26a

12. 4. 2016 22:05

Málokterý bloger se chová k diskutujícím po svými články tak sprostě, jako to někdy umíte vy. Takže vaše dovolávání se slušnosti je značně pokrytecké:-)

5 10
možnosti

V přípavě vašem a vám podobným je chování páně blogera přiměřené :-)

5 0
možnosti