V čem se liší kauzy Opočenský, Kulínský a katarský princ.

Tři pánové staršího věku (napsal bych středního, ale mohli byste podotknout, že si vzhledem ke své věkové kategorii příliš fandím), desítky mladých dívek, dílem nezkušených, dílem přezkušených. Sodoma, Gomora. Ale proč jeden seděl, druhý poloseděl a na třetího udělal soudce „ty, ty, ty"?

Kauza Opočenský. Holkám se evidentně líbil. Psychické následky pravděpodobně žádné, tedy pokud nepočítáme žárlivost. Dobře nás reprezentoval v New Yorku. Přesto nejtvrdší trest. Dlouho byl pryč, stal se z něj cizák, který pak u nás zabíjí naše skiny. Na nátlak veřejnosti mu to ještě muselo projít (to je samozřejmě dobře, od té doby se můžeme bránit napadení s menším strachem – tedy s menším strachem ze státní moci, strachu z útočníka nás to nezbaví), ale ty prsaté holky (prý všechny vypadaly starší), ty jsme mu už nedarovali.

Kauza Kulínský. Holkám se většinou taky líbil. Ale ne všem. Některé to dělaly i ze zištných důvodů – chtěly na zahraniční turné. I žárlivost si tady zahrála svou roli. Ale některá děvčata měla smůlu. Jejich guru se k nim zachoval nepěkně proti jejich vůli. A ponesou si to s sebou celý život. Alvšak Kulínský to se soudem pěkně skoulel (proboha, proč skoulel a ne zkoulel? - asi je to koulení svrchu dolů). A navíc měl zkušeného advokáta. On Sokol už není žádný sokolík, že ano.

Kauza princ z Kataru (nezaměnit za prince s katarem). Holkám se evidentně nemohl líbit. Asi ani ta žárlivost tu konečně nebyla (někdy chodily i po dvou). Asi všechny to dělaly jen ze zištných důvodů, za petroeura. Nesměly vypadat starší, to by už prince nebavilo. Chvíli seděl, teď už běhá (tedy jezdí Rollsem) po Kataru. Nejdříve jsme totiž nevěděli, co s ním. Ale pak zvítězil nadnárodní pohled: české soudy poučil Němec, že v katarském případu šlo hlavně o SÁNÍ.

Autor: Libor O. Novotný | pátek 25.4.2008 14:10 | karma článku: 29,08 | přečteno: 2603x
  • Další články autora

Libor O. Novotný

Víkend v Antverpách

19.2.2024 v 15:00 | Karma: 14,11

Libor O. Novotný

Víkend v belgickém Gentu

12.2.2024 v 15:00 | Karma: 13,21

Libor O. Novotný

Víkend v Bruggách

29.1.2024 v 15:00 | Karma: 17,83