Aby váš motor skvěle Jhell!

Prý: „Nejnovější složení a parametry čisticích přísad použitých u Jhell V-Silný VinDiesel znamenají revoluci v oboru." Ale podle testu mfDNES se V-Silný neliší od běžné nafty... Jen cenou.

Podle (mf)dnes uveřejněného testu v mfDNES se vůbec, ale vůbec neodlišuje od vzorku z nejlevnější benzinky, jen je podstatně dražší. Na rozdíl od stejné značky paliva načepované kontrolně v Drážďanech, která je sice taky dražší, ale zato znatelně kvalitnější. Že by nás ti Jhelláci měli za trubce?

Prosím vás, kdo kdy věřil, že dražší typy benzínu a nafty u Jhellu jsou i kvalitnější, má u mě korunu (až se potkáme - poštou nic neposílám, není to prý bezpečné, bankovní převod by zase díky poplatku za příchozí platby byl pro vás nevýhodný).

A za trubce jsme, to ano. I když spíš za křečky. „Oni" totiž dobře znají své Pappenheimské. „Oni" si asi udělali marketingový průzkum a zjistili, že Češi opravdu, ale opravdu, nechtějí slevu zadarmo. A tak v rámci  Jhell klubu dostáváme body a za ty body krásné dárky. Třeba model autíčka, no neberte to. A kdo si načepuje V-Silný, dostane bodů dvojnásob, autíčko tak bude doma dřív.

Sledujte to někdy. U Jhell čepuje o poznání více samoreklamou olepených vozů, případně neutrálních oktávek, než jinde. Že by to bylo tím, že oktávka je nejčastější služebák? A z cizího krev neteče. Takže majitelé (tedy benefitní řidiči) služebních aut mají Jhell obzvlášť v oblibě. Firma sice zaplatí za litr o pár korunek více, ale body zůstanou doma. A co je doma, to se počítá.

Takže mfDNES opět nepíše pravdu. V-Silný se od konkurence liší nejen cenou. Liší se i tím, že za tři koruny přirážky dostanete asi korunový bod zpět. A to se přece vyplatí!

Jenže já jsem na ně vyzrál. Já už je teď bojkotuju. Já jim dám. „Oni" se totiž na mě domluvili s mou firmou. Dostal jsem EuroJhell kartu a jinak u Jhellky platit nesmím. A karta EuroJhell znamená žádné body. A tak mají utrum, syčáci. Když oni tak, tak já půjdu k Žoollííkku. Tam mají body i za normální naftu.

Takže: Aby váš motor skvěle Jhell! Nebo aspoň šel.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor O. Novotný | středa 17.9.2008 13:41 | karma článku: 15,93 | přečteno: 2061x
  • Další články autora

Libor O. Novotný

Víkend v Antverpách

19.2.2024 v 15:00 | Karma: 14,11

Libor O. Novotný

Víkend v belgickém Gentu

12.2.2024 v 15:00 | Karma: 13,21

Libor O. Novotný

Víkend v Bruggách

29.1.2024 v 15:00 | Karma: 17,83