- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Byl jsem kdysi s jedním Uzbekem na večeři v Moskvě a on nám líčil uzbeckou svatbu na vesnici. Když je plof připraven, sedne maník na kolo a objíždí vesnici a vykřikuje plof gatov. Používají ho na všechno, třeba když je někdo nemocen, tak jako lék.
Jo, to je přesně jejich vztah k plovu. Krásný příklad !
Lepší druh rizota se zeleninou a skopovým masem. Vypadá to pěkně a věřím, že je to i chutné.
Je to velice chutné. Struktura plovu úplně podobná rizotu není, rýže je vařená spíše párou a suroviny nejsou promíchané, ale jsou určitě podobné.
Na talířích vypadá plov velice dobře, i když v těch obrovských pánvích, vábně nevypadal.
Přesně to jsme si říkali, když jsme ty pánve ještě před jídlem viděli (a to v nich místy ještě plavalo to mastné skopové i s kostma a chrupavkama - maso se pak vytáhne, zpracovává mimo plov a pak se do něj zpět vrací).
Libore, luxusní práce! Jako vždycky.