Tisková zpráva: Pozdě Bycha honit, paní Talmanová!

Č(SD)TK - Česká (sociálně demokratická) tisková kancelář: Na veřejnost pronikl další zbabělý pokus aktérů korupční aféry o zaretušování svých nedemokratických aktivit a ovlivnění výsledků předčasných voleb.

Na rozdíl od zcela vymyšlené tzv. Kubiceho zprávy operující s fakty získanými pomocí estébáckých metod, pan Randák zcela transparentně z vlastní vůle pořídil fotky a videa s kompromitujícím obsahem. Sice nevíme, o čem se na fotkách mluvilo, ale skutečnost, že paní Talmanová, milenka pana Topolánka, se chce ke kompletnímu souboru materiálů dostat mafiánskými metodami, dokonce je ochotná za jejich vydání (a zcela jistě následné zničení) zaplatit milionové sumy, běžným poctivým pracujícím nedostupné, ukazuje na jejich výbušný charakter.

Citujeme doslova (pouze částečně kráceno) z jejího dopisu panu Randákovi:

„Pane Randáku, prý máte fotografie a videa. Mrzí mě, že jste mi je nenabídl (před uveřejněním, pozn. Č(SD)TK). Chci tyto materiály dostat."

„Topolánek nemyslí na to, že by nás někdo měl fotografovat, natož natáčet."

„Četla jsem, že vás to focení a natáčení přišlo hodně draho. To teď jako bývalý ředitel nemůžete naúčtovat rozvědce. Ráda vám za vaše materiály zaplatím. Mohlo by to alespoň trochu snížit vaše náklady na dokumentaci."

„Pane Randáku, doufám, že se domluvíme k oboustranné spokojenosti. S úctou Lucie."

Odsuzujeme tyto metody a další pokusy ovlivnit demokratičnost voleb a zatáhnout zemi k praktikám Února 1948. Odsuzujeme zneužívání milenek k tajným a nelegálním obchodům. Pane Topolánku, styďte se!

Autor: Libor O. Novotný | pondělí 3.8.2009 10:52 | karma článku: 21,53 | přečteno: 2834x
  • Další články autora

Libor O. Novotný

Víkend v Antverpách

19.2.2024 v 15:00 | Karma: 14,11

Libor O. Novotný

Víkend v belgickém Gentu

12.2.2024 v 15:00 | Karma: 13,21

Libor O. Novotný

Víkend v Bruggách

29.1.2024 v 15:00 | Karma: 17,83