- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Dekuji za pekny clanek, snad budu mit moznost tez ochutnat
...určitě to stálo za to, díky za pěkný článek ...karmu si zasloužíte...
proč teda tu kachnu musi tak specialne krmit a proc musi projit takovym procesem kdyz potom samotna kachna nejak nechutna, a chut musi dodavat/suplovat az nejake omacky a placky a cibule a kdovico jeste...
takze nejde o kachnu ale o nejake patoky... koupite si poradny stejk,jen o opecete a pak na to vykidnete pul kila peprove omacky, a HLE!! najednou chutna po pepri...
na fotografii mě zcela odrovnal, pamatuji na utahování opasků v těch letech, je vidět, kdo si je opravdu utahoval a za čí peníze....
Čína byla tenkrát tabu a rozhodně tam premiér nebyl na oficiální návštěvě. Takže tam opravdu, ale opravdu (jak říká Vašík nejmoudřejší) byl zjevně za vlastní.
a nemusím kolem toho dělat takové směšné loutkové divadlo
......v čínské čtvrti, a byla vynikající...... ale ten Izer je sqělej !
oprava: ...v čínské polovině, dříve čtvrti............
„Přemýšlíme-li o vztahu Číňanů k živé přírodě, je těžko si nevzpomenout na rybu závojnatku, nejlepší zástupný znak celého tohoto okruhu problémů. Bachraté, obludně naduřené tělo ...."
animalrights.webz.cz/nesnesitelna_krutost.htm
kde jste vy ,kdyz chovaji vasi spoluobcane krute se zviraty?Cetl jsem takovy clanek a nevidim tento nick v diskusi.Takova xenofobie je smesna a hloupa
ty minulý cvrčky a stonožky bych eště užvejk, ale voči a mozek? To je síla
nemám rád když se píše že v jediné restauraci na světě dostanete to jediné pravé a tak dále. to je psaní snobů pro snoby. je to neskonale snobské a směšné. jako kdyby jinde v miliardové Číně a mnohamilionovém Pekingu neuměli udělat pekingskou kachnu. jděte se vycpat autore snobe.
Necítím se tak, ale těžko Vás přesvědčovat, když už názor máte. Ale to nic. Znám několik lidí, kteří byli na "opravdové pekingské kachně, jenom v levnější restauraci" a nechutnalo jim ani trochu. Maso suché, sádlo sádelnaté, kůže spálená. Nemohu porovnat, ale nám v té "pravé" chutnalo. A dražší to bylo cca o 50 juanů na kachnu, tedy 130 Kč - je to dostatečný rozdíl mezi snobem a nesnobem?