Diskuse

Vondra vadí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

29. 3. 2011 0:04
moc do toho nevidím...

Ale udivuje mě jak se najednou jde po něčí hlavě

Vidím paralely s odejitím Topolánka který nejdřív ustál úplně všechno a pak shořel na rozhovoru jehož jediným problémem byla nevalná rétorická úroveň.

Udivuje mě že se tady jen mává z částkou 500mega ale nikdo neříká co všechno za ně bylo nakoupeno, čímpak to? Když jsou prý na všechno faktury proč neposlat pár špeků do oběhu, kolik stálo legendární zalévání kytek jsme si přečetli pěkně zatepla a teď NIC. Žádní lidé s platem 20k/hod nebo řečniský pultík za dva milony, proč se nepochlubí?

Vím že například sjezd ministrů na Hluboké znamenal celý zámek dočasně zainstalovat potřebnou technikou a asi týden to řízeně temperovat a pak to zase všechno odvézt a podobných akcí bylo.

0 0
možnosti
N

Novotnak

29. 3. 2011 3:17
Re: moc do toho nevidím...

U Topolánka šlo také pouze o to se ho zbavit.Ten rozhovor s ním jsem si přehrál celý a skutečnost byla taková, že to v kontextu myslel opačně, než jako to sestříhali a prezentovali novináři.

Co se týče promopra, tak tam možná byly dílčí položky předražené, ale pokud se zajišťují takto obrovské akce, tak to nikdy není levná záležitost a když někdo chce tak vtěch stovkách položek něco co by šlo levněji vždy vyšťourá.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

28. 3. 2011 20:54
Taky mi ten rozruch kolem Vondry...

... přijde podivný...

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 3. 2011 23:42
Re: Taky mi ten rozruch kolem Vondry...

Před chvilkou s ním byl zajímavý rozhovor na čt24. Za pár dní má Vondra představit soubor protikorupčních zákonů pro ministerstvo obrany. Včetně značného omezení nákupů vojenské techniky přes prostředníky. Proti kterému se např. v létě značně stavěl právě Kalousek. Spousta spekulací ke kauze ProMoPro namířených proti Vondrovy "náhodu" vyplula právě v posledních dnech, přičemž tyto informace dotřeným lidem byly známé již dlouhou dobu. Docela to do sebe zapadá.

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

28. 3. 2011 12:43
Vadí mi, že po Vondrovi jde zrovna Kalousek

Kdyby šel po Vondrovi kdokoliv jiný, tak bych si asi řekl, něco na tom je.

Ale Vondra musel Kalouskovi a jeho kumpánům pěkně přiškrtit penězovody, že takhle Kalousek vyvádí.

V tomto případě bych Vondru nechal na jeho místě, i když jinak nejsem jeho příznivcem.

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 3. 2011 12:51
Re: Vadí mi, že po Vondrovi jde zrovna Kalousek

Jo, taky mě dost zenchucuje, že po něm jde zrovna Kalousek.

0 0
možnosti
H

hwnd

28. 3. 2011 9:39
Došel jsem až k "články vyšli"

a nemusím číst dál.

0 0
možnosti
PH

Azbestus

28. 3. 2011 12:04
Re: Došel jsem až k "články vyšli"

Jasně-tak jste si zamachroval na jednom překlepu, jako dokonalý primitiv.

0 0
možnosti
PH

petrph

28. 3. 2011 9:27
asi jste tam pár článků vynechal

Totiž o přepadu veřejnoprávní ČT,za které má pan Vondra taky politickou zodpovědnost. Protože, jestli má ve vojenské policii takový bordel, že si může někdo  dá příkaz vojenské jednotce vpadnout do veřejnoprávní TV se samopalama v rukou, aniž je dotyčný povinen informovat své nadřízené, tak to asi nemá tak pevně v rukou.

Nicméně, sice jste vypsal hezky pan Vondra koná ,  dohlíží,audituje,i třeba na nižších pozicích propouští (i když třeba co pan Barták-stále na neplacené dovolené a stále se mu nedokázala ani koruna?), ovšem to samé překvapivě dělá i Kalousek s pomocí MF,,že se přehrabává ve starých spisech, a hledá špínu na své oponenty, a taky Barta kontroluje správnost konání v dopravě a snad vyhazuje kmotry z ODS.Ministři si jdou navzájem po krku, snaží se jeden na druhého namedializovat kopec  špíny u starých případů aniž se něco skutečně ušetří,vyšetří,a potrestá,zachrání ..

.Teď to spadlo na Vondru,máme plakat?

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 3. 2011 12:13
Re: asi jste tam pár článků vynechal

Půl roku je přecejen dost krátká doba na to, aby se vše vyšetřilo, dejte mu aspoň rok či dva, vždyť jenom soudy se táhnou leta.

Zákrok v ČT byl přehnaný, ale oprávněný. Jesltiže řídíte instituci o desítkách tisíc lidí, nemůžete každého jednotlivce uhlídat.

0 0
možnosti
KC

etamin

28. 3. 2011 7:29
Musí mít odpovědnost.

Vondra musí odstoupit, protože nese politickou odpovědnost. To, že nic nepodepsal nebo o něčem nevěděl, ho přece nemůže omlouvat. Tak to tady v tomto státě totiž funguje-nikdo za nic nemůže a my jdeme ke dnu,...

0 0
možnosti
N

Novotnak

28. 3. 2011 9:05
Re: Musí mít odpovědnost.

To jsou právě ty prázdné fráze. Nikdo tady nepopírá, že musí mít odpovědnost. Ptám se, co udělal špatně? Za co by měl nést tu odpovědnost?

0 0
možnosti
K

karelgr

28. 3. 2011 7:19
vzbuď se!

Už od začátku se ví, že Promopro nemělo na kongres exkluzivitu.Vondra lhal.Přihlásili se firmy, co měly o zakázku zájem.Neměly šanci.Měly jsme nejdražší ozvučení v Evropě.I když je kauza účelová, není vycucaná z prstu.Asi kradl pro fond ODS a ne pro sebe.No a?Okrádal nás všechny.Plky o důkazech si nech.Kdo u nás něco vyšetřil na politiky?

0 0
možnosti
ZK

SID09

28. 3. 2011 9:05
Re: vzbuď se!

Navíc Novotňák u své oblíbené strany nevidí to, že se snížily rozpočty všem rezortům a tak se škrtat luxus musel všude - nejen na MO.!! Ty kádrové rezervy, které mu pomáhají jsou profláknutý svojí manažerskou neschopností ;-D  Dále bych mu rád osvěžil pamě´t tím, že akci na prověření hospodaření MO započali druzí ( a Vonra více míně dělá jen politické krytí namočených spolustraníků a donátorů ODA ). !!;-D

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

28. 3. 2011 7:14
Souhlasím

Ať už je pravda o ProMoPro jakákoli, Vondra opravdu vadí spoustě mocných lidí, protože začal rozkrývat miliardové podvody při hospodaření ministerstva obrany.

-

Tlak proti němu je samozřejmě dvojí. Jednak těch, jejichž zájmy na ministrstvu obrany jsou jeho čiností přímo ohroženy, jednak spousty užitečných ......, kteří vítají jakýkoli útok na vládu a její členy.

-

Kalousek je v tomto případě v obtížné situaci, hoří mu to, co na ministerstvu obrany roky budoval, ale útoky na vládu pro něj také nejsou moc dobré, protože má v této vládě silnou pozici. Potřeboval by se Vondry rychle zbavit, to je zřejmé. :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1374x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik