Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FH

Pekny blog. Ja Petronas vidim uz par mesicu z balkonu a jeste jsem nahore nebyl ... ostudne :-). Jinak pred Petronas je nadherny park a v Suria (coz je ten obchodak dole) muzete jako turista dostat karticku s 5 az 10% slevou na ty luxusni obchody, coz me pobavilo. A jak pise kolega dole, KL tover stoji taky za navstevu. Je tam nahore pekna restaurace a cele patro se pomalu toci, takze clovek behem jidla vidi cele KL a uplne nahore je nadherny vyhled.

1 0
možnosti
Foto

Tak snad příště, tentokrát jsem neměl už více času. Snad se tam ještě někdy dostanu, třeba při nějakém stopoveru. Podle popisu to vypadá zajímavě. Měli jsme věž jako záložní variantu, kdyby byly Twins vyprodané.

0 0
možnosti
JK

Děkuji, přečetl jsem jedním dechem.

0 0
možnosti
ZB

A co teprve ti zli muslimove vsude okolo. A mlade muslimky. Za rohem se clovek ubytuje i naji treba u Indu za daleko mene nez v Cesku. Vedle Petronasu je velke, pekne podmorske akvarium. Ja bych tu TV vez nepodcenoval. Foto i pohled zkresluje. Ma celkem snad 421m, je ale na kopci, muze se az do nejvyssiho patra, nikdo na navrat dolu nespecha a Petronas je videt jinak, nez ze zdola. A pak hura, treba na nekolik tydnu do pralesa a na skoro prazdnou plaz.

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Prales, zvířátka i pláž mám připravené na příště (každý druhý pátek něco ;-))

0 0
možnosti
PC

ta taxi cedule je ovsem ze singapuru :) smrt taxiky patri jejich dopravnimu podniku (smrt) premiere sou ty stribrny co maj lcd displeje v operadlech

0 0
možnosti
Foto

Jo, Singapore Mass Rapid Transit. Ale je to pěkné i v článku o KL, ne?;-)

0 0
možnosti