Paní Rowlingová, pomozte našim vrahům!

Paní Rowlingová, kde jste? Pomožte! Dějí se tady hrozné věci. Je ubližováno! Část našich spoluobčanů je vydělena ze společnosti, jsou diskriminování a nikdo nebere ohled na jejich psychický stav. Oni trpí!

Ze zpráv na iDnes:

http://zpravy.idnes.cz/vrah-zaluje-cesko-o-50-milionu-korun-duz-/krimi.asp?c=A080121_071913_krimi_miz

„Bývalý šéf pražského Discolandu Sylvie Albert Žirovnický chce na státu vysoudit 50 milionů korun. Muž, který si odpykává trest za vraždu kamaráda, chce peníze za "nepovolený, nezákonný a neadekvátní zásah" policie, která jej a jeho manželku zatýkala v roce 2001. Píše to deník Právo.

...

V české justici je Žirovnický znám tím, že využívá všech běžných i mimořádných opravných prostředků, které má k dispozici. Žirovnický byl za vraždu svého kamaráda, prodavače fotoaparátů Milana Honsedla, pravomocně odsouzen v srpnu 2002.

Odvolání Žirovnického v případu Honsedlovy vraždy mělo 200 stran. Již během vyšetřování kauzy podal dvacet žalob a stížností. V souvislosti s trestním stíháním za okradení své babičky se dokonce obrátil na Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku."

http://zpravy.idnes.cz/zelenka-stane-pred-soudem-za-vrazdy-heparinem-fou-/krimi.asp?c=A080121_083226_krimi_cen

„(Heparinového vraha) Zelenku čeká veřejné líčení. Přestože říká, že je ve špatném psychickém stavu, a opakovaně tvrdil, že do soudní síně nechce, předseda senátu Jiří Vacek však trvá na veřejném procesu.

Zda zdravotník do síně přijde a bude vypovídat, však stále není jasné. "Klient se rozhodne až podle toho, jak se bude zrovna cítit, jaký na něj bude vyvíjen tlak," vzkázal jeho obhájce Jan Herout."

A podle otce se prý Zelenka také bojí, že jej někdo uškrtí.

Co takhle Žirovnickému na uklidnění denně píchat injekci placeba, které by mohlo být nabíráno do z lahvičky označené „HEPARIN". A mohl by mu jej píchat Zelenka. Ale Žirovnický by přitom měl volné ruce a u postele by byla připravená struna, ať z toho něco má i Zelenka. Evidentně přece potřebuje posílit nervovou soustavu (třeba tímto šokem), jinak se zhroutí a skončí v klecovém lůžku.

A Kájínka také nechtějí a nechtějí pustit. Paní Rowlingová, kde jste? Pomožte našim vrahům! Prosím! Rychle!

Autor: Libor O. Novotný | pondělí 21.1.2008 9:40 | karma článku: 18,71 | přečteno: 1864x
  • Další články autora

Libor O. Novotný

Víkend v Antverpách

19.2.2024 v 15:00 | Karma: 14,11

Libor O. Novotný

Víkend v belgickém Gentu

12.2.2024 v 15:00 | Karma: 13,21

Libor O. Novotný

Víkend v Bruggách

29.1.2024 v 15:00 | Karma: 17,83