- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
podle mne je černé kuře druh drůbeže. Když jsme žili v Číně, černá kuřata se prodávala všude. Určitě nezískává svou barvu žádným barvením nebo namáčením. Prostě některá kuřata jsou růžová, některá černá. Černá jsou menší a mají trošičku jemnější maso.
Je to možné - asi proto ten jeden recept začínal slovy, že se má vzít černé kuře. Ale ta černá je tak moc černá, že mne to prostě udivilo a říkal jsem si, že to přece není možné, aby kuře mělo tak černé maso a kůži .
jsem polévková, takže fakt príma počtení. Moc gratuluji k vydání knihy
To černé kuře to jsem někde viděl jak se připravuje (i jiná zvířata se tak dají připravit ale to nebudu rozebírat) - vezme se autogen, zvíře se chytne za nohy, a pěkně z jedné strany z druhé a je to. Ušetří se tím práce a čas s oškubáváním peří atd, můžete si najít stovky videí k tomuto tématu.