Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Kula je vašim chráněncem,že můj kritický slušně vyjádřený a trefný příspěvek jste,vážení vymazali - at ́ žije svoboda slova ....;-D?

0 0
možnosti

ˇAleši,můj trefný příspěvek,také vymazali .Tak mi aspoň ty napiš jaká je souvislost,kdyby se to stalo v USA,když Josef není schopen to vysvětlit a ty s ním souhlasíš.

0 0
možnosti

Problém je v tom, že někdo hodnotí kvalitu zpravodajství podle toho, co by chtěl vidět a slyšet. :-P

3 1
možnosti

CT se pořád hrabe v naprosto podružných věcech. Ale to, že bylo s Číňany uzavřeno 30 smluv a co to pro nás znamená, o tom nepadlo ani slovo.

Ani slovo včera ani dnes nepadlo o tragédii v Oděse ořed dvěma lety, kdy ukrajinští nacisti upálili několik desítek proruských sympatizantů. Inu, slouhovská americká televize.

9 1
možnosti
Foto

Co to pro nás tedy znamená?

0 0
možnosti

Tenhle pořad je tendenční už dlouhé roky a nedá se na něj tudíž dívat. Fridrichová se spoluautory si z něj dělají pod falešnou rouškou satiry hlásnou troubu svých politických názorů, což je u veřejnoprávní televize neakceptovatelné. Jednostrannější pořad v našich televizích snad neexistuje. To, že to nikomu zodpovědnému nevadí, je napováženou.

12 3
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, kdyby se našla nějaká osobnost, která by zorganizovala protestní nezaplacení licenčních poplatků ČT ale i ČRo, dokud nebudou příspěvky vyvážené, dokud se nezlepší ta neobolševická jednostrannost námi placených médií. Soukromá média, ať si vysílají, co chtějí, ale ty, námi placené, musí být korektní.

14 3
možnosti
Foto

oprava: ale ta námi placená.....

0 0
možnosti

Vám přijde v pořádku, jak se choval ten zaměstnanec ambasády na cizím území ? Mně tedy ne.

2 2
možnosti
Foto

A co konkrétně páchal?

6 1
možnosti

Josefe,proč kladeš otázku coby se stalo,kdyby se to stalo v USA?Co to má společného z tímto incidentem?Děkuji za odpověď

0 2
možnosti

Aloisi, já jsem naopak přesvědčen, že to s tímto incidentem souvislost má a proto je takové srovnání zcela na místě. Přeji hezký večer a zkuste o tom více popřemýšlet.

5 0
možnosti

Nevím, proč byl autor překvapen - takhle to tam jede pořád ne? Fakt je, že kdyby dotyčná slečna v USA zaútočila na policistu, dopadla by asi hůř - možná by na ni vyzkoušeli elektrošoky, trochu by ji přiškrtili - a kdyby byla černoška a mohlo to vypadat, že sahá do kapsy tepláků pro kolt, tak by jí bílý policajt rozstřílel s tím, že se cítil ohrožen. To ale u nás nechceme, ani to nemá tradici - doporučuju policistům, aby slabé slečna valchovali jemně a pak je pozvali na kafe. České ženy už dlouho bědují, že je nedostatek mužných mužů - tak tady měla slečna šanci se seznámit s chlapáky.

9 0
možnosti

.... PS : to teda neshlédnu ani vomylem,- není vo co stát,- Vaše recenze stačí !

6 1
možnosti

To máte vcelku pravdu, i když na druhou stranu - pro pobavení to občas není špatné... :-)

2 0
možnosti

168 hodin je přece vážně nevážný pořad.

Dalo by se říct, že je to jen takový "výcuc" z událostí, něco jako byl Dikobraz, který tepal nešvary někdejší doby. Vážně míněné zprávy jsou jinde a jiné.:-)

5 0
možnosti

Ano rádobyvtipný Dikobraz a fejetony Koreckého mi před pár lety připadaly nadprůměrné, na to, že tady žádné jiné nesjou, fakt dobré. Ale nekoukám na to.- Je to přece jen nuda, pořád totéž. Vybavuju si jediný pořad 168, který zaujal: Když si 168ka dělala srandu z Klause a chtěla odvysílat, jak se rozcvičuje před projevem a žertuje. - Tuším to bylo zcenzurováno, asi proto mě to zaujalo. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik