Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

faceman

21. 2. 2010 2:10
Pandourek je věrohodný

 Štědrý sponzor ČSSD Tomáš Melich sedí v představenstvu společnosti Towit Machinery AG, která žaluje náš stát o několik miliard v arbitráži s krevní plazmou, stejně tak jako Josef Šťáva se společností Diag Human. Když to napíšu slušně, má předseda ČSSD opravdu smůlu ve výběru svých přátel. A to jsou jen ti, co vyplavali díky různým svým malérům v posledních letech napovrch.Jestli má Jiří Paroubek alespoň trochu cti v těle nebo špetku pocitu sebezáchovy, ty peníze musí vrátit. Aktéři tohoto sporu nás doslova vydírají o miliardy díky tomu, že máme neschopnou státní správu, která nedokáže uzavřít pro nás nenapadnutelné smlouvy nebo řešit spory, dokud se nerozrostou do takových obludných rozměrů. Podotýkám jací politici taková státní správa.

0 0
možnosti
J

jirkan01

20. 2. 2010 17:15
Problém je v tom

že Gaussova křivka je daná a žádným politikem neprolomitelná. Jenže její levá polovina není schopná reflektovat poklesky svých idolů a dá hlas klidně i Kočkovrahovi, zatímco pravá polovina své strany tvrdě trestá ve volbách a hledá alternativu. Každá blbinka u pravice jí ublíží víc než rozkradení půlky státu levicí. Blbec vždycky argumentuje na socanské průsery tím, že "Modrý straky ukradly víc"

0 0
možnosti
N

Novotnak

20. 2. 2010 20:53
Re: Problém je v tom

Zase je tak nepodceňujte, jsou tam i tací voliči, kteří jsou na skandálly ve své straně to citliví. Projevilo se to poklesem preferencí čssd k 10 % po skandálech Grosse. Bohužel mají tito lidé krátkou paměť.

0 0
možnosti
F

faceman

20. 2. 2010 13:08
Pandourek je velmi věrohodný

Předseda ČSSD a lídr kandidátky sociálních demokratů do květnových voleb do sněmovny v Ústeckém kraji JiříParoubek získal na svou kampaň 250.000 eur (asi 6,5 milionu korun).Finanční dar zaslal dlouholetý příznivec české a rakouské sociální demokracie a Paroubkův spolužák v dětství TomášMelich.

Tomá Melich je přeci Jirkův spolužák a kamarád.Tento českorakouský podnikatel v oboru prodeje ojetých aut v Rakousku a na Ukrajině byl hlavním akcionářem společnosti Eurolotto, která od r.1998 chtěla v Česku konkurovat Sazce Za tři roky působení se dostala do konkurzu se ztrátou 400 miliónů korun.Pohledávky po společnosti převzala První Pražská banka, jejíž dluhy ve výši 300 miliónů korun na sebe převzal magistrát hl. města Prahy za učinkování právě J.Paroubka.Ovšem tento sponzorský dar je již druhý v pořadí. První dar ve stejné výši od Melicha obdržela ČSSD (údajně na základě přání Melichovy maztky)koncem listopadu 2009 jako příspěvek na prosincový kongresČSSD.Tak se u nás bojuje proti korupci.

0 0
možnosti
N

Novotnak

20. 2. 2010 20:31
Re: Pandourek je velmi věrohodný

Děkuji za příspěvek, máte zajímavé informace. Také bych chtěl mít takový zdroj. ;-)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

20. 2. 2010 9:33
.

:-/R^Rv

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

20. 2. 2010 9:26
tiskovka des

Napsal jste to pekne, ta tiskovna je vazne sila. Bohuzel cele to pujde do ztracena. Jako vsechno v nasem state. Nechci obhajovat ani jednu politickou stranu, na zbliti jsou predstavitele vetsiny z nich, ale tento pan, to je zvlastni sorta. Pandur.

0 0
možnosti
N

Novotnak

20. 2. 2010 20:50
Re: tiskovka des

Myslím, že Vám rozumím, také jsem značně znechucen především těmi největšími stranami.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

19. 2. 2010 23:49
Jo to je pašák :)))

takhle věrohodný příběh jsem neslyšel od dob co někdo trvdil, že mu směnku dal strejda a ta směnka už néní shořela....no holt y ty kucí socialistický to myslej upřímně ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
N

Novotnak

20. 2. 2010 0:44
Re: Jo to je pašák :)))

Myslíte, že budou "padat hlavy"? Slyšel jsem, že Staníka bylo potřeba odstranit, protože se "nerozdělil" a strýček Vik, už byla jen dohra. Tady je to trochu jinak, závisí na tom "hlavy" spousty vysoce postavených lidí, dost se obávám že bude v zájmu mnoha vysokých politiků a činitelů, aby se tato událost zametla pod koberec co nejrychleji.

0 0
možnosti
S

simplimus

19. 2. 2010 22:35
PoPoslanecký slib (údajně tradovaný v dávné Lemurii)ii)

Co slibuji vám pro tu chvíli,voličové moji milí,až nastane ten čas kýžený, a já usednu v křeslo poslanecké.Předně pravím vám, že budu vždycky míti jen

na zřeteli vaše oprávněné nároky a vaše právo na důstojný život, a že se vynasnažím ze všech sil, abych takové zákony prosadil,které by prospěšné byly většině občanů a celé naší krásné zemi.A dále slibuji, že budu nesmiřitelný vůči všem návrhům, které by snad chtěly nějaká privilegia nehodným umožnit a naopak společnosti těžce ublížit.Slibuji, že budu na to stále dbát, aby dobře hospodařil tento stát,a žádná jeho koruna nekončila v jakési záhadné černé díře.

A kdybych, nedej Bože, z důvodu nějakého slibu tomuto nedostál,pak nechť mě stihne vaše opovržení a trest spravedlivý.

(Jo, je to tak staromódní, že to snad dnes ani nemůže bejt pravda.)

0 0
možnosti
N

Novotnak

19. 2. 2010 22:49
Re: PoPoslanecký slib (údajně tradovaný v dávné Lemurii)ii)

To je síla, ale je to hezky česky... Kdo ví, co si poslanci, přísahajíc na tento slib, mysleli?

0 0
možnosti
V

ValentinaRossi

19. 2. 2010 21:25
:-)

Pekne napsane, kazdy, kdo dnes videl Paroubka na te tiskovce, tak se musel za bricho popadat a zaroven na hlavu klepat. Mela jsem pocit v jednu chvili, ze ma amok. Jedna novinarka se ho ptala na nejake detaily a on na ni normalne kricel: dalsi otazka, dalsi otazka... Je videt, ze ho ta kauza ho vubec nezajima a dukazy, ktere ve svem projevu prednesl, skutecne mely takovou udernost, ze rozstrilely ty novinarske vyplody jako reseto :-))

0 0
možnosti
N

Novotnak

19. 2. 2010 22:05
Re: :-)

Děkuji, asi tak ;-)

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

19. 2. 2010 20:54
Paroubek si pozval

Pecinu aby mu vysvětlil jak má vypadat a co má vyšetřit zvláštní vyšetřovací tým.

0 0
možnosti
N

Novotnak

19. 2. 2010 22:05
Re: Paroubek si pozval

Hlavně, jak má vyšetřování dopadnout. ;-)

0 0
možnosti
LM

Aaron71

19. 2. 2010 20:10
Já jsem Vás poslal do háje

Bez toho, aniž bych znal Vaši tvorbu a měl jsem trochu strach, že Vám křivdím. Dnes už vím, že jsem Vám nekřivdil.

0 0
možnosti
N

Novotnak

19. 2. 2010 20:20
Re: Já jsem Vás poslal do háje

Navezl jsem se do Vašeho oblíbence, chápu. Na rozdíl od Vás neháži nepodloženou špínu, ale dávám lidem k zamyšlení skutečnosti v souvislostech. Ty skutečnosti, co Paroubek skutečně řekl!. A jediné neslušné slvo jsem použil ve větě: "abyste nevypadal před lidmi zase jako pitomec". 

O nikom netvrdím, že je zkorumpovaný, to ať si každý čtenář přebere sám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1384x
Obyčejný kluk s často nepopulárními názory. Co mě děsí: "Většina má pravdu i když se mýlí!" Moje moto: "Kam jde dav, tam nejdu já!" ... Pokud nejdou stejným směrem.

Seznam rubrik