- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
to se najdou v lese houby lišky, udělá se smaženice č. I, a po projití zažívacím traktem člověčím se opět může pražit č. II
...je v tom i něco víc!
Čtu si u Vás moc ráda. Jitka
Když já si tu robustu dám s chutí, zdá se mně, že má plnější chuť... Ale zásadně z presovače a hořkou.
už vím, co dát manželce pod stromeček. Historku si nechám na 3 krále.
než presso z automatu nescafé, které jsem si onehdy omylem dal to snad nebude.
Ale není nad kvalitní a silnou arabiku.
Naprosto souhlasím. Cibetka ta zrna aspoň nechá v celku, zatímco výrobci instantních káv znásilňují zrna mechanicky i chemicky.
Třeba si z nás střílí hrou "Co všechno je cizinec schopen sníst"
Cibetkafe se u nás neuplatní, ale zulupivo by v takové pivní velmoci mohlo mít úspěch.
To může napsat jen ten, kdo jej nepil . Možná, kdyby jej čepovaly ty Zulu-dívky, pak by se snad chlapi přemohli .
Skvělý článek, o cibetkové kávě jsem slyšel, ale takhle "surovou" ji vidím poprvé.
Ještě jsem ji nechutnal a doufám, že ani neochutnám. Ale článek mě přiměl si kafe uvařit, ale normální.