Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Když je tu takový problém se slovíčky a nemluví se k tématu, měl jste asi použít klasiku - pravdoláskař, to asi na tyhle pseudodemokraty sedí lépe.

1 1
možnosti
PT

P14e76t49r 15T54o87m12e96k

16. 11. 2014 10:38

No hlavně, že sis zase kopnul do Havla. Ta vaše parta to už má jako drogu.

4 1
možnosti
JN

Kopnul do Havla??? Já jsem v článku pouze napsal, že Václav Havel byl ve světě vždy uznávaný více než Václav Klaus, ale na domácí politické scéně většinou tahal za kratší konec. Jestli tomuhle říkáte kopnutí, tak už opravdu nevím... 8-o

1 0
možnosti
PH

Havlisti ztichli když Obama řekl to samé jako Zeman, co hoši !!

1 0
možnosti
TB

T64o54m20á78š 53B13o57b70e30k

16. 11. 2014 10:00

"Obama zdůraznil neshody ohledně počítačové bezpečnosti a lidských práv. Obama na Si Ťin-pchinga naléhal kvůli lidským právům a prodemokratickým protestům vHongkongu, "  Nevzpomínám si, že by Zeman v Číně něco takového jen špitl.

2 0
možnosti
BM

Podle politologů žádný "havlismus" neexistuje. Je to naprosto uměle vytvořený termín jeho kritiků.. Mimochodem i Václav Klaus vždy odsuzoval všechny ...ismy.. Tak nevím proč tento termín uvádíte.

Co se týče kritiky pánů Zemana a Klause, tak to vychází již z té pověstné tzv.opoziční smlouvy kdy právě tehdy dostali zelenou všichni ti kmotři...

Pana Klause jsem uznával za jeho vystupování coby hlava suveréního státu, což o panu Zemanovi říci v žádném případě nelze.. Pan Klaus si to však pokazil tou svojí šílenou amnestií, kdy omilostnil řadu oněch kmotrů a dalších zločinců.

Co se týče současného prezidenta, kromě jeho protiislámských postojů nelze jeho činy kladně hodnotit. Kdyby se choval a jednal jako důstojná hlava státu a reprezentoval, tak by mnozí zapoměli, že volili pana Schwarzenberga.

1 1
možnosti
JN

Mě fascinuje, že téměř polovina příspěvků v diskusi rozebírá, zda existuje či neexistuje termín "havlisté", pan Bárta se nad ním dokonce silně pohoršuje... Můžete ho brát jako uměle vytvořený, nicméně když si ho zadáte do Google, tak Vám to najde přibližně 7 000 výskytů, což není zase tak málo. ;-)

Jinak souhlasím s Vaším názorem na Václava Klause (s názorem na Zemana již méně).

1 2
možnosti
MS

mam z vašich článků tak trochu pocit že si zahráváte s informacemi ( přektucujete výroky a citujete jen to co se vám hodí) tak jak se to dělalo před 25 lety. Zamyslete se na tím.

2 2
možnosti
Foto

Opoziční smlouva, víc bych ani nedodával

2 1
možnosti
AT

Mám pro vás, Josefe, námět na další úderný blog: 25 let po listopadu je pro Pohlreicha největším problémem jak udělat omáčku. Viz rubrika hobby.idnes.

1 2
možnosti
KS

To máte těžké pane autore. Svobodné volby sice máme, ale havlisté v nich nevyhrávají. Svobodu slova máme také, ale jakmile někdo napíše něco proti havlistům, tak jim tato vymoženost očividně vadí.:-)

6 3
možnosti
JR

J55a35r89a 83R55a81n53k

15. 11. 2014 18:29

Nad Vasimi bojovnymi nadpisy se mi dela zleRv

5 4
možnosti
KS

Nám nad vašimi výkřiky také, drahá této z Kanady.;-)

4 2
možnosti
ZB

Havlisté? To má být kdo? Nějací zloduši a nepřátelé lidu? Používáte naprosto stejný slovník jako soudruh Vyvadil...

10 4
možnosti
KS

Ach jo, prosťáček Zdenda Bárta se nám zase předvedl.;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,46
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik