Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I44v15a31n19a 32L37a21n45c27e

26. 7. 2022 13:11

R^R^R^, krásný blog. čínské dim-sum knedlíčky mám moc ráda, naše mladá, rozuměj vnučka, je objednala minulý týden jako předkrm.

Skopové jsem asi před třiceti lety kupovávala a připravovala, chutnalo mi. Nejdůležitější je maso odblanit, hodně počesnekovat a to je potom pochoutka.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. To skopové umějí ve Střední Asii upravit opravdu dokonale (a použít česnek se rozhodně nebojí :-)). Ještě bych možná přidal pečlivou tepelnou úpravu - dlouhé a pomalé vaření nebo důkladné propečení.

0 0
možnosti